čtvrtek 12. června 2014

Radosti od Dr.Hauschka a spol.

Hezký den, milé dámy (jelikož zatím nevím o žádném pánovi, který by můj blog četl, dovoluji si do oslovení zahrnout jen něžnější část populace...:)). Doufám, že tímto případné budoucí čtenáře mužského pohlaví příliš neodradím. Samozřejmě budu moc ráda, když se tu nějaký čtenář objeví. To aby se tady alespoň trošičku vyrovnaly energie... :)

Dnes se venku příjemně ochladilo, sem tam vane větřík, po horkých dnech vítané osvěžení. 
Dnešní příspěvek datluju venku na zahrádce dohlížejíc na hrající si Amálku. Pro dnešek bazén vystřídalo pískovistě a když jsou tu s Málinkou sousedovic kluci, hraní jí tu baví skoro stejně jako ve vodě. 

Včera mi přišel balíček z e-shopu yinyang, kde najdete bio kosmetiku a přírodní produkty Dr.Hauschka a několika dalších neméně atraktivních značek. Pokud tento oficiální e-shop produktů Dr.Hauschka a dalších neznáte, určitě se podívejte. Musím vás ale varovat... možná pak budete mít pocit, že bez většiny produktů nemůžete dál žít a z vaší peněženky už se vítr nebude chtít nikdy odstěhovat, tak abyste pak z těchto následků nevinily mě. ;) Pokud jdete ale i přesto do toho, přeji pěkné pokoukáníčko! :)    

A teď už k mým radostem...


Šestisetgramové francouzské mýdlo Savon de Marseille ve tvaru kostky od Savon du Midi
 
Balzám na rty od Dr.Hauschka
 
Pěstící olej Trnka od Dr.Hauschka
 
a Opalovací mléko SPF 50+ Kids od BIOSOLIS
 
mile mě překvapily 2 přidané vzorečky -
 
Koupelová přísada Růže od Dr.Hauschka
 
a Růžový krém od Dr.Hauschka
 









Se všemi produkty vás u sebe na blogu seznámím blíž v některé z příštích recenzí.


 
Já už se ták těším na to kosmetické hýčkání s Dr.Hauschka... :)
 
 
 
A co nového čeká v koupelně na vás? A máte zkušenost s některým z těchto produktů?
 
 
 
Díky moc, že ke mně chodíte!
:))
 
 
 
Veronika 

2 komentáře:

  1. Ahoj Verčo, koukám, že příprava na léto vrcholí. Sluníčko už pěkné opaluje a taky budu muset přikoupit nějakou ochranu, abych nebyla jako rak. Hezké slunečné dny, Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Moni, léto už je za dveřmi a za poslední dny tolik slunce...nádhera! Uživáme každé chviličky a to samé přeji i Tobě! Veronika :)

      Vymazat