pondělí 1. února 2016

New In - kosmetické nákupy Leden 2016

Krásný první den nového měsíce přeji!
:)

Na začátku nového roku jsem si dala něco jako předsevzetí, že v kosmetice budu kupovat především to, co zrovna potřebuji a s produkty, kterých mám v zásobě třeba pět kousků, počkám, až dopotřebuji to, co už mám doma.
A tak tu mám jen několik málo lednových novinek, jež rovnou používám a dnes se na ně v měsíčním nákupním souhrnu podíváme. ;)

Z e-shopu Beautyville.cz jsem si objednala Zvlhčující tyčinku Medovice a máta peprná od Deep Steep. Je naprosto univerzální, obrovská a nádherně voní. Potěšil mě i vzoreček Hydratačního krému na ruce Protect your lovely hands od britské značky Yes!Nurse, který zřejmě někomu věnuji. Je milé, že i k tak malé objednávce v Beautyville přibalili vzoreček navíc. :)










Co jsem ale potřebovala především byl šampón a kondicionér a taky nějaký kvalitní noční krém. Rozhodla jsem se vyzkoušet další produkty od americké značky 100% Pure a nakoupila ve dvou 
e-shopech - méně známém Biosophy.cz a mnohem známějším 100percentpure.cz




V e-shopu Biosophy.cz jsem pořídila 100% Pure Šampon Chaluhy a máta a Kondicionér Chaluhy a máta pro zvýšení objemu vlasů a dále Šampon Lopuch a neem a Kondicionér stejné řady na zklidnění podrážděné pokožky. Lopuchovou dvojici už třetím týdnem používám a jsem spokojená, vlasy myji jednou za tři až čtyři dny, vůně není zvláštní, ale to mi nevadí, hlavní je, že vlasům vyhovují.
:)
E-shop mohu doporučit, najdete tu skladem šampony a kondicionéry od 100% Pure, které jsou jinde, řekla bych až beznadějně, vyprodané. ;)




V e-shopu 100percentpure.cz jsem si koupila Oční krém Káva a Pleťový noční krém Vitamín A & koenzym Q 10. Vrásky se přece jen už pomalu v mé tváři začínají ukazovat a já sice chci být jednou moudrou vrásčitou stařenou, ale to až tak po té devadesátce. :)) Oba krémy vypadají výborně, jemně voní (oční krém jako čerstvě upražený popcorn;)) a zdá se, že mé pleti budou moc prospívat. Určitě se dočkáte za nějaký ten čas mého hodnocení.




Díky vzorečkům jsem vyzkoušela i některé další produkty 100% Pure, a to třeba Výživný tělový krém Kokos, Tělový peeling Vanilka, Sprchový gel Krvavý pomeranč anebo Pleťový reparační krém Super ovoce a další.




Které produkty od 100% Pure byste rády vyzkoušely vy anebo už jste své oblíbence našly?


Budu se těšit na vaše tipy.
:)


Veronika



6 komentářů:

  1. Dekuji moc za dalsi inspiraci, znacky neznam, okouknu, moc by me lakal sampon, to ted resim. Hezky vecer. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marcelo, u 100% Pure snad nemůžete sáhnout vedle, všechny produkty mají opravdu kvalitní přírodní složení, značka nenese své jméno pro nic za nic, vůně jsou většinou nádherné a hlavně brzy vidíte, že kosmetika opravdu funguje tak, jak má. Zkuste třeba i Šampon Yuzu a pomelo, je skvělý a ta vůně a neméně dobrý je i Kokosový kondicionér. Také přeji hezký večer a celý únor, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Od 100% Pure som zatiaľ vyskúšala len riasenku, ale chystám sa hlavne na šampóny a možno aj na omnoho viac vecí, pretože aloe vera na prvom mieste v zložení za vyskúšanie rozhodne stojí.
    Ako to ty robíš, Veronika, že k svojim nákupom dostaneš tak veľa vzoriek??? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lenko ;), řasenku chci také vyzkoušet, jen co vypotřebuji svou černou Dr. Hauschka. Vzorečky mi většinou prostě posílají sami s objednanými věcmi a někdy, když chci vyzkoušet něco konkrétního, se zeptám předem, zda je dostupný vzorek k vyzkoušení. Zástupci firem navíc rádi zašlou vzorečky, pokud vědí, že by se jejich produkty mohly objevit na blogu.;) Z Biosophy.cz mě mile překvapili, poslali i několik pytlíčků s produkty, které se zřejmě klasicky ve vzorcích nedělají. Přeji krásné dny a celý měsíc, Veronika. :)

      Vymazat
    2. To si pekne vymieňame, ja mám zasa v pláne vyskúšať Volume riasenku od Dr. Hauschka. Dúfam, že bude skvelá!

      Vymazat
  3. Na znacku 100% pure jsem cetla plno chvaly. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat