sobota 7. května 2016

New In Březen & Duben 2016

Krásný den přeji!

Dlouho jsem  nenapsala článek New In. Důvod je ten, že jsem cíleně omezila nákupy kosmetiky, pomalu se mi tu začaly tvořit hromádky s tělovým mazáním, sprchovými produkty, mýdly atd. a bylo načase přiblížit se trochu rovnováze v poměru nákupů a spotřeby. Za poslední tři měsíce si ke mně ale pochopitelně nějaké kosmetické novinky cestu našly, tak si je pojďme v dnešním článku stručně představit. 

Firma Weleda mi tentokrát poskytla k vyzkoušení Citrusový krém na ruce a nehty, Balzám na nohy, Rakytníkový sprchový krém, Vyživující olej na nehty a nehtovou kůžičku v tužce, Olejovou tužku na zjemnění nehtové kůžičky a testery nových parfémů Eaux Naturelles Jardin de Vie - agrume, rose a grenade.



Citrusový krém na ruce a nehty už mám téměř spotřebovaný a recenzi na tento produkt jste si mohly na blogu nedávno přečíst tady.




Parfémy mě velmi zaujaly, každý z těchto tří má své kouzlo, ani vzorečky mi nepomohly rozhodnout se pro jeden jediný. 




Z e-shopu naturals.cz jsem objednávala několik málo věcí, a to Sprchový gel Dotek jara od Nobilis Tilia, Kivvi Peelingový sprchový gel Citron & máta, Kivvi Čisticí pleťovou emulzi se šalvějí a mátou (tu jsem však zapomněla na fotku přidat) a Nobilis Tilia Tea Tree Extra - esenciální olej z čajovníku australského.




Druhý mnou objednaný balíček přišel z krasnakazdyden.cz, byl paní Míšou opět krásně zabalen a ukrýval samé voňavé a úžasné věci. Pleťový krém s ovocem a Q10 od Dulcia Natural už mám podruhé a jsem z něj unešená. Chtěla jsem vyzkoušet tělové peelingy od Soaphoria a vybrala jsem Babiččinu zahradu a Citrusovou bombu. Od Dulcia Natural dále Sérum na zuby a Přírodní deodorant Tea Tree a citrónová tráva od další slovenské značky Ponio. Míša mi navíc přidala vzoreček Sprchové pěny Soapgasm Žena od značky Soaphoria. 









Weleda mě dále moc potěšila dvěma krásnými balíčky, které má nově v nabídce. Rodinný set tradičních produktů Weleda obsahuje univerzální krém Skin Food, Masážní olej s arnikou, Balzám na nohy a Rozmarýnové vlasové tonikum. Plechová krabička s lištičkou navíc potěšila Amálku a už v ní má u babičky pastelky, nůžky a lepidla. ;) 




O Weleda Březový set na celulitidu jste na blogu mohly v dubnu soutěžit i vy a tak jej už dobře znáte. Jen připomenu, že součástí setu je Březový olej na celulitidu, Březový sprchový peeling, masážní kartáč a vše je uloženo v kosmetické taštičce z příjemné bavlny. 




Výherkyni giveaway vyhlásím po neděli v příštím příspěvku, tak se nezapomeňte mrknout. ;)


Zkoušely jste některý z dnešních produktů?



Přeji báječný slunný víkend.
:)



Veronika

6 komentářů:

  1. Weleda skin food je snad neeeeejlepsi multifunkcni krem💋💋💋

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, značku Soaphoria bych si přála vyzkoušet! Ten rodinný set je strašně roztomilý, taky ho mám a moc jsem si oblíbila vlasové tonikum a balzám na nohy :)

    Nails | OPI Brisbane Bronze

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi zaujimave vyrobky. Pohlad na Tvoje kozmeticke policky musi stat za to :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
  4. No tak to je bomba! Dlouho jsem neviděla tolik krásných výrobků pohromadě ♥ využila bych je všechny. Hlavně tu Weledu, tu mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Aaach, krásné fotky, krásné produkty.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vidím, že jste našli využití pro krabičku, využila bych na to samé :)
    Weleda je super, používám to rozmarýnové vlasové tonikum a univerzální výživný krém na lokty a suchá místa na kůži.
    Krásný víkend, Lenka

    OdpovědětVymazat