úterý 10. června 2014

Léto je tu...


Krásné úterý, milé čtenářky a blogerky!
Jakpak prožíváte tropické dny?
 
My převážně ve vodě. Každý den se jezdíme koupat k rybníku. Máme to štěstí, že v našem okolí jich je hned několik s pěknou čistou vodou. Výbornou volbou jsou i lipnické lomy, od nás vzdálené necelou půlhodinu autem. Amálka vysoké teploty posledních dnů snáší bez problémů, odpoledne se už čtvrtý den koupe v bazénku na zahradě, ať už jsme doma nebo u babičky. V rybnících se s námi cachtá taky, není to pro ni nic nového, namáčeli jsme ji pravidelně už loni v létě, a to jí byly teprve 3 měsíce. Nutno podotknout, že koupání v otevřených přírodních vodách bylo většinou doprovázeno politováním některého z přihlížejících dospělých, kteří, ač úplně cizí, mívali nepotlačitelnou potřebu vyjádřit se k našemu počínání.
Aby toho koupání za poslední čtyři dny nebylo málo, dnes ráno jsme měly lekci plavání v Žabičkách, kam chodíme každý týden, tak čekám, že Amálce začnou každým dnem vyrůstat ploutvičky...
:)) 
 
Rozloučím se s vámi několika obrázky z dnešního podvečerního koupání... (tedy spíš jen z deky:))
 
 
 
 
 






 
 
 
...a přeji krásný vlahý večer...
 
 
 
Veronika

4 komentáře:

  1. Verunko,předem děkuji za dáreček to víš že potěšil svíčky od tine k mám rádaq pro jejich příjemnou vůni a tužtička též bezva.Horka jsou vysilující takže trávíme dny také u vody nebo na zahradě. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haní, jsem moc ráda, že balíček s výhrou v pořádku dorazil a těší mě, že Ti udělal radost!;) Já už se taky docela těším na tu bouřku, která k nám prý má dnes přijít a pár chladnějších dnů. Mám tu horu žehlení a v těhle vedrech se ne a ne donutit... Pa a hezký den, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Ta kombinace tepla a vody zni moc lakave ,u nas rano namraza a vecerni teplo je jen u kamen.Copak si Amalka udelala na oboci snad to moc neboli.S plavanim to delate dobre cim driv se nauci tim lip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ello, nějak si to teplo JEN u kamen nedovedu představit...;)
      Málinka vydá za tři kluky, během 14 měsíců pěkných pár nehod, v tom po mně asi není, 100%ně tatínkova!:) Naštěstí se obočí rychle a s pomocí měsíčku bez problémů hojí a Amálka jakoby o tom ani nevěděla.
      Pěkný den a přijemné lenošení u kamen (třeba s knížkami o Provence;)), Veronika.

      Vymazat