úterý 24. října 2017

Dýňový svět potřetí - v těch nejkrásnějších barvách

Pěkné odpoledne vám přeji.
:)

Před týdnem jsme byly s dcerkami v Dýňovém světě a tentokrát jsme vzaly s sebou ještě naší neteřinku - Amálčinu a Rózinčinu sestřenici. Počasí bylo překrásné, odpoledne teplé tak, jak si letos na podzim nepamatuji. Vy se mnou dnes na statku u Pipků, kde manželé před lety poprvé vytvořili Dýňový svět, nebudete poprvé. Poprvé jsem vás tam vzala v roce 2014 a pak ještě jednou v roce následujícím. 
Loni jsme návštěvu vynechali, protože jsme si touto dobou užívali Azurového pobřeží a krás jižní Francie vůbec.
Na Dýňovém světě v Nové Vsi u Leštiny se mi líbí to, že je každý rok trochu jiný, dýně jsou naaranžovány do nových obrazců, tvarů a staveb, pokaždé něco nového přibude a to, co si pamatujete z roku minulého, už tu nenajdete. Vždycky jsou však pro děti přichystány nejrůznější slámohrátky a neuvěřitelná spousta dýní odlišných odrůd a barev, stejně tak jako dýňové občerstvení. Letos můžete Farmu u Pipků navštívit až do 5. listopadu. A co vás tam čeká? Pojďte se podívat...
:)










































































Už jste u Pipků byli? Anebo jste navštívili jinou dýňovou farmu u nás či v zahraničí?


Krásný podvečer!
:)



Veronika


2 komentáře:

  1. Krasa, bohuzel jsem na necem podobnem nikdy nebyla. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marcelo, tak až budete takhle někdy v říjnu přemýšlet, kam na výlet, vzpomeňte si na Vysočinu a "náš" Dýňový svět. :) Krásný den přeji, Veronika. :)

      Vymazat