pondělí 9. ledna 2017

Zima a něha

Dobrý večer, milí čtenáři a čtenářky!
:)

Letos se chci kochat vším krásným, nechávat na sebe působit neuvěřitelné půvaby přírody, její vůně a struktury, číst hodně dobrých knih, učit se...  Radovat se z všedních dnů, radovat se o samotě, radovat se s dětmi... Budu sbírat byliny, (snad ještě znovu) jezdit na běžkách zasněženým lesem za humny (o víkendu už jsme dvakrát byli a po letech to bylo báječné), budu se koupat, zpívat a zkrášlovat náš stávající domov. Určitě budu zahradničit, psát na blogu o hezkých věcech a těšit se z našeho bytí a těšit se na ledacos. Na konci roku jsme zažili několik kouzelných dnů, kdy krajina zněžněla pokrytá mrazivou jinovatkou... Až se tajil dech. 


















































Co byste letos rádi vy?



Brzy nashledanou.
:)



Veronika



6 komentářů:

  1. Milá Veru, nádherné fotky...i já se těším na každodenní všednosti, které chci proměnit v radosti všedních dnů...:o)Vlastně se těším na každý den.těším se na další život v roce 2017 a Tobě přeji totéž:o)..měj se krásně..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Inko, nejdůležitější je právě to uvědomění si všech těch všedních radostí, že? ;) Děkuji za přání a i já Tobě a tvým blízkým přeji krásný rok prožitý v radosti a pohodě. Ahoj, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Fotky jsou nádherné. :) Já se hlavně letos nechci tolik stresovat a rozčilovat. :) A ráda bych zhubla nějaké to kilíčko. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Andy, méně stresu a zbytečného rozčilování se, to je opravdu to nejdůležitější. A když se nám ještě podaří dostat se trochu do formy, hned bude další důvod ke spokojenosti a úsměvu na tváři.:) Přeji, ať se vše dobře daří, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Veru, moc krásné fotky :) díky tomuto článku mám o něco lepší den.

    Veronika se rozhodla zemřít

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Peggie, to je hezké, děkuji. Díky tvému příspěvku mám teď zase o něco lepší den já.;) Přeji krásné zimní dny, Veronika. :)

      Vymazat