středa 25. června 2014

Pretty Ballerinas podruhé

K mým prvním balerínkám od Pretty Ballerinas (k těm se Chanelovským  twistem;)) nedávno přibyl další pár. Dlouho jsem rozmýšlela, které ze široké nabídky v Bella Rose vybrat. Chtěla jsem barevné, veselé, hravé, letní. Mám nenápadné, něžné, šedé! :))

Tentokrát to s barevnými zkrátka nějak nevyšlo.
Takže...
...potřebuji třetí! ;) :) 


Ani tentokrát mě tyhle španělské botky nezklamaly. Jsou lehounké, vyrobené z kůže, krásně padnou jakoby byly šité na míru. 



O Pretty Ballerinas bych tu mohla nadšeně psát znovu a znovu, samé superlativy...

...ale přece, mám s nimi jeden nemalý problém...!


Balerínky jsou tak krásné, že mi je skoro líto je nosit.;) Ty 'Chanelovské' jsem měla jednou a pak je láskyplně uložila do jejich růžové krabičky... :)
Divné, co?



Když si představím, že bych si v nich vyšla ven a najednou se rozpršelo třeba zrovna jako teď, propadám panice! (A to mám déšť moc ráda!) 



Znáte to taky anebo nade mnou kroutíte hlavou?
:))




Přeji vám krásné odpoledne, milé dámy (a pánové), se šálkem dobré kávy nebo voňavého čaje, které si dnes můžete vychutnat obzvlášť v klidu (třeba místo zalévání zahrádky;)).


Moc děkuji za vaše návštěvy!



Veronika


6 komentářů:

  1. Veroniko naprosto soucítím, proto jsem se ještě do těch z broušené kůže nepustila. Volba je ale skvělá a souhlasím, jsou to nejpohodlnější balerínky, co mám, chodím v nich na boso a bohužel i do obchodu a se psem. Když je v nich tak skvěle! Ať se hezky nosí, papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, díky moc! Tyhle šedé jsou natolik univerzální, že jakmile je začnu nosit:), určitě už je nebudu chtít zout. Obávám se, že u mě to dopadne podobně, v Pretty Ballerinas na hřišti za Amálkou, po nákupech, na zahradě...:) Jsem zvědavá, jaké máš Ty, třeba se Tvým botníkem a šatnou někdy budeme moct pokochat na Ma Maison Blanche.;) Pa, Veronika.

      Vymazat
  2. Jsou hezke a v barve ktera ladi dobre s jinyma barvama.Ja jsem si minuly tyden koupila nove gumaky a v duchu si rikala holky ukazuji lodicky,balerinky ze bych jim ukazala moje holinky hi hi hi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ello, proč ne? Ukaž gumáky!;) Nedávno jsem jedny zrovna viděla na jednom fajn blogu a to hned ve dvou příspěvcích.:) Proč by holínky nemohly na stránky našich blogů?!:)) Zdravím, Veronika.

      Vymazat