pondělí 11. srpna 2014

By Nord Autumn/Winter 2014

Nová kolekce By Nord bude opravdu vymazlená!! 

Textilní doplňky s již tradičními zvířecími potisky jsou opět luxusní, novinkou je nádherný vzor hadí kůže a také vzor mramoru.


Mými favority jsou zatím opět hlavně polštáře - tuleň, koně v běhu a dravci v letu... Ách... slov netřeba. 
Plechové dózičky do kuchyně s motivy severské přírody - jehličnatého lesa a březových kmenů!!





































Zdroj všech fotografií: By Nord a www.decordots.com




Zaujalo něco vás? Je By Nord také vaší srdcovou záležitostí anebo vám nic moc neříká?



Pěkné pondělí!



Veronika







14 komentářů:

  1. krásny výber, tiež mám rada bielu a čiernu, zvieracie motívy, doplnky na blížiacu jeseň, zimu...krása

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, moc povedené, že? Ani nevím, co bych si vybrala dřív... Hezké dny přeji, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Ó jé, o mramoru a hadí kůži raději nevědět, příroda je prostě nádherná se všemi svými rozmanitnostmi. Těším se na novinky i u vás doma. krásný den Veroniko :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, úplně s Tebou souhlasím. Já i můj muž přírodu milujeme a tak bych chtěla, aby to bylo v našem budoucím domově vidět a cítit... Doplňky od By Nord určitě nebudou chybět. I do našeho současného bytečku by se ale ještě nějaký ten polštářek vešel.;) :) Já se zase těším, zda něco nového od By Nord vybereš pro svůj domov Ty. I Tobě krásné odpoledne a večer! Veronika :)

      Vymazat
  3. Jé, ty dozičky, ty chci! :) Snad je na ND také naskladní, bylo by to moc super. Momentálně tady stále přemítám nad dvěma poštáři By Nord ze slev na ND, chjo, je to fakt těžké. :) Máte krásný blog, moc ráda sem chodím, vybíráte si krásné designové doplňky. Pěkná den, Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nik, děkuji za milá slova.:) Já ty dózičky taky chci!!;) Pokud nebudou na ND, tak se tentokrát snad budu muset poohlédnout v zahraničních e-shopech. Ty u nás prostě nesmí chybět. To je náhoda s těmi polštáři ze slev, já jsem si jeden zrovna před chvilkou přivezla z pošty. Třeba zrovna nad ním přemítáš... Určitě se objeví na blogu (poté co můj muž vybílí;)). Přeji krásné dny (a snad nevadí, že tykám), Veronika. :)

      Vymazat
    2. Veru, tykání moc ráda přijímám. Já jsem zamilovaná do vodopádů a dnes mě nějak chytl za srdce dlážděný chodník, tak furt nevím, ale asi vodopády. :) A prozraď i ten tvůj, já jsem moc zvědavá a děsně nedočkavá. :) P

      Vymazat
    3. K nám přibyl ten s motivem 'Playing horses'. Musím říct, že je ve skutečnosti mnohem krásnější než na stránkách, udělala jsem moc dobře, že jsem se pro něj nakonec rozhodla. Je to náš první 60 x 60, ta velikost je perfektní. Vodopády jsou snové, osobně bych jim určitě dala přednost před dlážděným chodníkem. Prvek vody mám moc ráda! Jsem moc zvědavá, zda se nakonec pro nějaký rozhodneš a pokud ano, který to bude. Příjemné vybírání přeji, Veronika. :)

      Vymazat
  4. Aaaaach, jaká nádhera. Dózičky s lesíkem a břízou prostě musím mít.... :)!!!
    Děkuji za inspiraci !!
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kat..., jsou úžasné, mě taky úplně dostaly! I Tobě hezký den, Veronika. :)

      Vymazat
  5. Je to krása! Severský design zbožňuju, dózičky jsou super a ten mramorový stolek, ten je! :)) evey

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme postižené stejnou chorobou, Evey.;) Mramorový stolek je opravdu nádherný! Přeji krásné letní dny, Veronika. :)

      Vymazat
  6. Mně se také věci od By Nord strašně líbí, člověk neví, co by si pořídil dřív! Dózy mě teda chytly za srdce. Vybrala jsi krásné fotky, Veru. Ať ti vybrané kousky dělají brzy radost a těším se na ukázku;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veru, ach ty zatracené dózy!!;) :)) Přemýšlím, že navzdory tomu, že máme teprve osmý měsíc roku, začnu psát dopis Ježíškovi...:) Přeji pěkný den, Veronika. :)

      Vymazat