čtvrtek 23. října 2014

Něco málo říjnových nákupů...

Přeji dobré ráno! ;)

Jak už jsem tu před pár dny zmiňovala, letos bych ráda nakoupila všechny vánoční dárky pěkně včas bez zbytečného stresu, pak si je s radostí zabalila a vůbec veškeré sváteční přípravy bych si chtěla hezky užít bez spěchu a napětí, zda se všechno stihne...

A nejenže mýním, tentokrát taky konám. :)

Pozvolna objednávám dárečky. Poslední dobou se nikam za nákupy nehrnu, s Amálčinou zvídavostí a energií je klasické nakupování docela adrenalinový zážitek, takže jsem vděčná za internet, kde si mohu věci v klidu vybrat, objednat a nechat doručit až ke dveřím.

Jak se počet obdarovávaných v naší rodině postupně zvyšuje o švagry, švagrové a neteře, je čím dál náročnější i výběr těch správných dárků neboli ne vždycky vím, čím koho podarovat. Pochopili jste dobře, že dárky k Vánocům stejně tak jako k narozeninám  a všem ostatním 'obdarovávacím' příležitostem mám u nás na starost více méně já.

Znáte to, jak máte pro určité lidi desítky nápadů, čím byste jim udělali radost a pro jiné ne a ne přijít na jediný kloudný dárek, který byste trefili? Někteří lidé si nic materiálního nepřejí, což jim někdy vlastně tak trochu závidím, jelikož já si přeji něco neustále, každý den a každé Vánoce... ;) Nu, každý jsme holt jiný, že? :)) 

V takovém případě pak beru za vděk třeba kvalitními jedlými dárky. Stačí nenápadně zjistit, jaký nápoj má dotyčný nejraději, zda holduje vínům, srnčím paštikám, španělské šunce, kubánským doutníkům či cukrovinkám. ;)
Naštěstí je dnes z čeho vybírat a jak už jsem zmínila, kolikrát člověku stačí online připojení a nějaký ten šesták na účtě.
:)

Abych vás ale dlouho nenudila, raději vám ukážu pár drobností, kterými, doufejme, potěšíme na Vánoce některé z našich nejmilejších... (Amálinku pro tentokrát výjimečně vynecháme;) 
   


Nejprve milá výhra v soutěži s Biooo.cz. 
Měsíčkový ochranný balzám od Weledy doma používáme a zdá se bezedný, takže tento vyhraný zřejmě daruji. Tým Biooo mě potěšil i milou pozorností v podobě vzorečků kosmetiky Mádara a čajů NUMI, které byly přibaleny k výhře.
:)




Od Dr. Hauschka dorazily na vyzkoušení mini vzorečky jejich zubních past. Pastu Sole Sensitiv s obsahem přírodní solanky třetí den používám a můžu říct, že hravě překonala mnou jediné dosud vyzkoušené přírodní zubní pasty od Green People.
Dr. Hauschka má tedy u mě další (a to pořádný;)) zářez a jedničku s hvězdičkou za zubní pasty.
:) 




Zřejmě jich několik budeme potřebovat pod stromeček, tak doufám, že na e-shopu yinyang.cz mají řádné zásoby. ;)




Teď ještě něco málo z mých nákupů...

Izraelská kosmetika FARAN mě hodně zaujala svým složením a filosofií značky. Chtěla bych vyzkoušet hlavně jejich produkty s obsahem velbloudího mléka. Zatím jsem si koupila šampón a několik mýdel, z nichž některé jistě potěší i další dámy naší rodiny. :)














Na závěr se vlastně tak trochu vrátíme k úvodu mého dnešního psaní. Skoro každý si rád dá šálek (anebo rovnou celou konvici) dobrého, kvalitního čaje. Pokud bychom rádi pro někoho jen malou drobnost, anebo naopak potřebujeme k dárku ještě něco malého přidat, proč nezvolit třeba právě nějakou výjimečnou čajovou směs?

Zapomeňme při nákupu dárků na kvantitu a mysleme na kvalitu. 
Osobně jsem NUMI čaje vybrala pro jejich opravdovost a závazek k životnímu prostředí a celosvětovému společenství. 

Z darování takových dárků já mám totiž pak dvojnásobnou radost. ;) 









Mimochodem, úžasné novinky se včera objevily i na e-shopu nila.cz, tak pokud přemýšlíte o dárcích a chcete zároveň vědět i něco o příběhu, který za vámi darovanými věcmi stojí, mrkněte se. ;)

Nezapomeňte, že u mě můžete ještě stále soutěžit o krásný nákupní koš... 



S přáním všeho krásného a poklidného...



Veronika 

9 komentářů:

  1. Taky už přemýšlím nad tím, čím své blízké obdaruji a pomalu se po tom začínám poohlížet. Jinak Pasty DR.Hauschka mi dorazily taky, a taky už pilně testuji - shodou okolností taky Sole :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Claire, s nákupem dárků je nejlepší podle mě příliš dlouho neotálet. O to příjemnější a klidnější bude pak adventní čas. Pasty Dr. Hauschka se povedly, že? Pěkný den, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Hezký článek. Já se musím pochválit, že už mám většinu dárků nakoupených :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru, tak to Tě taky chválím! ;) A jsem ráda, že se článek líbí. ;) Zdravím, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Tento článek jsem četla hodně pomalu a pozorně, z fotek je strašně cítit harmonie. Jsou krásné - jak dárečky, tak právě fotky a jejich aranžmá... Kosmetika s obsahem velbloudího mléka mě tedy pořádně zaujala! :-)

    Hezký podzim a nákupy,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a moc děkuji za tak krásná slova! :) Úplně mám díky nim chuť vzít foťák a jít zase něco pěkného vyfotit... I mě nejvice zaujaly právě přípravky s velbloudím mlékem. ;) Také krásné podzimní dny, Veronika. :)

      Vymazat
  4. Krásné nákupy :) Numi čaje mám taky moc ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jano, děkuji za zastavení se.;) Já si také moc ráda vychutnávám kvalitní čaje a těmi ty od NUMI jistě jsou. Krásný podzim, Veronika. :)

      Vymazat
  5. Lákajú ma tie čajíky, len kde ich kúpiť. No a kozmetika Faran? Žeby mali vhodný šampónik aj na moje prieberčivé vlásky? Zubné pasty Dr. Hauschka dorazili aj ku mne, a hoci som ich ešte neskúšala, som si istá, že budú skvelé ako zvyšok ich zázračnej kozmetiky...

    OdpovědětVymazat