pátek 18. prosince 2015

SPORTIQUE Tělové máslo - Bamboo

Krásný pátek, milé čtenářky!
:)

Dnes bych se s vámi ráda podělila o své první dojmy z kosmetiky Sportique. Nedávno jsem vám tu ukazovala všechny produkty, které jsem dostala k vyzkoušení a přestože mám i nějaké ty zásoby tělových mazání, tentokrát jsem neodolala a Tělové máslo -
Bamboo otevřela hned. Většinou krémy na tělo střídám a mám jich otevřených hned několik najednou, jakmile jsem ale do svého večerního kosmetického rituálu zařadila toto máslo, ostatní lahvičky zůstaly na nějaký čas uzavřené. Než se ale dostanu k samotnému hodnocení, pojďme si říct pár slov ke značce Sportique. 


¨


Společnost Sportique byla založena před devíti lety a původně nabízela přírodní krémy a balzámy určené především pro sportovce. Ve výrobcích Sportique nenajdete žádné ropné a syntetické suroviny, ale pouze čistě přírodní, vysoce kvalitní suroviny v podobě bylin, rostlinných olejů a tuků. Vzhledem k absenci živočišných surovin je tato kosmetika vhodná i pro vegany. 




Vedle produktů Sportovní řady dnes ale společnost nabízí i novější řadu Wellness, kde najdete velkou spoustu prvotřídních pěstících a pečujících přípravků o pleť a pokožku. A právě z řady Wellness jsem si vybrala několik produktů pro sebe a své nejbližší. 




Tělové máslo - Bamboo má praktický a funkční obal - v jednoduché kartonové krabičce se stylovým dřevěným víčkem je ukrytý plastový bílý kelímek a obsah uvnitř chrání ještě další víčko, jež lehce sundáte a po použití znovu vrátíte zpátky. Vše působí jednoduše a ač na první pohled nejde o žádný super designový obal, mně se čistý styl této značky moc líbí a můžu říct, že se prostota balení dobře snoubí se samotným obsahem. 




Sportique vyrábí tělová másla ve čtyřech různých vůních. Kromě zeleného Bamboo, můžete vyzkoušet ještě bílou Piňa coladu, žlutou Vanilku anebo oranžové Mango, které je však bohužel v těchto dnech vyprodané a v nabídce jej momentálně ani nenajdete.




Tělové máslo má zabezpečovat hloubkovou výživu pokožky hodnotnými rostlinnými oleji a vosky, zamezovat vysychání pleti a dlouhodobě ji zvláčňovat a zjemňovat. Ve složení naleznete přírodní antioxidanty jako jsou extrakt ze zeleného čaje, extrakt z arniky horské, řebříčku obecného, heřmánku pravého a kostivalu lékařského, dále D alpha tocopherol neboli přírodní vitamín E a v neposlední řadě extrakty z mořských řas. Ve složení najdeme i Aloe Vera, makadamiový, mokřadový a avokádový olej. Kombinace těchto výběrových surovin se postará o urychlení regenerace pokožky, dodá chybějící minerály, podporuje hydrataci a má též zklidňující účinky.




Máslo má světlounce zelenkavou barvu, našlehanou hustou konzistenci a nevtíravou, zajímavou vůni, se kterou jsem se doposud u jiného produktu nesetkala. Vůně je svěží a jakoby příjemně nakysle ovocná, ale blíže ji nedokážu popsat, ač ňufám ke kelímku, jak dlouho chci.
Pokožka je díky tomuto máslu opravdu pěkně hydratovaná, vláčná, hezky provoněná a hebká na dotek. Když máslo naberete na prsty a nanesete na pokožku, zprvu je bílé a zdá se, že se jen tak lehce nerozetře a bude chvíli trvat, než se vstřebá, avšak opak je pravdou. Stačí jej lehce vmasírovat. Na pokožce máslo vytváří lehký, nemastný a nelepivý film, což zvlášť oceňuji. (Poslední dobou mi čím dál víc vadí umaštěná pyžama a oblečení a dokonce i to, když pak krém cítím delší dobu z povlečení).




Tělové máslo - Bamboo (150 ml) se prodává v e-shopu sportique.cz za 550 Kč a můžete si jej koupit tady. Nabídku všech momentálně dostupných tělových másel Sportique pak naleznete zde
Já určitě nezůstanu jen u jedné vůně a moc ráda vyzkouším ještě alespoň mangovou verzi.

Znáte kosmetiku Sportique, oslovila vás?



Přeji nádherný předvánoční čas a doufám, že si právě v tomto čase najdete čas pro sebe samé.
:)


Veronika 

3 komentáře:

  1. Vypada to velmi lakave. Prozkoumam, dekuji za tip. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marcelo, tento produkt můžu s klidným svědomím doporučit a i ostatní výrobky, které od Sportique mám a začínám je nyní používat, jsou neméně zajímavé. Určitě prozkoumej jejich nabídku.;) Přeji krásně prožité Vánoce, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Aj mňa láka, ale mám zásobu a ja to nemám rada. Spotrebúvam jedno po druhom :) Ale v budúcnosti sa mu iste brániť nebudem :)

    OdpovědětVymazat