pátek 13. října 2017

Podzimní rodinné focení s ježkem

Krásný páteční večer přeji!
:)

Nedávno jsme se byly s holčičkami fotit. Focení probíhalo v exteriéru, venku v parku a fotily jsme se s ježečkem. Pro děti bylo myslím tentokrát focení docela nevšedním zážitkem, a to právě díky malému živému ježečkovi, kterého si držely v náruči, mohly se ho dotknout, cítit bodlinky, pohladit jej. Ani já jsem nebyla ježkovi nikdy tak blízko, ač v přírodě ho čas od času vídáme. Jsem ráda, že jsem našla fotografku, se kterou se cítíme dobře a která dokáže svou přirozeností oslovit i děti. Svaťka Kadlecová nás fotila letos už podruhé, mně osobně se líbí její nevšední nápad fotit děti se zvířátky. Jde o krátké mini focení, které pořádá několikrát ročně. Zvířata jsou povětšinou domácí, rodinní mazlíčci, zvyklá na pozornost Svaťčiných vlastních dítek, takže focení s dětmi pak probíhá v klidu, bez stresu zvířátek, dětí, rodičů i samotné fotografky. :) Svaťka je profesionál a její foto portfolio je široké, fotí portréty, novorozence, těhotné, svatby i tzv. FineArtfotografii. Ceny fotografií jsou víc než příznivé a Svaťka vám mile ráda vyjde vstříc, pokud máte o focení svou vlastní představu. Mrkněte na její stránky, či FCB profil.  
Na ukázku ještě několik vydařených fotek z našeho focení, mám z nich tentokrát opravdu radost. Navíc se Svaťce podařilo téměř nemožné, a to vyfotit i mě tak, že se sama na sebe můžu podívat, což se poslední dobou zrovna nestává. 
:)   


































Užijte si hezky podzimní víkend, snad bude slunečný...
:)



Veronika


6 komentářů:

  1. Přiznám se, že při první prohlídce fotek jsem se dívala jen na ježečka - je úžasný! :-D Všem vám to ale na fotkách moc sluší a povedlo se zachytit fakt krásné obrázky :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  2. Jejda, ježeček je roztomilý :) Krásné fotografie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Holčičky jsou kouzelné. Ježek taky a maminka jen září.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné, Veru, sluší vám to! Focení se zvířátky je super nápad, ještě jsem to neviděla...
    V.

    OdpovědětVymazat