středa 10. srpna 2016

DULCIA NATURAL Pleťový krém s ovocím a koenzýmom Q 10

Zdravím vás, milé čtenářky!
:)

Prírodná kozmetika zo Slovenska. Zajímá mě čím dál víc. Není to tak dávno, kdy jsem neměla ani tušení, jak dobré značky na Slovensku vznikají a jak skvělé produkty přinesou. Dnes už vím, že na Slovensku umějí vyrobit skutečné skvosty v pečující kosmetice. Já jsem letos našla u firmy Dulcia Natural nejúžasnější pleťový krém, který jsem doposud vyzkoušela. Je jím Pleťový krém s ovocem a koenzymem Q 10.




Líbí se mi plechový obal se šroubovacím víčkem, který ještě využije můj muž. Zavírání perfektně drží a nemusíte se obávat, že by vám krém vytekl třeba během cestování. Pravda ale je, že jakmile se pixla v tašce převrátí, krém nateče na spodek víčka, takže jej potom nabírám nejdřív odtud. Nejhygieničtější balení Dulcia pro své pleťové krémy sice nezvolila, na druhou stranu se mi krém nikdy nezkazil, ač jej nabírám prsty. Nutno dodat, že mám letos už třetí balení!




Na spodní straně balení najdete informace o produktu, výrobci, datum spotřeby (kolem šesti měsíců od doby výroby) - takže raději nekupujte do zásoby, dále gramáž, která tu je 50 g a také složení krému. 

Složení krému je následující: Rosa Damascena Flower Extract*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*, Ubiquinone, Squalane (Olive), Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzonic acid, Moroccan Lava Clay, Fragaria Vesca & Maltodextrin, Rubus Idaeus & Maltodextrin, Mel & Maltodextrin, Panthenol, Glycerin, Sodium Bicarbonate

 Ovoce v názvu krému zastupuje jahodový a malinový prášek, nechci vás mást rybízovými fotkami. ;) 




Výrobci slibují téměř nemožné... 

Výživový pleťový krém svými čistícími schopnostmi okamžitě Vaši pleť čistí, hydratuje a obohacuje vitaminy a antioxidanty. Tento mimořádný krém je vhodný pro normální, smíšenou až mastnou pleť. Svoji hutnou ale velmi příjemnou nemastnou konzistencí krém pokožku hydratuje, čistí, neucpává póry a chrání pokožku před projevy stárnutí. Krém je plný výživných látek, vitaminů a antioxidantů obsažených v ovoci a zajistí zářivý a mladistvý vzhled pokožky. Jedinečná kombinace složek navíc pomáhá odvádět a odstraňovat toxiny z kůže.

Růžová voda jako nosná složka krému zajistí potřebnou hydrataci a to i bez obsahu olejových složek.Vaši pokožku hydratuje, ale nepromašťuje. Vysoký obsah koenzymu Q10 působí jako brzda stárnutí pokožky, urychluje proces regenerace kůže. Současně zvyšuje tvorbu kolagenu, elastinu a lipidů v kůži, které jí zajistí pružnost a pevnost. Vzácný marocký jíl – rhassoul jíl je považovaný za přírodní zkrášlovač a je vysoce účinný hlavně v péči o nečistou a problematickou pleť. Tento přírodní jíl se skládá z iontů křemíku a magnézia, také z oxidů železa a vápníku. Jeho silné čisticí účinky jsou známé již po staletí a vyznačují se vysokou intenzitou a šetrností zároveň. Jíl spolehlivě pomáhá předcházet tvorbě akné, je vhodný pro osoby trpícími alergiemi na syntetické a agresivní tenzidy. Marocký jíl má protizánětlivé, antibakteriální a antiseptické účinky. Jahodový a malinový prášek je vyrobený z šetrně pěstovaného čerstvého ovoce. Jahody jsou bohaté na vitamin A, C, draslík, železo, fosfor a vápník, které ničí volné radikály a chrání pokožku před projevy stárnutí. Maliny zklidňují začervenalou pokožku a také pomáhají regulovat množství kožního mazu. Med pokožku zvláční, stáhne a udržuje její vlhkost. Vlhká pokožka je krásná, zdravá a mladistvá. Jedlá soda Vás zbaví odumřelých buněk, reguluje hodnotu pH a také čistí zanesené póry, odstraňuje přebytečný maz a hluboko usazené nečistoty. Olivový skvalan a vitamin E pokožku posilují, regenerují a vyživují a hydratují. Tento krém představuje hloubkovou očistu pro Vaši pleť, zanechává Vaši pokožku svěží a čistou. Pokožku projasňuje a dodává jí potřebnou pružnost, čistí ji a stahuje. Všechny výhody tohoto krému společně pracují na posílení pleti, zanechávají ji méně náchylnou ke změnám, krém zvyšuje pružnost pokožky, takže zpomaluje vytváření vrásek. Napomáhá tvorbě lipidového filmu pokožky a nedráždí mazové žlázy.



A jak to tedy s těmi účinky opravdu je? Víte, nevkládala bych sem všechny ty zdlouhavé informace, které jsem našla na Dulcia stránkách, ani bych neměla třetí balení stejného krému, kdyby to nebyla pravda. Tenhle krém je prostě báječný! Naprosto ideální pro mou smíšenou pleť a mastnou T-zónu, vše co je výše popsáno, skutečně téměř do puntíku sedí. Pleť je nádherně vyživená, hydratovaná, opravdu znatelně hebčí a hlavně matná! A matná tak, že jsem se s takovým efektem u přírodního pleťového krému do té doby nesetkala. Celý obličej vypadá mnohem zdravější, vůbec se na pleti netvoří pupínky, suchá místa, vyrážky. Více skutečně psát netřeba, protože bych jen opakovala, co slibuje výrobce. Pleťový krém s ovocem a koenzymem Q 10 zkrátka vyhrává všechna má pomyslná porovnání a v závěsu nikde nic. Snad jen jedinou věc bych chtěla podotknout co se týká doby spotřeby, jedno balení mi vydrží kolem jednoho a půl měsíce, krému je třeba trošičku víc, než jsem byla zvyklá u jiných. Krém používám každé ráno na obličej, krk a občas i dekolt (ten ale spíš častěji mažu Weleda Olejem na masáž prsů a mám to při jednom při péči o poprsí). 

