úterý 2. prosince 2014

Poděkování

Dnes bych chtěla moc poděkovat jedné milé blogerce, jež píše zajímavý a inspirativní blog o bydlení. Také se jako já jmenuje Veronika a jméno jejího blogu je metamorphosis of my home... 

Mě hned zaujalo jméno Veroniččina blogu, stejně tak jako jeho popis. Autorka 'vnímá svůj domoj jako živý ORGANISMUS, který se neustále přetváří. A i když se z počátku mění pouze DROBNOSTI, po nějakém čase se projeví jako ZMĚNA veliká'. Pokud tento živoucí proces chcete sledovat, můžete u Veroniky na blogu. ;)

Jakmile jsem se začetla do několika prvních příspěvků, hned jsem věděla, že sem chci chodit na návštěvy pravidelně. A Veronika mi, jakožto své první pravidelné čtenářce, před několika dny poslala krásný dárek, vlastnoručně vyrobený s velikou péčí a pozitivní energií (to já na věcech poznám;)) - dýhovou krabičku ozdobenou pomocí krásného ubrousku v nordic stylu.  
Veroniččiny krabičky zdobené ubrouskovou technikou si můžete také prohlédnout u ní na blogu a to hned v několika příspěvcích




Já už jsem dárku od Veroniky vymyslela i první použití. Krabička bude mít svou premiéru zřejmě na Štědrý den - líbila by se mi jako stylový obal pro vánoční dárek. A pravděpodobně v ní budou pod stromečkem odpočívat Amálčiny první balerínky. (Krabička by se náramně hodila třeba i na voňavá přírodní mýdla pro mojí maminku anebo maminku mého muže, ale to by mi pak nezůstala... ;)) 









K dárku byl přiložen i krásný, ručně psaný dopis, který mi udělal velikou radost!!
(Veru, jak víš, že já už čtvrt století miluju ručně psané dopisy?!? :))




Veronice ze srdce děkuji a vás ostatní zvu na návštěvu na její blog.


Krásný večer a zítra už tři šťastné (doufám) výherkyně voňavých kosmetických balíčků...



Veronika

9 komentářů:

  1. To je krása! S tímhle motivem stromu mám několik dekorací od značky Broste - svícny, polštář... Musím kouknout, díky;-)! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucie, použité ubrousky jsou též od Broste. Vybrala jsem si právě motiv stromu, moc se mi líbí. Jsem trochu ulítlá na doplňky s přírodními motivy ;), teď se nejvíc líbí plechové dózy By Nord z kolekce podzim/zima. Jenže kde je sehnat...
      Krásné dny a k Veronice určitě nakoukněte, je tam moc hezky, Veronika. :)

      Vymazat
    2. Pro mě má Broste celkově úžasný dekorace a jejich katalogy jsou pro mě úplná romantická četba:-D. By Nord je cenově trochu mimo moje možnosti, jejich polštáře jsou top.

      Vymazat
    3. Jsem si na tebe vzpomněla: http://shop.miramari.cz/p/854/dekorativni-plechovky Jsou to ony?

      Vymazat
    4. Milá Lucko, moc děkuji! Krásné a už vím, co dostanu k svátku... ;) V. :)

      Vymazat
  2. Ahoj Veru, to teda koukám a moc děkuji za krásný článek o mně a mém blogu, velmi mě to potěšilo! Balerínky pro Amálku jsou moc krásné a myslím, že i krabička ji zaujme - moje dcera s těmi mými tedy často ráda řádí (ale zatím všechny drží;-) ). Jsem moc ráda, že Tě potěšil i dopis, také mě baví ručně psané dopisy - s kamarádkami z vysoké se to snažíme sem tam praktikovat ;-). Měj se moc krásně!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veru, mám radost, že jsem i já na oplátku trošičku potěšila! :) Amálce bude krabička pravděpodobně nenápadně uzmuta a ukryta do bezpečí, je mi jasné, že by s ní také 'řádila'. ;) Zvyk psaní dopisů mezi kamarádkami se mi moc líbí, já jsem také dřív psala strašně ráda dopisy a dodnes mám dva plné kufřiky dopisů schované. Možná by to mohlo být i zajímavým, i když dnes už zřejmě i trochu nostalgickým tématem na blog...
      Verunko, užívejte krásné dny vánočních příprav, pa Veronika. :)

      Vymazat
  3. Moc hezká krabička! a balerínky v ní budou úžasné:)
    Krásný den.
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veronika je moc šikovná, já jsem z krabičky úplně paf! :) Také přeji báječné dny, Veronika. :)

      Vymazat