čtvrtek 10. srpna 2017

Soutěž Weleda Global Garden

Krásný slunečný den, mí milí.
:)

Ráda bych vám dnes pověděla o skvělé soutěži pořádané firmou Weleda, o níž jste mohli první zmínky na sociálních sítích zahlédnout teprve včera.






Podtitulek mezinárodní soutěže Weleda Global Garden zní Vyhrajte cestu kolem světa s Weledou, takže není pochyb o hlavní výhře celé soutěže.  
Vítěz soutěže se v březnu 2018 vydá objevovat krásy světa, jedinečné fair trade projekty získávání surovin, jednotlivé pobočky firmy a pestré zahrady léčivých rostlin Weledy. Podnikne výjimečnou cestu po 11 státech světa od Argentiny přes Švédsko či Itálii až po Nový Zéland. Dalšími zeměmi, které vítěz při své cestě kolem světa navštíví jsou Austrálie, Brazílie, Nizozemsko, Spojené království Velké Británie a Severního Irska, Švýcarsko, Česká republika a Francie. Jedná se tedy o země, ve kterých společnost Weleda působí. Celkový vítěz soutěže tuto cestu začne v zemi, ve které se do soutěže přihlásil. Cesta bude probíhat od března do poloviny června příštího roku. 

Jak už jsem zmínila, Soutěž Weleda Global Garden je soutěží mezinárodní, účastní se jí 16 zemí světa. V každé zemi proběhnou národní kola soutěže, ze kterých vzejde vždy jeden finalista, jež se spolu s ostatními 15 finalisty zúčastní společného pobytu v německém Schwäbisch Gmündu ve dnech 9. až 13. října 2017. Všichni finalisté zde navštíví organické, biodynamicky obdělávané zahrady Weleda a zapojí se do sklizně. Také navštíví výrobu a setkají se s expertkou na krásu Lilith Schwertle. Šanci vyniknout dostanou finalisté v závěrečné sérii workschopů (tvůrčí psaní, fotografie, sociální média, film).

Na konci tohoto programu odborná porota Weledy zvolí jediného vítěze, jenž si bude moci sbalit kufr a vyrazit následujícího jara na obohacující cestu po jedenácti pobočkách společnosti.

A jak bude probíhat první fáze soutěže u nás v České republice?

Nejprve v rámci soutěže proběhne národní kolo, v nichž si jednotliví uchazeči založí své profily na stránce www.weledaglobalgarden.com/cze a budou se snažit získat pro sebe co nejvíce hlasů. Z šesti kandidátů, kteří obdrží nejvíce hlasů, vybere porota Weledy jednoho, který se stane národním finalistou. Ten se potom vydá na cestu do Schwäbisch Gmündu v Německu.


Ta nejdůležitější informace na závěr... Jak by měl vypadat ideální kandidát a mohli byste se jím stát právě vy?

Ideálním kandidátem je zajímavá osobnost se specifickým talentem, který by uplatnila během tvorby obsahu blogu Weleda Global Garden, zejména pak talent na psaní a fotografování, dobré komunikační schopnosti a dále zájem o jiné kultury, země a udržitelnost životního prostředí.

Přihlásit se můžete na zmíněné adrese www.weledaglobalgarden.com/cze v období od 8. srpna do 10. září 2017. Zde také najdete veškeré potřebné informace a kompletní pravidla soutěže.


Do tak výjimečného projektu jsem se nemohla nepřihlásit, a tak mě můžete najít mezi kandidáty přihlášenými do soutěže. 

Budu ráda, když mě podpoříte svým hlasem. Hlasovat pro mě můžete TADY.
*
Aby váš hlas byl platný, je třeba kliknout na zelené políčko se srdíčkem u mého profilu, následně vyplnit svou email. adresu a nakonec v došlém emailu od Weledy potvrdit odkaz kliknutím. ;)




Mějte se nádherně...
:))


Veronika


7 komentářů:

  1. Ahojky, Verčo,

    hned tě jdu podpořit svým hlasem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Peggie, moc děkuji za podporu. :* Pěkný víkend, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Krasna sutaz a drzim palce. Myslim vsak, ze by pomohlo ak by si sem vlozila link s odkazom na Tvoj profil. Hlasovalo by viac ludi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mačko, díky, doplním. ;) Krásný závěr léta přeji, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Lenka Sokolová11. srpna 2017 v 13:10

    Ahoj Verčo, tak to je vážně nádherná a jedinečná soutěž! Vůbec bych ji bez tebe nezaznamenala...Děkuju! Já se teda asi nezúčastním, protože jsem si nedávno našla novou práci, o kterou nechci přijít, takže se nemůžu jen tak sbalit a odjet (kdybych náhodou vyhrála :)). Ale mám pár šikovných a dobrodružných kamarádek, které po tom určitě skočí :D

    Kdyby sis náhodou chtěla ještě zasoutěžit, mrkni se sem: https://www.brasty.cz/soutez

    Můžeš vyhrát pro svojí milou polovičku, nebo pro kohokoli jiného, pánské hodinky GANT! Hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lenko, to jsem ráda, že informaci/článek přepošleš a třeba povzbudíš i další k přihlášení se. Překvapilo mě, že se třeba za Nizozemsko či Velkou Británii zatím přihlásilo jen několik málo kandidátů. U nás to vypadá na větší zájem... Měj se hezky a ať se Ti líbí v nové práci i nadále, Veronika. :)

      Vymazat
    2. Lenka Sokolová18. srpna 2017 v 15:58

      Mockrát děkuji :)

      Vymazat