čtvrtek 14. července 2016

New In Květen & Červen 2016

Hezký deštivý čtvrtek, milé čtenářky!
:)

Za poslední dva měsíce se u mě objevily dle mého názoru docela zajímavé a neokoukané kosmetické novinky, a tak jsem si řekla, že sepíšu po nějaké době opět nákupní článek, skoro vše pohromadě nafotím a vy mi můžete napsat, zda by vás některá z mých novinek zajímala víc a měly byste třeba chuť přečíst si samostatnou recenzi.  

Z e-shopu beautyville.cz jsem chtěla vyzkoušet přírodní a raw zubní pasty UGLY by nature. Tyto pasty jsou z USA a mimo jiné jsou zajímavé tím, že neobsahují žádné bělící složky a mají šedou barvu, odtud pochází název samotný. O pastách bych vám ráda napsala víc v samostatné recenzi, pokud by vás zaujaly. ;) Zvolila jsem varianty Kokos, Lesní plody a Máta. Pasty jsou opravdu nevšední svou chutí, konzistencí, složením, barvou... jistě by ještě stály za zmínku.




Od další americké značky Deep Steep jsem nedávno spotřebovala tělové mléko s vůní mandarinky a melounu a sprchový gel stejné vůně mi právě zpříjemňuje můj sprchový rituál. Oba produkty mě potěšily, a tak jsem si tentokrát objednala další variantu, a to dvojici Levandule a heřmánek. Na sprchový gel i tělové mléko se moc těším a myslím, že tentokrát nevydržím dlouho odolávat a přeskočím těch několik dalších, které mám ještě v zásobě. ;)





Posledním produktem z beautyville.cz je Easy Does It Čistící pěnivý gel od One Love Organics. Zatím jsem ho použila jen jedenkrát a pleť vyčistil hezky, ale musím jej pochopitelně důkladně vyzkoušet, než si na něj udělám názor.




E-shopy Martiny Svadbíkové nordicday.cz a bellarose.cz, o kterých tu píši pravidelně, mě i nadále zásobují francouzskými mini mýdelky a krémy na ruce Panier des Sens v 30 ml mini tubách. Tentokrát tu mám dva kousky vůně Červený tymián, Verbenu, Mořský fenykl a v tmavozelené tubičce pak Krém na ruce s olivovým olejem.










Z dalšího e-shopu, kam se často vracím - naturals.cz, jsem potřebovala doplnit zásobu éterických olejů, koupila jsem Eukalyptus camaldulensis (vhodný i pro děti), Borovici, Citron, Grapefruit a Mandarinku. Jako vždy se sešly i nějaké ty vzorečky - Nobilis Tilia Mycí intimní balzám Jůlinka, Ochranný krém Olinka a Zpevňující mléko Tilia a dále vzorek mýdla Compagnie de Provence. Z těchto ani jeden produkt neznám a ráda je vyzkouším. 




Poslední dobou jsem přemýšlela o dánské kosmetice Meraki, v Čechách poměrně neznámé a nové. Samosebou, že se mi líbí její krásné minimalistické obaly. ;) Na zkoušku jsem vybrala jen pár produktů pečujících a několik dalších pomocníků do koupelny. Pemza na paty s koženým poutkem, Koupací rukavice Meraki, Bambusový kartáček na nehty. To všechno teď v době zahradních prací i koupání bohatě využiji. Z péče o rty se mi na léto jevil jako ideální Balzám na rty Mint SPF 15 a na vlasy jsem zvolila Šampón a Kondicionér Linen dew Repair. Ač je tato řada určena především pro poškozené vlasy, věřím, že i mým, normálním a řekla bych i zdravým vlasům, bude dobře vyhovovat. Těším se velmi na vůni, která dle popisu má být svěží vůní dřevin a čerstvé máty. Ách. ;) Úplně bych zapomněla na poslední drobnost, kterou jsou Vlhčené odličovací ubrousky s aloe vera, které ocením zřejmě až při nějakém nadcházejícím výletě.










A v dnešním článku mám ještě další dva kousky, tak trošku z designového koutku, i tady obaly zkrátka nemůžou zůstat nepovšimnuty. Já mám tyto jednoduché, originální věci prostě ráda a když jsem si všimla, že kosmetika Stop the water while using me! je nyní k dostání na e-shopu nila.cz, kam se ráda vracím, měla jsem jednoduché rozhodování, kde se po této kosmetice podívat. Mají tak zajímavé kombinace vůní, že byste nejraději vyzkoušeli anebo alespoň očichali všechno, ale já jsem nakonec vybrala Sprchový gel Pomeranč a Divoké bylinky a Mýdlo Okurka a Limetka, které budeme moc používat všichni. 






Hned na počátku května mi přišel balíček od paní Míši z e-shopu krasnakazdyden.cz, který je pokaždé velké potěšení rozbalovat... :)






A co všechno se ukrývalo v levandulové krabičce? Pleťový krém s ovocem a Q10 od Dulcia Natural, který je jednoznačně mým  největším letošním objevem, Soaphoria Organická květová voda Meduňka, Pleťové tonikum od Skin Blossom, Jason Zubní pasta Powersmile, dále dva balzámy na rty od Crazy Rumors - Apple Spice (Čaj, jablka a skořice) a Leaping Bunny (Švestka a meruňka), objevuji jimi Crazy Rumors.;) Od slovenské značky Mylo alespoň dvě mýdla - S himalájskou solí a S mákem a Výživný repelentní krém na tělo a ruce Do lesa. Míša mi ještě k produktům zabalila Oční stíny od značky Cosm'etika v matné fialové.   