Tento poklad a i ostatní produkty Dulcia Natural můžete koupit na e-shopu krasnakazdyden.cz. Určitě si zde něco krásného vyberete a snad budete pak potěšeny hezky zabalenou krabičkou 'with a personal touch' (lépe to asi vyjádřit nedovedu). ;)


 A co vy, milé dámy, našly jste v poslední době také něco podobného, produkt, který už nechcete měnit? Znáte produkty od značky Dulcia Natural a pokud ano, které z nich vás potěšily?


Přeji krásné letní dny plné hojnosti!
:)



Veronika



** Mnohokrát děkuji paní Míše z e-shopu krasnakazdyden.cz za poskytnutí produktu pro tuto recenzi.

11 komentářů:

  1. Tak ten tedy vypadá báječně :) Docela mě překvapila jedlá soda ve složení, s tím jsem se ještě nesetkala :) A ty fotky..no náádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martino, právě složení mi přijde taky dost zajímavé, jde o úplně jiný druh krému, který vytváří na pleti zvláštní efekt a pocit. Oblíbil si ho i můj muž, párkrát jej použil na suchý obličej a když jsem si ho nenápadně schovala, ptal se, kde je ten krém s ovocem...:) Díky za hezký komentář, nemůžu říct, že by mě nepotěšila tvá pochvala fotek...;) Veronika

      Vymazat
  2. Pekna recenzia. Podla popisu by mohol byt vhodny aj na zmiesanu plet, takze urcite vyskusam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a děkuji! Určitě vyzkoušej, smíšené pleti vyhovuje právě velice dobře. VY tedy u vás umíte věci!:)) Krásný srpen, Veronika. :)

      Vymazat
  3. KKK jsem uz nasvtivila a nakoupila tam nekolikrat. Vracim se pro tuhy deodorant Ponio, mela jsem i od teto znacky Dulcinea, ale tam mi vadi aplikace rukou. Tento krem jsem mela jako vzorecek a je dokonaly, mam ho na seznamu. Jinak jsem uz z techto stranek zkousela kde co:-). Jsem take spokojena. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marcelo, díky za komentář. Pro kterou vůni tuhého deodorantu Ponio se vracíš, nebo střídáš? Mám Tea tree a Citrónovou trávu a taky jsem spokojená. Zajímalo by mě, jaká je Cukrová pivoňka... a nemáš náhodou vyzkoušený ten opalovací olej od Soaphoria? Možná bych jej ještě pořídila na dovolenou. E-shop je opravdu moc fajn, paní Míša milá a ta nabídka, ach! Mějte se u vás hezky, Veronika. :)

      Vymazat
  4. Veru, krásné fotky! Krém mě taky moc zaujal, jen bych teď měla domazat tu zásobu, co se mi už podařila vytvořit. :)) Nakoupila jsem si pár krémů v Lidlu, když měli tu akci s bio krémy a byla jsem moc překvapená, jak jsou příjemné. Ale tohle bude jiná liga! Je pravda, že na slovenskou kosmetiku čtu v poslední době samé skvělé ohlasy, tak to asi budu muset taky vyzkoušet! Krásný zbytek léta!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, já zase vytvářím zásoby tělové kosmetiky, sice ne cíleně, ale i tak... Mohla bych mluvit třeba o tělových peelinzích.;) V Lidlu nenakupuji, takže jejich nabídku neznám, bio krémy by nemusely být špatné, i když já raději produkty 's příběhem', ručně vyráběné v menších množstvích, ač to nelze vždycky. Na Slovensku poslední dobou vznikají úžasné projekty.:) Také přeji sluníčkový srpen a ještě hezčí září, Veronika. :)

      Vymazat
  5. Ďakujem za túto recenziu, pretože ma presvedčila, že by som krém mala vyskúšať aj ja. Už niekoľko rokov "fičím" na olejoch, pretože krémy na mojej zmiešanej pleti zvyknú robiť šarapatu, no práve pri zložení tohto krému by to mohlo byť iné. Totiž, rada by som začala bežne používať minerálny makeup, ten mi však s olejmi oxiduje, čomu by krém mohol zabrániť. Som zvedavá...

    OdpovědětVymazat
  6. Aj ja som mala tento krém už niekoľkokrát a mám ho rada najmä ako podklad pod minerálny makeup. No musím povedať, že o trochu viac mi sedela jeho pôvodná verzia s jojobovým olejom, ktorá mala pekne našľahanú konzistenciu. Aj po úprave zloženia ho mám rada, no predtým mi vyhovoval o niečo lepšie. Každopádne ho mám rada aj spolu s ich výborným kávovým očným krémom (resp. skôr balzamom), ktorý používam na noc. Na deň si zas dávam kávový očný krém od 100% Pure :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento krém mne zaujal opravdu velmi. Mám smíšenou aknózní pleť, tak doufám, že by se snad mohlo najít něco, co mi konečně pomůže. Navíc obchůdek Krásná každý den vypadá zajímavě, mám ráda milý, osobní přístup k zákazníkům a lidem vůbec.

    Díky, Veru, za recenzi.

    OdpovědětVymazat