středa 4. listopadu 2015

New In - kosmetické nákupy Říjen 2015

Krásný večer, milé čtenářky! :)

Dnes jen stručný úvod, přece jen můj volný čas je čím dál tím vzácnější a ač bych chtěla, na blog zkrátka nemám kdy a stavím jej momentálně ve svých volnočasových aktivitách, které se i tak dostaly na absolutní minimum, na příčku téměř poslední. Navíc mi to poslední dobou moc nemyslí a vymyslet kloudnou větu mi dělá docela problém, spánku a odpočinku je málo a únavy a povinností hodně. Raděj tedy přejdu hned k tématu dnešního příspěvku, kterým je opět po měsíci kosmetické okénko s novými produkty.


V říjnu jsem poprvé objednávala z e-shopu Beautyville.cz, odkud mi přišel tuze voňavý balíček s milým osobním poděkováním. V krabici nejvíc voněly produkty tělové řady Mandarinka & meloun od americké značky Deep Steep, a to Cukrový Tělový peeling, Tělové mléko a Sprchový gel. Všechno vypadá fantasticky a nejraději bych to začala hned používat. Konečně budu moci vyzkoušet i kultovní Hydratační krém na ruce Protect Your Lovely Hands od britské značky Yes!Nurse. A protože už pomalu začínám pomýšlet na Vánoce, z nabídky jsem si vybrala výhodný Duo Pack, a tak jeden krém nadělím někomu pod stromeček. ;) V e-shopu najdete i mně dobře známou značku Organyc a já jsem tu tentokrát ještě doplnila zásoby Bio Dětských čisticích ubrousků, Bio Čisticích vatových tyčinek a Bio Vatových odličovacích tamponů. Se všemi produkty jsem moc spokojená a mám už několikátá balení. K objednávce mi navíc přibalili ručně namíchané vzorečky kosmetiky One Love Organics - Skin Savior Bezvodý balzám krásy, Brand New Day Microderma Peeling & masku, Morning Glory Rozjasňující pleťové sérum a Love Springs Eternal Sérum na zachování mládí pleti.













V balíčku z Naturals.cz bylo hlavně spoustu produktů tělové péče od značky Weleda, kterou jsem si poslední dobou hodně oblíbila - Citrusový osvěžující sprchový krém a Citrusové hydratační tělové mléko, Rakytníkový sprchový krém a Rakytníkové vyživující tělové mléko (plus maličké cestovní balení téhož produktu), Levandulový relaxační sprchový krém, Růžové pěstící tělové mléko v miniaturním balení a pro dcerky Měsíčková kojenecká koupel a Měsíčkový kojenecký olej (ten na fotce chybí, zabydlel se toho času někde u babičky). Dále jsem si objednala ještě Rostlinný zubní gel a jako dárek jsem dostala vzoreček Ovesného regeneračního šamponu a kondicionéru, které se chystám conevidět vyzkoušet. 





Přála jsem si vyzkoušet hruškovou limitovanou edici od Manufaktury a než jsem se nadála, přání se mi splnilo. Tuhle miloučkou sadu Zjemňujícího sprchového gelu s hruškovým a ovesným výtažkem, Zvláčňujícího tělového mléka s hruškovým výtažkem a mandlovým olejem a Pečujícího krému na ruce s hruškovým výtažkem a bambuckým máslem jsem dostala k předplatnému časopisu Krásný Venkov. Od Manufaktury jsem doposud nic nezkoušela, tak jsem na tyto produkty obzlášť zvědavá. ;)





V drogerii DM jsem si tentokrát pořídila jediný krém, a to Alverde Balzám na nohy s limetkou a echinaceou.
Jako obvykle během měsíce přibylo i několik sáčkových mini vzorečků, zajímavě vypadá třeba Urtekram Heřmánkový Bio šampon.




A to je z kosmetických nákupů minulého měsíce všechno. Znáte některé produkty a pokud ano, dokázaly vás nadchnout nebo spíš naopak? 


Krásné dny přeji!
:)



Veronika


6 komentářů:

  1. Krásný článek a nalákala jsi mě :) Už projíždím eshop Beautyville

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Gábi, díky, jsem ráda, že tyhle mé články najdou své čtenářky. Na Beautyville.cz je opravdu spoustu lákadel, jeden neví, co vyzkoušet dřív. ;) Krásné podzimní dny, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Tak tomu říkám bombastické nákupy! Deep Steep i Weledu zbožňuju! :-)
    A některé e-shopy jsou zkrátka velice návykové a člověk na nich klidně stráví půl dne a nechá tam jmění! Třeba už zmiňovaný Beautyville, Krásný každý den, nebo i Ladybio a Greenstore. A určitě jsem zapomněla na dalších 20 :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bebe, Weleda mě poslední dobou hodně bere, zjistila jsem, že minimálně produkty tělové péče jsou výborné, nadchly mě tělová mléka, teď mažu ručky mandlovým krémem, to je taky nádhera... ;) Díky za další tipy na e-shopy s přírodní kosmetikou, Ladybio a Greenstore jsem neznala. Až bude chvilka, tak je určitě zkouknu, i když možná bych raději neměla, viď? (chi, chi) :))
      Užívej listopadových dní a sluníčka a nashle u Tebe, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Deep Steep mandarinka a meloun jsem ještě nezkoušela, ale určitě to bude vonět stejně k sežrání, jako všechny ostatní jejich vůně :-) Tělové mléko od nich mám ve verzi maracuja a kvajáva... sice krásně voní, ale dost blbě se rozmazává a nepřišlo mi zrovna extra hydratační (s ohledem na cenu jsem prostě měla vyšší očekávání). Citrusovou řadu od Weledy bych taky ráda vyzkoušela, zatím jsem měla jen sprchový krém v malém balení. Levandulový mám aktuálně rozpracovaný, ale moc se s ním nekamarádím kvůli vůni, která je dost ostrá a vtíravá.
    Moc by mě zajímalo hodnocení krému na ruce Yes! Nurse :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zdeni, Deep Steep voní báječně, a to mám gel a mléko doposud neotevřené v papírových krabičkách. Nejraději bych to všechno hned začala používat, jen tu mám ještě spoustu věcí, které bych měla nejdřív spotřebovat. Nejvíc se snad těším na peeling, o kterém jsem četla velkou chválu právě u Tebe.;) Maracuja a kvajáva zní taky moc zajímavě, tak třeba příště. Jsem zvědavá, jak se osvědčí to mé tělové mléko... Co se levandule týká, tak já ji vlastně až zas tolik nemusím, i když ji v několika produktech mám (krémy na ruce, tam mi nijak nevadí), tak uvidím, zda ten sprch. krém jen nevyzkouším a pak nenechám mamce, anebo jej daruji rovnou, uvidíme. Na krém na ruce od Yes! Nurse bych mohla napsat recenzi, mám tu hned několik krémů na ruce různých značek (Weleda, Kivvi, L:A BRUKET, Panier des Sens, Desert Essence atd.), tak je asi navzájem srovnám. Přeji krásný podzim, Veronika. :)

      Vymazat