úterý 10. července 2018

Za sluncem s novinkami Weleda

Pěkné prázdninové odpoledne přeji!
:)

Konečně jsme se dočkali deštíku, který přichází čím dál řidčeji, s o to větší radostí jej ale vítáme. Než začne slunce zase hřát a opalovat naši kůži dosněda, ráda bych vám představila letní novinky naší oblíbené přírodní kosmetické značky Weleda.

Weleda nedávno představila novou sluneční řadu, která zahrnuje 4 přípravky pro ochranu pokožky pře UV zářením, z toho 2 pro děti a 1 přípravek určený na péči po opalování.

Všechny produkty jsou certifikované NATRUE, dermatologicky testované a navíc vhodné i pro vegany. Obsahují pouze minerální UV filtry bez nanočástic, na což bychom se měli při výběru opalovacích prostředků rozhodně zaměřit.
Pigmenty tvoří ochrannou vrstvu, která odráží UVA a UVB paprsky. Velkou výhodou těchto produktů je to, že spolehlivě chrání proti UV záření ihned po aplikaci. Předchází změnám pokožky vlivem působení slunce, především pigmentaci a nadměrné tvorbě vrásek.




Dětská řada nabízí Dětské mléko na opalování SPF 30 SensitiveDětský krém na opalování SPF 50 Sensitive. Oba přípravky jsou vysoce voděodolné, což nás maminky malých vodníčků jistě potěší. ;) Mléko i krém jsou bez parfemace, vhodné i pro velmi citlivou pokožku. Obsahují výtažek z protěže alpské působící jako antioxidant. Rostlinné oleje v bio kvalitě uchovávají pokožku hydratovanou a zlepšují její ochranu. 




Opalovací krém zanechává na kůži lehký bílý film a je třeba jej důkladně rozetřít. Oba přípravky fungují velice dobře, během června už jsme je oba stačily vyzkoušet a řekla bych, že dětskou pokožku chrání před slunečním zářením opravdu dostatečně.




Dospělým Weleda přinesla Krém na opalování SPF 30, který je lehký, dobře se nanáší, taktéž chrání ihned po nanesení a díky jojobovému a kokosovému oleji a výtažku z protěže alpské předchází stárnutí pleti, dodává jí hydrataci a výživu, aniž by zanášel póry. Mléko na opalování SPF 30 má větší 150 ml balení a hezky voní po heřmánku, levanduli a vavřínu.
V největší 200 ml tubě najdete Mléko po opalování, které se mi zamlouvá opravdu moc, je nemastné, jemné a chladivé. Krásně se do pokožky vstřebává a po slunění pokožku zklidňuje a hydratuje. Navíc obsahuje šťávu z aloe vera a líbí se mi i jeho jemná vůně eukalyptu a levandule.




Mezi jarními novinkami Weleda představila další produkt, který jsem si okamžitě oblíbila a to tentokrát z oblasti čisticí pleťové péče. Je jím Jemná čisticí pěna s výtažkem z vilínu. 
Je skutečně jemná, šetrně pleť čistí, odstraňuje make-up i nadbytečný maz. Pleť je krásně svěží a hlavně není vysušená! Po použití se i póry zdají být jemnější.





Vůně pěny je příjemná, voní bylinkově, je cítit levandule a svěží citrusové tóny. Dávkování produktu nemůže být jednodušší, produkt je v praktické tubě s pumpičkou a plastovým víčkem.
Pěna má obsah 150 ml a v e-shopu Weleda ji můžete koupit tady. Určitě bych ji doporučila vyzkoušet, obzvlášť teď v létě pro její lehkou, příjemnou konzistenci i vůni.




Weleda je mou srdcovou záležitostí a mám radost, že jsem se testováním jejích nových produktů znovu utvrdila o její kvalitě.


Vyzkoušeli už jste některou z novinek také? Co na ně říkáte?


Přeji báječné dny.
:)



Veronika


***

Za poskytnutí těchto produktů děkujeme Weleda.cz.


Žádné komentáře:

Okomentovat