Nakonec dnešního článku jsem si nechala balíček z Velké Británie z e-shopu naturisimo.com, kde jsem si objednala několik věcí od lotyšské značky Mádara, nových, i těch, které jsem už předtím měla. Na fotce mi chybí dva produkty, jež jsem zapomněla v koupelně a už používám - Micelární vodu a Obnovující pleťový olej Age Recovery. Šampon a Kondicionér pro normální vlasy se určitě neztratí, Hluboce hydratující gel jsem zvolila jako lehčí pleťovou péči pro letní měsíce a jsem moc zvědavá, jak se mi osvědčí. S Čistící pěnou už se známe a doufám, že mě v druhém balení nestačí omrzet. 




K objednaným produktům mi přidali ještě  krabičku se vzorečky šesti pečujících produktů značky Odylique, jejichž názvy ponechám v angličtině - Avocado 24-Hour Replenishing Cream, Timeless Rose Moisturiser, Repair Lotion, Ultra Rich Balm, Coconut Candy Scrub a Superfruit Concentrate.




 A to už je pro dnešek skoro všechno (na pár drobností jsem zapomněla, ale nevadí, třeba je přidám do příštího podobného článku).


Budu ráda, když mi napíšete, zda vás něco z mých novinek zaujalo a pokud některý produkt máte vyzkoušený, jak se vám líbil. 




Mějte i nadále krásné prázdninové dny.



Užívejte!
:))



Veronika

16 komentářů:

  1. Ach jaj, no na čo som sem chodila, teraz mám strašnú chuť nakupovať :D Ale musím najskôr domíňať niečo zo zásob...Mňa by najviac zaujímala recenzia na čistič od One love organics, ale aj zbytok kozmetiky vyzerá viac než zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a přeji, ať se spotřeba zásob daří a pak ať dělají radost ty nové kousky.:) Čistící gel od OLO už jsem načala, ale zatím neoslnil, uvidíme dál... Krásné léto, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Jůů samé krásné věci. Hlavně balíček z krasna.cz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a děkuji za návštěvu. Hezké léto, Veronika. :)

      Vymazat
  3. To je samá krása a vybrané značky. Snad s ničím nemám zkušenost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Wikiro, díky za návštěvu a přeji nádherné léto, Veronika. :)

      Vymazat
  4. Já se těch tvých fotek prostě nemůžu nabažit ♥ A věřím, že balíček z krasnakazdyden.cz musel hodně potěšit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martino, děkuji!;) Balíčky z krasnakazdyden.cz jsou ty nej, i když vlastně všechny, jež skrývají přírodní kosmetiku, jsou radostí rozbalovat. Paní Martina ale navíc přidává tu pomyslnou třešničku na dort samotným balením.:) Přeji krásné dny plné sluníčka a pohody, Veronika. :)

      Vymazat
  5. A já se přimlouvám za ty zubní pasty! Na beautyville jsem je měla posledně už v košíku, nakonec jsem ale vyměkla :D Chutná to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Babeto, zatím používám kokosovou a ta chutná moc dobře, autenticky kokosově a řekla bych, že v ní jsou snad i mini kousíčky kokosu. Pasta se ale okamžitě v ústech změní v tekutou a čištění je takové, jak to jen říct, špatně se pasta používá?? Stále se nemůžu rozmyslet, zda je vlastně dobrá nebo není. Zuby jsou ale dobře vyčištěné, hladké a pocit v ústech svěží i bez máty. Je to zřejmě jen nezvyk. Recenzi sepíšu, jakmile vyzkouším všechny tři. Díky za návštěvu, Veronika. :)

      Vymazat
    2. P.S. Ale to zaprasené umyvadlo, to nelze ani jinak popsat, to musí štvát každého, ač to na obale zmiňují v nápise a paradoxně používají jako marketingový tahák...

      Vymazat
    3. Hmmm, zrovna kokosová by byla moje první volba. S kojením na mě přišla nějaká kokosová úchylka, nikdy jsem tolik neujížděla na kokosu jako teď :D Ale zprasené umyvadlo, to by bylo něco na mě, asi si teda ještě počkám na Tvůj konečný verdikt :) Hezkou druhou půlku léta, B.

      Vymazat
    4. Milá Babeto, tak tak, to šedé umyvadlo, to je radost!:( Jestli ale teď tak miluješ kokos, stejně bych ji doporučila vyzkoušet, ta chuť je unikátní.;)Víc brzy na blogu. Přeji také báječné léto i nadále, Veronika. :)

      Vymazat
  6. Toto som nemala vidieť!!! Toľko novej inšpirácie. Ale najviac, najviac, najviac ma zaujali zubné pasty Ugly. Na tento druh kozmetiky som akosi úchylne zaťažená a vyskúšala by som najradšej všetko dostupné (prírodné).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lenko, tak to jsme na tom stejně.;) Ani nepamatuji, kdy jsem naposledy měla stejnou pastu opakovaně, pořád zkouším něco nového. Zkoušela jsi ty od značky Jason? Ty jsou výborné. Na pasty Ugly sepíšu recenzi, je to zajímavé zkoušení... varianta s ovocem chutná spíš jako bonbónky nebo žvýkačky, připomíná mi zubní pastu z dětství. Kokosová mě baví víc. Přeji parádní srpen, Veronika. :)

      Vymazat
  7. Taky mě to děsně dráždí a hned bych šla utrácet! Já teď zkouším Urtekram s tou břízou a zatím jako dobrý, jen mám dvě suchý místa pod bradou, tak uvidíme... Jinak toto bych nestihla spotřebovat ani za pět let:-D.

    OdpovědětVymazat