pátek 4. dubna 2014

Domácí vanilkový pudink s černým rybízem a hořkou čokoládou

Poslední dobou tak trochu 'ujíždím' na pudinku. Jak už to tak u mě ale bývá, ne na pudinku ledajakém... Na domácím vanilkovém pudinku z Kuchařky Dity Pecháčkové. Kuchařka je překrásná! Toho dne, kdy jsem si svojí novou 'Ditu' přinesla domů, jsem strávila celý večer mezi stránkami plnými úžasných fotografií, receptů a příběhů z Ditina života. Zalíbila se mi natolik, že jsem ji zkrátka nemohla odložit, dokud jsem se nedostala k poslední stránce... 

  
Už se strašně těším, až z kuchařky začnu pořádně vařit!

Dnes tedy Ditin úúúžasný domací vanilkový pudink. 


Tady je recept. 



Já do pudinku přidávám ještě ovoce, někdy i čokoládu nebo piškoty. 












Nezbytný pomocník - pravý vanilkový cukr od Antonína. Doporučuji!!
(Pro mně podobné, kteří také neradi vyškrabují vanilku z lusku.:))








Znáte také Ditiny recepty a vaříte podle nich??

Pokud ne, zkuste alespoň tenhle pudink.
WARNING: Po ochutnání už nebudete chtít jiný!!
:))


Dobrou chuť a krásný pátek všem!


Veronika


6 komentářů:

  1. Ahoj Veroniko,kuchařka je krásná,mám ji taky a už jsem podle ní vyzkoušela víc věcí.Naposled jsem pekla koblihy byly výborné.Koukala si na její pořad o vaření co dávali vloni?já když nevím co mám vařit tak se na to podívám a vždycky mě něco napadne.měj se krásně Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Iveto, díky za Tvou návštěvu u mě! Tak to abych ty koblihy taky zkusila, když u vás měly úspěch.:) Na pořad jsem se nedívala, my nemáme televizi a iVysílání sleduji spíš výjimečně. Donedávna jsem ani neznala Ditin verbální projev. Až po koupení její kuchařky jsem si řekla, že se na ni 'podívám', poslechnu si ji... Trochu mě překvapila, ale nijak negativně. Líbí se mi i některé kousky z jejího modrého servisu. Přeji, ať se i nadále v kuchyni vede, pa Veronika :)

      Vymazat
  2. Domaci pudink jsem jeste nedelala tak si to musim vyzkouset s ovocem to vypada moc chutne a vetch sklenickach (mam stejne) to vypada moc hezky. Vytisknu si recept , manzel bude pristi mesic v Cesku a tak uz vim co mi muze privezt. Take jsem se podivala na stranky BY Nord maji tam krasne veci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Ello, s dovolením jsem nahlédla k Vám, trošičku Vám závidím místo, kde žijete. Mně se často zdá, že tady u nás, v té české kotlině, to začíná čím dál tím víc smrdět...:( Ale o tom se rozepisovat nechci. Pudink určitě vyzkoušejte, je opravdu výborný, a to já jsem vanilkový nikdy neměla moc ráda. Čokoládový byl nej, ale teď vyhrává tenhle. Takže manžel Vám přiveze kuchařku? A úplně souhlasím, By Nord nabízí krásné věci, hlavně ty polštáře a povlečení... aaah... Moc pozdravů k Vám do Oz, Veronika.

      Vymazat
  3. Milá Veroniko, pudink podle Dity. P. jsem taky už vyzkoušela a je výborný! Jiný už nedělám. Máš to moc hezky nafoceno. Krásnou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Moniko, moc ráda Tě tu vidím, doufám, že nevadí, když budu na oplátku také tykat. Děkuji za milý komentář. Pudink je dobrota, mám to stejně, taky už pytlíkové směsi v regálech obchodů jenom míjím s dobrým pocitem, že vím jak na to...:) Přeji Ti krásný nový týden, Vronika.

      Vymazat