úterý 14. března 2017

BE BIRDIE

Krásné odpoledne, milé čtenářky!
:)

Mám ohromnou radost vždy, když se dalšímu českému tvůrci s šikovnýma rukama podaří uvést na trh své etické výrobky, ať už se jedná o oděvy, hračky, keramiku anebo něco dobrého na zub.

Dvojnásobnou radost mám, když můžu sledovat postupné krůčky daného tvůrce, třeba od počátků na Fleru až po svůj vlastní e-shop a úspěšný prodej. Něco takového se podařilo paní Vendule, která nedávno spustila svůj zbrusu nový e-shop BE BIRDIE. 
Vendulka šije překrásné, originální dětské oblečení ve skandinávském stylu a všechny výrobky šije výhradně z biobavlny. Ohromně se mi líbí Vendulčina filosofie, která prostupuje jejím podnikáním, chovat se eticky a korektně k přírodě a ke světu vůbec. 

V nabídce najdete neokoukané, nadčasové a kvalitní čepičky neboli beanie, cardigany, harémky, mikiny, šaty, trika atd. Možná i proto, že má Vendulka sama dcerku, šije pro malé princezny také krásné čelenky. 
Amálka má právě jednu z prvních Vendiných čelenek, má ji už víc než dva roky a čelenka jí stále dobře slouží. Čelenka je ušita z pružného úpletu(z 95% biobavlny a 5% lycry), uzlík není na pevno, takže je možné velikost čelenky libovolně přizpůsobit obvodu hlavy.




Když jsem teď prohlížela aktuální nabídku na e-shopu, bylo mi jasné, že u jedné čelenky bude těžké zůstat. Motivy kolibříka nebo peří jsou daleky mainstreamové produkci, stejně jako celý sortiment oblečení BE BIRDIE. 




Je mi potěšením stát se jednou z Vendiných zákaznic. Těším se, až dcerky na jaře oblečou kousky, které sama šila u sebe doma, tedy za důstojných podmínek a přísného dohledu svých dětí, Emilky a Bena.
:)




Vendulce přeji spoustu nadšených zákaznic a spokojených dětí oděných do jejího oblečení, šitého s láskou


a vám všem dobrou náladu.


Znáte značku BE BIRDIE? Záleží vám na tom, aby oblečení vašich potomků(či vaše) bylo kvalitní a šetrné k přírodě? Anebo u vás stále převládá spíš kvantita nad kvalitou?

Budu ráda, když se s námi podělíte o vaše postoje k udržitelné módě...
;)



Veronika

7 komentářů:

  1. Ano, ano, od Vendy už také pár kousků máme - dvě peříčkové beanie, nákrčník, nově dvě trika (k narozeninám) pro starší a ta malá má troje harémky - v různých velikostech - mramor (z těch už vyrostla), tučňáky (ti jsou aktuální) a právě kolibříky (ti čekají). A musím říct, že jsou to všechno velice kvalitní kousky - první beanii máme také už víc jak dva roky a pořád ji malá nosí a je jak nová. To samé harémky - ty první (mramorové) jsem dávala dceři první tři měsíce pořád dokola a jsou netknuté, určitě udělají dobrou službu ještě nějakému dalšímu miminku ;-). Čelenka Amálce moc sluší!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veru, koukám, že také chodíš spát o půlnoci. :D Tomu říkáš 'pár kousků', taková garderoba! :) Mně se všechno od Vendy strašně líbí, vzory látek jsou nádherné, opravdu neokoukané. Těším se, jak dcerkám postupně pořídím trička a harémky, na léto kraťásky a na nadcházející jaro nezbytné beanie. Potěšilo mě, co píšeš o kvalitě oblečení i po častém nošení a praní.;) Mějte se, děvčata, krásně, pa Veronika. :)

      Vymazat
    2. Jojo, je to hrozný s tím ponocováním, dá to fušku uložit ty dvě cácorky k spánku, a potom, místo abych šla taky spát, projíždím instagram a blogy... No, já tu garderobu pořizovala postupně ;-), něco mi Venda dělala na zakázku a něco jsem vychytala se slevou - Venda často dělá různé akce - slevy při dosažení utčité výšky sledovanosti na fb nebo ig nebo soutěže, doporučuji sledovat její fb stránky nebo instagram ;-) Těším se, co pěkného vyberete.
      V.

      Vymazat
    3. Moc díky za tipy, Veru a dobrou...(je zase skoro půlnoc!):o ;)

      Vymazat
  2. Vkusná, pekná, aj hlavička a tvérička:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pekná tvárička:-)

      Vymazat
    2. Milá Aleno, zdravím a děkuji za zastavení se.;) Přeji krásné jaro plné radostných chvil, Veronika. :)

      Vymazat