úterý 21. července 2015

V oáze klidu

Krásný den, milé blogerky a čtenářky! Po několika dnech jsem zase na pár hodin doma a tak jen bleskově pár fotek z krásného víkendu, který jsme měli to štěstí strávit u našich přátel. Místo, kde žijí, je skutečnou oázou klidu, starý kamenný dům, zahrada, jež je ovocným sadem... příroda dýchá z každého kouta jejich domova. 
Není tak divu, že se narozeninová oslava konala právě na zahradě a mnozí spali pod širým nebem. I Amálka pochopitelně cítila energii místa a moc se jí tu líbilo...



































Naši milí hostitelé...


Otec a syn.




Mějte se nádherně!



Veronika

6 komentářů:

  1. Krása... ty večerní fotky s tátou... A. je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nádhera! A Amálka už je velká! Vždycky když jsem byla malá, každé léto jsem chtěla spát venku :-). Doufám, že zvládáš teplo v pohodě, myslím na Tebe :-*.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, taky na Tebe myslím, mám kolem sebe hned několik těhulek s miminky, jež mají přijít na svět v srpnu a Ty máš zřejmě termín jako první... ;) Těším se na krásnou novinku od Tebe! :))
      Horké dny jsem zvládala až překvapivě dobře, jsme hodně venku, u vody, s Amálkou... Horší je ta rostoucí váha. Krásný den přeji, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Krásné fotky. Taková klidná atmosféra, jé :) "Zahrada, jež je ovocným sadem" .. ach ♥ To je můj sen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Michelle, díky za zastavení se. ;) I my máme podobný sen... Na podzim budeme vysazovat ořechy, jedlé kaštanovníky, jabloně, hrušně, těšíme se moc. Stín a šumění listí v zahradě, houpačky zavěšené ve větvích, jednou to bude nádhera! :)) Báječné dny, Veronika. :)

      Vymazat