neděle 4. října 2015

New In - kosmetické nákupy Září 2015

Hezké nedělní ráno!
:)

Dnes se nám vrátí tatínek a já už se moc těším! Na to velké obejmutí, úsměv a na všechno, co bude vyprávět... Prý naše budoucí hliněné omítky budou stát za to, už to umí. ;) 
My jsme včera byli s dcerkami a mými rodiči v Dýňovém světě (článek odtamtud už jste si na blogu mohli přečíst loni někdy touto dobou) a ani tentokrát vás o něj neochudím anebo se podělím alespoň o pár barevných fotek plných dýňové oranže. Bylo to moc fajn odpoledne, Rózinka jej úplně celé prospinkala a Amálka si ho hezky užila, jen mně bylo v podvečer líto, když A. odjížděla ještě na jednu noc k mým rodičům a bývala bych ji snad raději odvezla domů, mé šestinedělí ještě není u konce a za jízdy zpátky při stmívání a poslechu Hradišťanu mi dokonce ukáplo pár slz, ach jo... 

Dnes ale v rychlosti zkoukneme mé kosmetické novinky minulého měsíce a příští týden se snad můžete těšit na 'reportáže' z Dýňového světa, Svatováclavské pouti u nás, naší skoro letní cesty za mořem a konečně i losování výherkyně nordic balíčku (s tím čekám na Amálku). 

A tady už máme novou kosmetiku, tak se pojďme podívat jakou a odkud. ;)




Z e-shopu creamcosmetics.cz mi na vyzkoušení zaslali vzorečky Očního gelu, Zpevňujícího hydratačního krému proti vráskám, Zesvětlujícího krému proti pigmentovým skvrnám, Hydratačního krému na obličej, Séra proti stárnutí pleti a konečně Zpevňujícího gelu na dekolt a poprsí. Kosmetika na první pohled vypadá hodně zajímavě, obaly jsou ohromně originální, ale složení jednotlivých produktů není zrovna nejpřírodnější, spíš se jedná o klasickou chemickou kosmetiku, což pro mě úplně není, takže ani nevím, zda budu vzorečky vůbec zkoušet. Pokud ale běžnou kosmetiku normálně používáte, složení až zas tolik neřešíte a produkty této značky vás zaujaly, můžete si napsat o vzorečky právě na creamcosmetics.cz, jistě vám je rádi zašlou. ;)









Z e-shopu biooo.cz jsem si tentokrát objednala tři WELEDA produkty, a to BIO Rakytníkovou šťávu, BIO Březovou šťávu a Ústní vodu, dále čistou Aloe vera štávu aloepur od SANTAVERDE a Balzám na rty ochranný se skořicí od Dizao. K tomu navíc vzoreček Krému na nohy Baobab od Martiny Gebhardt.




K mé velké radosti jsem v září navázala spolupráci s mou oblíbenou značkou Weleda a mohla jsem si sama zvolit produkty, které mě zajímají. Brzy dorazil balíček plný krásných věcí k testování. A co všechno v něm bylo? Od každého trochu, něco pro mě - Mandlové tělové mléko na citlivou pokožku, Mandlový krém na citlivou pokožku rukou a Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku (letošní novinky v oblasti tělové péče), dále pak Olej na masáž prsů a BIO Čaj na podporu kojení, pro Málinku Měsíčková koupel s bylinami a Měsíčkový dětský šampón a pro Rózinku Zklidňující kojenecký krém.














Úplně na závěr tu mám další dárečky z tzv. Klinik boxu, který jsme s Rózinkou dostaly při odchodu z porodnice. Ani tady žádnou přírodu nehledejte, parfémované ubrousky Hipp a Pampers zřejmě použiji na úklid (až se k němu dostanu;)), Dettol Antibakteriální gel na ruce se asi někdy hodí, Hipp Masážní olejíček na strie pro maminky vypotřebuji já a dětské krémy na opruzeniny Sudocrem, Baby sebamed a Bepella nám tu asi budou ležet, pokud je někdo nebude chtít, Rózinku jimi tedy mazat nebudu. 




A to už je ze zářijových kosmetických novinek úplně všechno, bylo toho pomálu a to je dobře, útrata minimální. ;)
Tentokrát by mne zajímalo, jakou dětskou kosmetiku, či konkrétně produkty pro péči o nejmenší miminka používáte vy, maminky čtenářky? A také zda má někdo z vás zkušenosti s čistými šťávami od zn. Weleda anebo z jarní březovou šťávou přímo ze stromů? Já na ni na jaře nesmím zapomenout. :))



Krásnou neděli přeji a děkuji, že se zastavíte...
:)



Veronika  

6 komentářů:

  1. Weledu chci vyzkoušet, vypadá dobře :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Terezo, mohu doporučit především tělové produkty. ;) Hezký podzim, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Gratulace k Weleda spolupráci, ta se vždycky hodí :) Mě od nich baví měsíčková mimi řada, všechny sprchové krémy a brzy zkusím i mléka na tělo , tak jsem zvědavá :) A vzorky vypadají sice balením pěkně,ale už jsem u jiné blogerky koukala , že to složení je tedy bída :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jano, díky! :) Vypadá to, že spolu se značkou Weleda budeme pro vás, čtenářky blogu, mít v budoucnu i nějaké dárky do soutěží a pochopitelně se tu objeví i recenze otestovaných produktů. Všechny Tebou vyzkoušené věci patří i do mých oblíbených, také se těším na novinky, které mám doma, hlavně tu mandlovou řadu. ;) Zdravím a přeji hezké říjnové dny, Veronika. :)

      Vymazat
  3. U teba je vždy v new in-och veselo a plno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aknelko, tentokrát mi tak 'plno' nepřijde, ale asi je dobře, že to jako čtenářka tak vnímáš, že je o čem číst... :) Já jsem ještě teď hodně veselá z báječného balíku od zn. Weleda! Ať jsi taky veselá, ahoj, Veronika. :)

      Vymazat