úterý 12. srpna 2014

My one way a marianne bydlení

Krásný úterní večer, milé blogerky a čtenářky!

Čas od času si kupuji časopis marianne bydlení. Moc ráda si tu prohlížím krásné interiéry, proměny domovů, čtu o nových trendech. Stránky jsou plné skvělé inspirace.
Když jsem před několika dny v obchodě listovala novým číslem, najednou jsem měla před očima známé fotografie. Překrásné fotografie domova, jež díky blogu jeho majitelky docela dobře znám. Moc mě potěšilo, že jsem si v rubrice JAK bydlí mohla přečíst o úžasném stylovém domově paní Martiny, autorky mého nejoblíbenějšího blogu my one way.
Jistě její blog dobře znáte a pokud ne, určitě někdy nakoukněte. Martina je dáma s úžasným vkusem a velkým smyslem pro detail, svůj domov zařizuje v moderním skandinávském stylu, kde převládá černá a bílá barva. Navzdory této barevné kombinaci ale interiér působí neskutečně příjemně.

Tentokrát tedy nebylo pochyb, zda si zářijové číslo marianne bydlení koupit nebo ne.

Dnes, když naše malá usnula, jsem si uvařila voňavý rebarborový čaj a znovu jsem se na stránkách přenesla do tohoto krásného domova, jež je propojen neviditelnou ale všudypřítomnou nití severu ale přitom byste ho nemuseli hledat až v daleké Skandinávii, nýbrž v našich luzích a hájích.












































Martině moc blahopřeji k uveřejnění článku a vám přeji krásnou noc...



Veronika

4 komentáře:

  1. Milá Veru, děkuji za inspiraci, My One Way už jsem prošmejdila, co čas dovolil :)
    JENŽE: musím pochválit Tvoje nádherné fotky! Čiší z nich pohoda, klídek....hmmmm. A rebarborový čaj a zázvorový cukr od Tafelgut je prostě ..... pro znalce :) !!
    Krásný pohodový den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kat...., díky moc za krásný komentář!:) Díky němu (a jim podobným) mám dobrý pocit, že blog není jen mou kratochvílí, ale občas potěší i jiné. Díky, díky a krásný den přeji, Veronika. :)
      P.S.: Čajíky a cukry od Tafelgut jsou skvělé.;)

      Vymazat
  2. Veroniko, já zas tajím dech nad Vašimi dokonalými fotkami :-o .Kvalita i úžasné nadekorování mě vždycky přímo oslní a já se tak ráda vracím. Neuvěřitelné, na kolik šikovných lidí jsem už díky blogu mohla "narazit" a jsem moc ráda, že jsem tak přišla i na Vás. Je mi velkou ctí, že máte na mě takový pohled a mohla jsem fotky z našeho domova najít tady..v tak úžasné společnosti!;) Díky a moc zdravím od večerního šálku mateřídoušky. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martino, děkuji za Vaše krásná slova!! Tentokrát ani netřeba říkat víc. Moc zdravím a přeji krásný zbytek prázdnin Vám i holčičkám, Veronika. :)

      Vymazat