středa 2. září 2015

September GIVEAWAY

Hezký den přeji!
:)

Než se opět naplno začnu věnovat maminkovským povinnostem ohledně našeho druhorozeňátka, chtěla bych tady na blogu obdarovat jednu z vás, mých milých čtenářek, pár drobnostmi, které vás, doufám, potěší. 
Jak jistě víte, mám moc ráda čistý skandinávský styl, nordic dekorace, voňavé svíčky, přírodní kosmetiku... a tak jsem tentokrát i pro jednu z vás vybrala několik drobností v tomto duchu. 

Soutěžit můžete o krásnou dekoraci v podobě keramického domečku ve zlaté barvě od dánské značky Bloomingville, stylovou propisku v modré barvě s ozdobnou propletenou dekorací od další úžasné dánské značky Tine K Home, vonnou svíčku ve skle s jemnou vůní bílého čaje a zázvoru (Tine K Home), Natura regenerační a vyživující masku - balení 10 x 5,5 g od české značky přírodní konopné kosmetiky Cannaderm a vzoreček Hydratačního tělového krému - Banán od americké značky Hempz.  




Pokud vás dárečky alespoň trochu zaujaly, tak mrkněte v rychlosti na to, co je třeba pro výhru udělat...
;)




Podmínky účasti giveaway jsou následující:

1. Zanechte komentář pod tímto příspěvkem, kam mi třeba můžete napsat své připomínky a názory týkající se mého blogu (anebo klidně i úplně něco jiného). ;)

2. Připojte svoji emailovou adresu, kde vás mohu v případě výhry kontaktovat. (Pokud ji tu nechcete uveřejňovat, pošlete mi ji do mailu.)

3. Buďte pravidelným čtenářem/členem tohoto blogu (Síť přátel Google ve spodní části stránky).


Pokud budete navíc mojí giveaway sdílet (na vašem blogu či FB profilu), budete mít dvojnásobnou šanci balíček v celkové hodnotě 854 Kč vyhrát. 
Pokud sdílíte, zmiňte se o tom prosím v komentáři. ;)

Své soutěžní komentáře můžete psát do půlnoci 15.9.




Budu se těšit na vaše komentáře a jsem zvědavá, kolik z vás sdílí mou lásku ke skandinávskému stylu.
:))


Krásný večer všem!




Veronika


32 komentářů:

  1. Jé, to je krásná giveaway. Sice komentáře nikdy moc nepíši, ale čtu pravidelně:)) Mám ráda přírodní kosmetiku a k Vám chodím na tipy! Sdílím, YellaB@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Verunko, nejdříve ti přeji, abys své druhorozeňátko přivedla na svět co nejméně bolestivě a vše proběhlo v pohodě.
    A protože tvé soutěže jsou super, i já se ráda připojím a na svém blogu budu sdílet.
    Pa Martina
    m.svikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. GFC Biela Macka
    Kontakt www.kaviaren-u-macky.blogspot.sk
    Zaujimave ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jee Veru super GA! Chodim k Tobe casto, jen se nikdy nedostanu k napsani komentare, tak alespon nyni:-) ve spouste veci se od Tebe inspiruji, mame podobny vkus i nazory. Moc dekuji za blog! At se vasi rodince dari!!
    Viola
    viola.sekaninova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Blog čtu pravidelně a ráda..baví mě kosmetické tipy a recence..a uvítala bych i tipy na bytové doplňky ve skandinávském stylu..Bára (Pinosova.B@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárečky, skandinávský styl je opravdu parádní. :)
    Sleduji GFC: Ivana Ratajová.
    Přeji pěkné babí léto! :)
    Sdílím zde na FB: https://www.facebook.com/ivana.mikulickova.54
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Veru, tak ještě jednou - nevím proč, ale komentář se nějak nepřipojil - tak není divu, že mě to komentování moc neba, i když tvůj blog mě hodně ba :-) díky tobě jsem například objevila Zajíce v krabici, takže díky a více takovýchto skvělých tipů, a taky jestli můžeš prozradit více o Tvém druhém těhoteství ...jsem prostě ženská zvědavá :-) můj e-mail : staniekl@seznam.cz, sleduji na facebooku Ahoj , zdraví Vlaďka.

