pátek 2. června 2017

Giveaway o WELEDA dětské Sprchové krémy a šamony 2 v 1

Hezké páteční odpoledne, milé čtenářky!
:)

Když jsem někdy brzy zjara zaslechla, že Weleda na letošek připravuje hned několik novinek, asi nejvíc jsem se těšila na přírůstky péče o děti, tedy Sprchové krémy a šampony 2 v 1. Weleda tuto svou novinku představila teprve včera, příhodně si k odhalení produktů vybrala Den dětí a potěšila nás hned třemi hravými vůněmi v krásných, jednoduchých a přitom veselých obalech. Krémy jsou ideální na mytí od hlavy až k patě, skládají se z přírodních surovin s bio sezamovým olejem a měly by být šetrné nejen k dětské pokožce, ale i k očím.

Modrý delfín nese vůni Sladké vanilky a v něm obsažené esenciální oleje z vanilky a mandarinky slibují sladce hravou vůni, která si děti podmaní aurou tepla a pozitivní energie. 
Oranžový tuleň přináší vůni Šťastného pomeranče. Přírodní esenciální oleje z pomeranče a vanilky podmaní smysly příjemnou vůní plnou života a radosti.
Do třetice zelený hroch(který je mi nejsympatičtější:)) skrývá vůni Veselé limetky a tady by měly přírodní esenciální oleje z limetky a citrónu dodávat přípravku osvěžující vůni, která přináší dobrou náladu. :) 
Všechny tři sprchové krémy jsou určeny dětem od 3 let.





My se s dcerkami už moc těšíme až dnes první ze sprchovým krémů vyzkoušíme a pro tři z vás máme také jedno 'veselé zvířátko'.
Firma WELEDA tentokrát věnovala do soutěže tři produkty a my budeme tudíž losovat tři výherce. 
Na podmínky soutěže koukněte dolů... 








































Podmínky účasti giveaway jsou následující:


1. Zanechte komentář pod tímto příspěvkem, kam mi napište, které zvíře mají nejraději vaše děti (nebo vy;)) a proč. Připojte svoji emailovou adresu, kde vás mohu v případě výhry kontaktovat. (Pokud ji tu nechcete uveřejňovat, pošlete mi ji do mailu.) Napište mi také, který ze tří variant byste vyzkoušely nejraději.

2. Buďte pravidelným čtenářem/členem tohoto blogu (Síť přátel Google ve spodní části stránky) a sledujte stránky blogu na FB -  tady.

3. Sledujte stránky Weleda na FB - tady.


Pokud budete navíc giveaway sdílet (na vašem blogu či FB profilu), budete mít dvojnásobnou šanci jednu veselou tubu vyhrát. 
Pokud sdílíte, zmiňte se o tom prosím v komentáři. Šance na výhru se znásobí i pokud blog sledujete jak zde, tak na FB. ;)

Své soutěžní komentáře můžete psát do půlnoci 9.6.







Přeji hodně štěstí!
;)


Veronika

14 komentářů:

  1. Dobrý den, Veroniko. Starší dcera nemá favorita mezi zvířaty. Líbí se ji všechna. Mladší se zatím spokojí s tím, že zvířecí zvuky slyší. Nová řada vypadá zajímavě, nejvíc se mi líbí zelený hroch. Hezké dny, Pavla. PS: sdílím na fb.

    OdpovědětVymazat
  2. U nás vede pejsek.
    Jednoho živého máme doma a je pro malou velkým vzorem.
    Pomerančový tuleň by byl fajn.
    Martina

    Nagrape@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Modry delfin
    Nejradeji mam psy, jelikoz je to nejlepsi pritel člověka.
    Ervulenka@seznam.cz
    Fb, gfc eva richterová

    OdpovědětVymazat
  4. U nás vede pes a v zoo lachtani... Líbil by se mi modrý delfín, ale zajímavě vypadají všechny... michaela.kankova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Když jsem se dnes syna zeptala jaké zvířátko má nejraději, odpověděl: "Rybičky." a proč? "Protože se můžou ulovit, uvařit a sníst, Mňam, mňam.":)
    V případě výhry by rád vyzkoušel Oranžového tuleně s vůní štastného pomeranče. Mirka
    (mirka.cicha@post.cz)

    OdpovědětVymazat
  6. U nás vedou ovečky :) Každý den po školce chodíme za kostel, kde farář pěstuje 3 ovce a berana, a krmíme je travičkou :) No a potom děti milují psy.
    Od weledy bych vybrala tuleně :)
    GFC: lenushenka
    FB: Lenka Jaskova a také tam sdílím
    email: lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Holky sledují na našem statku život krav a telat, takže o těch vědí asi nejvíc - ale zaujme je i hmyz, zrovna dnes mladší hrdě nesla na ruce "ochočenou mouchu" :-D. Vyzkoušely bychom delfína. Hezký den a díky,
    Lea (statekhorenice@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  8. U nás je oblíbený pejsek protože je to přece nejlepší přítel člověka :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Zbuznuji psy - mopse a buldocky nejvice. Potom se mi hrozne libi plamenaci. Pripadaji mi hrozne elegantni a ta barva!
    Andrea P.
    Andrea Počepická
    a.pocepicka@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám nejradši lvy, nevím proč, ale hrozně hrozně mě uklidňujou.
    GFC: Martina Slancová
    e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj :) já mám ráda všechna zvířata a zbožňuju kontakt s nimi. V běžném životě jsem nejvíc kočkomilka - mám doma dvě, když nějakou potkám venku, povídám si s ní, nosím s nimi trika.....kočky jsou boží :) GFC: cervenkova barbora, e-mail:cervenkova.barbora@seznam.cz; fb: Barbora Francová

    OdpovědětVymazat
  12. Tak u nás vedou pejsci a kočičky, a to asi proto, protože jsou nejvíc přítulní a lehce dostupní:D Všechny varianty jsou lákavé, ale asi bych nejraději sáhla po vanilce;) Sleduji přes GFC i FB jako Lenka Fořtová (Cichá), sdílím veřejně na svém FB profilu.
    Lenka F.
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  13. U nas nejvice vede pejsek a kocicka. Ale i rybicky. U me osobne delfini, a touha si s nimi zaplavat. Ale nejvic nas laka zeleny hroch a jeho vune

    kriz.marie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den, škoda, že jsem tuto soutěž už nestihla.
    Můj starší syn miluje hrochy. Ale jak to vzniklo, to si uz opravdu nevzpominam. Takze ja bych mela jasnou volbu.
    Tak snad někdy příště.

    OdpovědětVymazat