sobota 19. září 2015

BODEN Autumn/Winter 2015

Krásnou sobotu přeji!
:)

Máme s Rózinkou volnou sobotu a neděli. Amálka ráno odjela s tatínkem k babičce, neboť naše první společné dny doma byly docela náročné, Málinka s příchodem miminka cítí tu velikou změnu a všichni si musíme teprve zvyknout, Amálka na to, že už není naše jediná a my na to, že máme děti dvě. Rózinka, ta má moc ráda svůj klid, ticho, zpívánky (to když jí tichounce prozpěvuju), nošení, pohupování a plné bříško. Občas, když se k ní halasná sestřička přiblíží, je na ní vidět, jak zneklidní. 
A tak tu do zítřka spolu máme jen náš čas, ticho a klid...
Amálka bude dnes spát u mých rodičů, poprvé úplně sama bez maminky a tatínka. Minulý týden, když jsem byla v porodnici, byla přes noc prvně beze mě (i když s tatínkem) a dnes už bude u mé mamky bez nás obou. Nemůžu si pomoct, abych na ni nemyslela, i když se těšila a spinkat tam chtěla, je mi najednou líto, že poslední dobou musí urazit tak velké kroky, tolik se mění a já na ni, zdá se mi, nejsem tak hodná jako dřív. Spíš je to teď u nás jak na horské dráze, vlny štěstí střídají slzy, radost přechází v lítost a pohoda se během chvilky mění v úzkost a obavy. Ještěže vím, že šestinedělí je obdobím nejen obrovských fyzických a hormonálních změn, ale i významných změn duševních. Proto doufám, že spolu s šestinedělím postupně odejdou i mé slzy, obavy a lítost.

K (mému) šestinedělí se tu možná ještě vrátím, ale dnes jsem vlastně chtěla napsat článek z úplně jiného soudku, podívat se na krásné kousky, které by se moc hodily do šatníku našich dcerušek z nejnovější podzimně-zimní kolekce mé nejoblíbenější britské módní značky, která nabízí dětské oblečení, Boden
Inspiraci z dílny mini Boden vám tady na blogu přináším už pravidelně, vždycky se těším na nový katalog, novou kolekci... Delší dobu jsem nic neobjednávala, i když pokaždé mám své favority a tak je tomu i tentokrát. Je zvláštní, že fotky jsem vybírala už před porodem, aniž bych věděla, zda pod srdcem nosím dcerku nebo syna a stejně se mi tu sešlo samé dívčí oblečení (až na jednu výjimku). :)







Všechny holčičí novorozenecké oblečky s něžným motivem ptáčků mě nadchly. Úplně v nich vidím naši maličkou... :))





Trošku růžové s jemným šedým akcentem a veselým dětským motivem.




Modrá je dobrá a jistě nejen pro chlapečky. ;) Tyhle kalhotky jsou navíc oboustranné.




Úpletové šatečky s ladícími punčocháči. Vypadají moc pohodlně a líbí se mi barevnost i vtipný obrázek. :)





Motivy se často opakují na různých druzích svršků, dobře se pak navzájem dají kombinovat s ostatními kousky.





Pro Rózinku vlevo, pro Amálku vpravo.
Mít v plánu cestu do Londýna, nemohla bych tyhle šatečky Málince nepořídit. Dostaly mě! :))





Co dodat...?





Tyhle dva páry punčocháčů jsou úplně boží!
:)





Pro chlapečky je ale také z čeho vybírat. Mně se líbí třeba tmavé tepláčky a bodýčko s jemnými podzimními motivy.





Punčocháče pro malé slečny, pro nás letošní must have. Přece jen se kvapem blíží sychravé počasí a v těchto punčoškách budou dny hned veselejší. ;)


Na oficiálních stránkách najdete ještě spoustu dalších krásných kousků a outfitů, jak pro děti, tak i dámy a pány.
Já už se nemůžu dočkat, co nového pro holčičky se ještě před Vánoci objeví. Většinou přidávají během podzimu další vzory šatiček a ostatního oblečení se zimními či vánočními motivy. Já vím, že je ještě pořád léto a podzim ani nezačal, ale mně už přesto napadlo, co si s těmi mými děvčátky oblékneme na Štědrý večer. :))

Taky už tu a tam pomyslíte na zimu či na Vánoce anebo celí stále ještě zůstáváte v náruči léta?



Mějte se hezky a přeji krásnou poslední letní neděli.



Veronika


3 komentáře:

  1. Ach boože, ty ptáčci...a ta fotka z Pinterestu... Nic krásnějšího jsem asi neviděla. No a asi potřebuju taky druhou holčičku:-D.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Veru, naše malá spala poprvé sama u prarodičů na začátku prázdnin (to, když jsem si vyhazovala z kopýtka na rockovém festivalu) a nesla jsem to hůř než ona - zvládla to bravurně, zato já, když jsem se vrátila v noci domů a viděla tu prázdnou postýlku, byla úplně "rozsekaná". My teď máme také nějaké změny, já se vrátila do práce a malá bývá u babiček (do školky půjde až v únoru) a taky se v tom "hledáme" a snažíme si zvykat na nový řád a na to, že ty společné bezstarostné dny jsou definitivně pryč... Je to život... Moc na vás myslím a přeju, aby se u vás brzy znovu uvelebila pohoda a radost! Oblečky jsou nádherné, hlavně ty s ptáčky! A na Vánoce už taky myslím a moooc se těším! :-*
    V.

    OdpovědětVymazat