    OdpovědětVymazat
  8. Jejda Veru, tak na facebooku nesdílím já jsem totiž trdlo - vůbec nevím jak na to, ale když už píšu, tak ještě se musím zmíit , že se mi moc líbí tvoje pěstitelské úspěchy. Tak pa.

    OdpovědětVymazat
  9. Veronika, krásne darčeky do súťaže si pre nás pripravila. Keďže i tento štýl patrí medzi moje obľúbené, skúsim šťastie. Zdielam samozrejme na svojom blogu.
    revedevivre@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Veru, Váš blog jsem objevila nedávno, pročítám starší příspěvky a už i pořídila některé kosmetické tipy od Vás, líbí se mi různorodost blogu, máme podobný životní styl, moc Vám fandím a přeji pohodové poslední dny s bříškem, Markéta
    kulhavaMa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Verunko, taky přeji ať miminko přijde na svět v pořádku. a ráda se připojuji do soutěže, dárky vypadají moc pěkně.
    krásný den Majka
    majka.urb@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Veru, tvoj blog je SUUPEERR, veľmi rada sem chodím... ja mám rada prírodnú kometiku, ale prečítam si články aj o iných veciach :-)
    Prajem pekný večer, Martina

    email: martina.leskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ať s miminkem dopadne vše v pořádku. Ceny do soutěže jsou moc pěkné a originální. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com
    Sleduji přes GFC: ZdeňkaM

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné a vkusné věcičky. Sleduji jako Michaela Barthová, mail: siraelxy@gmail.com
    Ať vám všechno dopadne nejlíp jak může.

    OdpovědětVymazat
  15. Přeji krásný den a taky doufám, že si ty miminkovske náležitosti budete náležitě užívat ;) díky za zajímavou soutěž a dárečky, za chvíli mě čeká stěhování do svého, takže se musím účastnit, jináč to nejde :D mail mám napsán na blogu, jestli to tak stačí ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky, na tvůj blog jsem narazila až díky této skvělé giveaway, takže k němu zatím nemám co říct. Jsem ráda, že jsem tento blog našla :))

    GFC: Markéta Štefková
    email: stefkova.ma@email.cz

    20 Knižních Faktů

    OdpovědětVymazat
  17. Přeji krásný večer,
    čtu dlouho a pravidelně, mám ráda rubriky o kosmetice,ale někdy mi toho přijde až moc, ráda bych uvítala něco z vašeho bydlení , něco o těhotenství a taky jak pokračuje příprava domečku .
    Těším se na fotky miminka a přeji rychlý porod a ať jste s miminkem oba v pořádku.
    Petra

    petra.kodlova@seznam.cz
    na FB sdílím jako Petra Kodlová

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky :-) Tvoj blog som objavila ešte len nedávno takže ho ešte veľmi neviem posúdiť :-) Ale na prvý pohľad vyzerá pekne :-)
    GFC: Zuzana Zelienková
    zuzka.zelienkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Veroniko,
    tak opět zkusím štěstí u Vás na blogu a moc ráda se zapojím do soutěže.
    Nejvíc se těším, jak bude pokračovat Vaše nové bydlení. Opatrujte se!!
    Pravidelně sleduji i na Bloglovin.
    Veronika, v.veronika25@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Zdravím a přeji krásné chvíle až se miminko narodí :o). Štěstí zkusím společně s dalšími návštěvnicemi zde na blogu, sdílím na svém blogu odkaz, v seznamu členů jsem již zařazená déle. Chodím si ráda počíst o kosmetice, mám ráda např. L´Occitane, Saloos...
    Přeji krásné dny.
    Ála
    HajnaAlena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Veroniko,
    Váš blog čtu pravidelně a to hlavně kvůli kosmetickým tipům....některé krémy už díky Vám vlastním.Jinak krásná giveaway,tak zkusím štěstí.Krásné a pohodové dny.
    Jitka
    jipadx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. sdílím na blogu a přeji krásné dny. magda.malovana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. to je skvělý balíček, do té propisky jsem se zamilovala, jenom jsem koukla na fotku :D a k blogu toho není moc co napsat, snad jen, jen tak dál ;) opravdu mě baví
    přeji příjemný večer
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, Verčo! Doháním blogerské resty, nestíhám počítač, páč malé asi rostou zuby, nebo má nějakou jinou zlou "nemoc" (zápal kosti od blbosti)... Takže večer padám do postele a jsem ráda za vyčištěné zuby. Doufám, že se máte s pupíčkem poslední dny dobře a jste na vše připraveni!
    Ceny jsou krásné, třeba se na mě štěstí usměje, a když ne, tak aspoň jsem tě stihla pozdravit!
    Pěkný večer, Lucka (svetlusenka@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Veronika,
    Tvoj blog som objavila len nedávno a veľmi mi učaroval. Mám rada jednoduchosť a čistotu severského štýlu. Myslím, že aj tvoj blog je taký. Bez zbytočných kudrliniek a pozlátka. Nachádzam sa v životnom období návratu k podstate k hlbokým vzťahom k svojim najbližším. Zbavila som sa nánosov minulosti a vecí, ktoré som mala rada a ktoré teraz poslúžia niekomu, kto ich viac potrebuje. Nadýchla som sa z plných pľúc a spievam pieseň radosti.
    Veci, ktoré ponúkaš do súťaže sú nádherné a určite urobia radosť tej, ktorá ich získa. Oslovuješ ma a baví ma tvoj blog. Zostávam ti verná.
    Želám ti veľa radostných dní prežiarených láskou.
    Andrea
    (andreabalgava@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  26. MILÁ VERONIKO, PŘIPRAVILA JSI KRÁSNOU SOUTĚŽ A JÁ SE VELMI RÁDA ZÚČASTNÍM..CENY JSOU ÚŽASNÉ..MÁŠ KRÁSNÝ BLOG A KRÁSNOU RODINU. PŘEJI TI HODNĚ ŠTĚSTÍ A TĚŠÍM SE NA DALŠÍ PŘÍSPĚVKY.INKA

    OdpovědětVymazat
  27. MILÁ VERONIKO, PŘIPRAVILA JSI KRÁSNOU SOUTĚŽ A JÁ SE VELMI RÁDA ZÚČASTNÍM..CENY JSOU ÚŽASNÉ..MÁŠ KRÁSNÝ BLOG A KRÁSNOU RODINU. PŘEJI TI HODNĚ ŠTĚSTÍ A TĚŠÍM SE NA DALŠÍ PŘÍSPĚVKY.INKA

    OdpovědětVymazat
  28. Milá Veru, Tvůj blog jsem objevila díky Andrejce z Reve de vivre a ráda se připojuji k pravidelným čtenářům. Do soutěže jsi připravila krásné dárky, tak také zkusím štěstí... A přeji Ti spoustu krásných článnků i při plnění maminkovských povinností. Pěknou neděli, Iveta

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Veru.Jelikož jsem postarší a netroufnu si na svůj blog,ale ranní kávičku bez vašich blogů si nedovedu představit.Patří k nim i tvůj a děkuji ti za něj.Alena
    pojeali@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Dnes jsem na tomto blogu poprvé a dýchnul na mě nádhernou atmosféru. Fotky jsou krásně nakomponované a z celého blogu čiší pohoda :)
    mich.bartova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. zase jsem něco prošvihla :-) snad příště

    OdpovědětVymazat
  32. ach jaj, to jsem taky prošvihla:)))

    OdpovědětVymazat