úterý 17. června 2014

Víkend v Plané

S blížícím se létem poslední dobou nemám na blog moc času, přesněji řečeno je mi líto jím plýtvat sezením u blogu, táhne nás to ven do přírody, na vzduch... Příspěvků bude tedy v nadcházejících měsících o poznání méně a zřejmě jich začne přibývat opět až s přicházejícím podzimem.

Navíc mi nejspíš 'odešla' nabíječka k notebooku, takže pokud se ji mému Ferdovi Mravenci nepodaří opravit, je ve hvězdách, kdy budu moci přidat příští příspěvek s fotkami. :(
Těchto pár řádků píšu střídavě na placce a počítači mého muže, což je, hlavně v případě té placky, záležitost nanejvýš iritující! 

Nu, teď už ale krátké ohlédnutí za krásně vydařeným víkendem, jež jsme strávili u našich milých přátel v Plané nad Lužnicí.

V sobotu jsme navštívili úžasné Provaznické muzeum v Deštné a jelikož to byl opravdu nevídaný zážitek, hlavně díky pánovi, jež nás provaznickou tradicí provázel, rozhodla jsem se, že se k němu tady na blogu vrátím ve zvláštním příspěvku.
Na cestě z Deštné jsme se zastavili v Červené Lhotě a projeli se na pramici kolem zámku, což byl zážitek hlavně pro děti. Místo, bez obvyklých davů turistů, působí před hlavní návštěvní sezónou moc příjemně.

Neděli jsme pak pojali více odpočinkově, děti si užívaly trampolíny, bazénu a dospělí trampolíny a švihadla... :)















Naše štika ve vodě... čekám, že jí co nevidět začnou vyrůstat malé ploutvičky... :)




Tatínkové s přehledem zvládli i přeskoky přes švihadlo pro tříleté, které jsme dětem zakoupili v muzeu. 
:))



Přeji vám krásný závěr kalendářního jara...


...a těším se zase tady!




Veronika

2 komentáře:

  1. Mely jste krasny vikend,pocasi vam opravdu pralo .Kdyz jsem cetla Plana tak jsem si rikala ktera a zase je to jina nez jsem si myslela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ello, bylo to moc fajn a počasí ideální, nebylo moc horko, ale dost teplo na to, aby děti mohly do bazénu. V Plané n.L. To máme moc rádi... A jak je u vás? Zimno? :) Měj se krásně, Veronika.

      Vymazat