pátek 10. června 2016

Spotřebováno Květen 2016

Krásný den, milé čtenářky!
:)

Dnes se letem světem podíváme na spotřebovanou kosmetiku minulého měsíce.




Coslys Rozjasňující maska pro normální a smíšenou pleť. V krásné dárkové sadě francouzské značky Coslys, na kterou sepisuji recenzi, byla i tato maska. Základ masky tvoří červený a bílý jíl a hlavně díky nim maska pokožku dobře čistí a můžu říct, že jsem po použití zaznamenala i znatelně hezčí - hebkou a jemnou pleť. 
Můžu doporučit, ale sama bych momentálně ráda vyzkoušela ještě několik dalších pleťových masek, takže tuto třeba v budoucnu. 


Organyc Dětské čisticí ubrousky (60 ks). Ubrousky z bio bavlny, nedráždí jemňoučkou pokožku naší Rózinky a jsem s nimi spokojená už několik měsíců. Používám pouze příležitostně, jinak jí omývám zadeček vodou, ale tyto bych se nebála doporučit ani pro pravidelné častější používání. Líbí se mi i to, že jsou kompostovatelné. ;)
Určitě je tu nevidíte naposledy.

Organyc Odličovací tampony (70 ks). Ani ty nejsou ve spotřebovaných produktech poprvé. A nic se nezměnilo ani v mém hodnocení. Jsou kvalitní, 100% bio bavlněné, nerozpadají se, nepouští chloupky apod. 
Doporučuji.




100% Pure Šampon Lopuch a Neem (236 ml). Byl vynikající, hezky vlasy umyl bez vysušování. Je velmi vhodný k udržování zdravé pokožky hlavy, má tak krásné přírodní složení, že se tomu až zdráhám uvěřit. Vůně je slabší, bylinná a ze všech šamponů od této značky se mi líbí asi nejméně.
Pro vůni si příště vyberu jiný od 100% Pure, ale jinak mohu doporučit.

100% Pure Kondicionér Lopuch a Neem (236 ml). Rozhodně se vyplatí používat celou řadu a nekončit šamponováním. Díky kondicionéru byly vlasy mnohem hebčí a jemnější a hlavně se velmi snadno rozčesávaly bez zacuchání. Dohromady výborná dvojka.
Podobně jako u šamponu i tady mám raději ostatní tři nabízené.




Kivvi Čisticí pleťová emulze se šalvějí a mátou (150 ml). Po delší době opět lahvička od Kivvi a po lopuchové a kdoulové již třetí emulze od této značky, kterou jste tu mohly vidět. Je určena předně pro suchou, citlivou a normální pleť, ale i mé smíšené pleti dobře vyhovovala, hezky čistila, skoro nevysušovala a i tady mě moc bavila její čistá, jemná bylinková vůně. 
Možná se k ní v budoucnu opět vrátím, stejně jako k ostatním Kivvi čisticím emulzím. ;)




Sportique Krém na ruce a nehty s 25% bambuckého másla Geranium, Lavender & Rose (75 ml). Velmi výživný hutný krém v hliníkové retro pixle, který bych doporučila hlavně na noc. Nemůžu souhlasit s názory, které jsem už několikrát četla, že se krém velmi rychle vstřebává, naopak ruce zůstávají docela mastné, tudíž se občas krém spíš otře než vsákne. Je třeba použít malé množství a nechat dost dlouhou dobu vstřebat. Pak ale vykouzlí opravdu jemnou a hedvábnou kůži na rukách. Balení vydrží dlouhou dobu.
Hezky voněl, i vyživoval a jako noční péči o ruce ráda vyzkouším některou jinou verzi od Sportique.




Desert Essence Zjemňující krém na paty Bio Pistácie (103,5 ml). Určitě nejlepší z dnešního výčtu. Dokonce jsem mu věnovala celý článek, který si můžete přečíst tu
Byl bezvadný a poradila bych si i s půllitrovou tubou. ;)




Panier des Sens Povzbuzující sprchový gel Verbena (250 ml). Tahle francouzská lahvička nabitá citrusovou energií mi ve sprše stála překvapivě dlouho, vlastně už od loňska a celou zimu čekala, až s oteplením zase přijde její chvíle. Dočkala se s přicházivším jarem, kdy jsem konečně začala oceňovat její výraznou svěží vůni, která mi loni připadala až lehce dotěrná. Gel bohatě pění, nijak výrazně nevysušuje a na umytí je třeba jen troška. Jsem trochu na vážkách, zda doporučit či ne, asi kvůli té počáteční rozmrzelosti? ;)
Stejný spíš kupovat nebudu, ale třeba jiný druh od Panier des Sens, líbí se mi Mořský fenykl.




Máte podobnou (či jinou) zkušenost z něčím z dnešního článku?


Krásné dny!
:)



Veronika

4 komentáře:

  1. Krásné spotřebováno :) Žádný z těchto produktů jsem zatím nezkoušela, ale třeba na šampony 100% Pure si dělám zálusk :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné produkty, asi nejvíc se mi líbí 100%Pure a Kivvi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pre mňa sú tiež najzaujímavejšie produkty na vlasy 100 % Pure. Až sa strasiem radosťou, keď na ne myslím :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ostuda, já nic neznám :O Rozhodně ale poznám, pár věcí mě zaujalo na první pohled, další po přečtení článku... P.S. Krásné fotky! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat