pátek 29. srpna 2014

Lotyšská lahůdka aneb co nového od Kivvi

Přeji krásný páteční den!
Představovat dnes lotyšskou kosmetickou značku Kivvi by nejspíš bylo nošením dříví do lesa. Pokud patříte mezi ty čtenářky, jež už podobné blogové články o této kosmetice nemohou ani vidět, anebo jste prostě jen už stokrát četly o produktu, o kterém se tu dnes chci zmínit, tak si jděte místo čtení třeba uvařit voňavý mátový čaj anebo se osvěžit zázračnou vodou s citrónem. ;)
Pro ty, pro něž kosmetika Kivvi přece jen není notoricky známou si dovolím v několika bodech shrnout filozofii této značky.
Složení kosmetických výrobků kombinuje BIO, biodynamické a certifikované přísady.
Všechny výrobky obsahují olej ze semínek kiwi, jež má antioxidační vlastnosti, působí proti stárnutí, obnovuje kožní buňky a hydratuje pokožku.
Složení přípravků Kivvi je promyšleno tak, aby plnily několik funkcí namísto jediné.
Samozřejmostí je absence umělých barviv, konzervantů, aromat, minerálních látek a ropných rafinovaných produktů.
Produkty jsou vyráběny ručně v malém množství, čímž je zaručena jejich čerstvost a kvalita.
Kosmetika Kivvi je vhodná pro vegany a není testována na zvířatech.
  Kivvi zkrátka vypadá sympaticky hned na první pohled. Mě některé jejich výrobky svým úžasným složením zaujaly okamžitě. Před nedávnou dobou jsem testovala kosmetiku ze vzorečků z e-shopu Naturals, o čemž jste si tady mohly přečíst. Nepotřebovala jsem dlouho na rozhodování, který výrobek pozvu k sobě domů mezi prvními... :)
Představuji vám průkopníka kosmetiky Kivvi u mě a zároveň svůj první lotyšský voňavý kousek
...
Kivvi Tělová marmeláda citrón a máta
Složení této marmeládky je až neskutečné (mrkněte na konec článku;). Tahle sklenička bude pro pokožku opravdovým pohlazením.
Na oficiální popis výrobku se můžete podívat sem. Do konce srpna navíc můžete zakoupit všechny výrobky Kivvi se slevou 15%.
















Složení:
Butyrospermum parkii(Bambucké máslo)*, Cocos nucifera oil(Kokosový olej), Vitis vinifera oil*(Olej z hroznových jader), Olea europeana oil*(Olivový olej), Aroma**, Prunus armeniaca oil*(Olej z meruňkových jader), Prunus cerasus oil*(Olej z třešňových pecek), Triticum vulgare oil*(Olej z pšeničných klíčků), Macadamia integrifolia oil*(Olej z makadamiových ořechů), Oenothera biennis oil*(Pupalkový olej), Simmondsia chinensis oil*(Jojobový olej), Persea gratissima oil*(Avokádový olej), Hippophae rhamnoides oil*(Olej z rakytníku), Ribes nigrum oil*(Olej ze semínek černého rybízu), Rosa rubiginosa oil*(Olej z růže šípkové), Actinidia chinensis oil*(Olej ze semínek kiwi), Rubus idaeus oil*(Olej ze semínek maliníku), Vitamin E, Humulus lupulus extract(Chmelový výtažek), Calendula officinalis extract*(Výtažek z měsíčku), Ginkgo biloba extract*(Výtažek z jinanu dvoulaločného).
* certified organic ingredient
** natural essential oils

Citronovo-mátová marmeláda nebyla však v balíčku od Kivvi úplně sama samotinká, ale přicestovala hned s některými mými dalšími lotyšskými favority. Aby tu nebylo najednou až tak moc 'překivvováno', tak si je raději nechám na příště. :)



Mějte se krásně a pokud máte osobní zkušenosti z výrobky Kivvi a chcete mi o nich napsat, budu se těšit. ;)


Veronika


8 komentářů:

  1. Tak o tom jsem ještě neslyšela a vypadá to moc krásně! A krásné fotky!

    Hezký den,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hanko, díky za návštěvu a tvůj komentář. Marmeláda je fakt úžasná...;) Pročetla jsem si tvůj blog a moc Ti fandím. Líbí se mi jeho různorodost a tvé nápady. Přeji Ti, ať Tě i nadále tvůj blog baví a přibývají Ti spokojení čtenáři. Krásný zbytek prázdnin, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Kivvi kosmetiku miluju! Obaly, vůně, složení, účinky! Jedna z těch opravdu TOP značek :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe, vypadá to, že mě tahle kosmetika už taky dostala. Moc ráda bych postupně vyzkoušela všechny produkty. U Tebe je navíc o Kivvi vždycky skvělé počteníčko.;) Jo a dnes si mě nalákala na další lotyšské mazání, nejsou ti Lotyši nějací moc šikovní?!;) Zdravím, Veronika. :)

      Vymazat
    2. Víš jak, Veru... v pohádce "Tři veteráni" zaznělo, že prý "Němci jsou pořádnější". Já bych k tomu dodala, že "Lotyši zase umí boží kosmetiku" :-D
      Bebe

      Vymazat
    3. Milá Bebe, tak pod to bych se i podepsala.;) Jsem zvědavá jaké zázračné mazání ještě přijde z Lotyšska... Jo a moc Tě vítám mezi svými čtenáři, doufám, že tvou důvěru nezklamu.:) Veronika :)

      Vymazat
  3. Milá Veroniko, o kosmetice Kivvi jsem se dověděla až z tvých příspěvků a musím uznat, že mě docela zaujala, nejspíš také v budoucnu vyzkouším. Opět krásně nafoceno. Těším se a jsem zvědavá na tvé další poklady z lotyšského balíčku ;-)
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veroniko, zatím mám z Kivvi výborný pocit, určitě přidám další příspěvky s fotkami (tam já si vyhraju obzvlášť;)), popř. později zhodnotím v nějaké recenzi. Teď už jen čekám na lepší světlo, aby obrázky za něco stály.:) Pěkný den, Veronika. :)

      Vymazat