úterý 1. září 2015

New In - kosmetické nákupy Srpen 2015

Přeji krásný den, pro někoho možná první školní, ať už v rolích maminek malých žáčků anebo studentek, jež dnes samy zasedly do školních lavic.
;)

Nás se nijak začátek školního roku netýká a dlouho ještě nebude, Amálku do školky rozhodně posílat nebudeme, a tak si dál jedeme ve více méně poklidných dnech a svobodném režimu bez větších pravidel a nutnosti dodržovat časový harmonogram. Užíváme si to! ;)
Než se nám narodí druhé miminko, mám v plánu ještě několik příspěvků na blog a mezi nimi i tradiční kosmetické statistiky - nákupy a spotřebované produkty. Uvidíme, kolik času zbývá a co z naplánovaných článků stihnu a co ne. Dnes tedy začnu novinkami v kosmetice za minulý měsíc. Jsem sama ráda, že nových srpnových produktů je jen pár a že jsem alespoň pro tento měsíc víc výrobků spotřebovala než nakoupila.  :))

Sama jsem si v srpnu objednala pouze dva balíčky. Jeden opět z e-shopu naturals.cz, který skrýval Kivvi čisticí pleťový vitamínový koktejl, Kivvi Mycí emulzi pro intimní hygienu s výtažky z řebříčku a měsíčku (oba výrobky už dobře znám a mám je poněkolikáté), nově Kivvi Výživný krém na ruce s oleji z třešňových pecek a hroznových jader, Kivvi Hydratační sprchový gel bergamot a litsea cubeba a Kivvi Hydratační tělové mléko stejné vůně. Sprch. gel ani tělové mléko jsem od Kivvi ještě neměla, tak jsem na oba produkty moc zvědavá. ;)




Kromě krásných lahviček od Kivvi jsem v balíčku našla ještě tři vzorečky - Lavera Regenerující tělové mléko BIO Brusinka, Weleda Univerzální výživný krém a Weleda Pupalkové revitalizační tělové mléko. 
Všechny tři vzorečky už jsem měla a byly moc fajn, určitě se mi tedy hodí.
:)




Minulý týden jsem při nákupu kočárku pro Amálku zaskočila i do sousedící DM drogerie a pro sebe jsem sáhla po Alverde Tělovém mléku vodní láska v limitované edici a pro rodinu (rozumějte spíš mého muže;)) pořídila Alverde Šampon Jablko & papaya, Alverde Šampon na vlasy s kofeinem a mentolem a Dontodent Zubní pastu Růžový grep, který je také limitkou.




Nedávno mě zaujaly lehké tělové krémy od americké značky Hempz, a tak druhý srpnový balíček ke mně putoval právě z e-shopu hempzcz.cz. Tady se těším na používání Hydratačního tělového krému - Okurka a jasmín. Přestože v kosmetice nejsem zrovna příznivec těchto velkých půllitrových balení, tohle svěží okurkové mléko budu ráda pravidelně používat a jistě mi tu dlouho ležet nebude. ;) 





S krémem přišlo i spoustu vzorečků produktů Hempz - tělové krémy dalších vůní a opět několik šamponů a kondicionérů.





V srpnu jsem navíc měla štěstí i ve dvou soutěžích na facebooku. Dr. Hauschka mě za mou fotku odměnil  Testovací sadou 'Péče o problematickou pleť', která mě moc potěšila. Nedávno jsem si ji sama objednala a s produkty, které jsem doposud vyzkoušela, jsem moc spokojená.








Má soutěžní koláž pro Dr. Hauschka na téma 'Moje nezbytná cestovní výbava'. ;)


A v soutěži s firmou Cannaderm jsem vyhrála Regenerační a vyživující konopnou masku, o kterou si budete moci brzy zasoutěžit v připravované giveaway tady na blogu.





A to je z mých srpnových novinek úplně vše. Znáte některé z těchto produktů a pokud ano, jak jste s nimi spokojené? 



Přeji krásný podvečer, nejspíš už úplně posledního letošního tropického dne a těším se u dalšího příspěvku!
:)



Veronika


11 komentářů:

  1. Ta regenerační maska vypadá docela fajn :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Terezo, o masku můžeš mimo jiné soutěžit v mé zářijové giveaway. ;) Díky za komentář a hezké dny, Veronika.. :)

      Vymazat
  2. Značku Kivvi jsem zkoušela zatím jen ve vzorečkách :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Misko, Kivvi je taková má srdcovka, ach, ty obaly, ty prostě miluji... :)) Měj se krásně, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Mala by som tu prestať chodiť, lebo iba slintám a tíško závidím, koľko nádherných produktov u teba opäť našlo láskyplný domov ;) uži si to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aknelko, děkuji za tuze milý komentář a nepřestávej chodit! :)) Hezký den, Veronika. :)

      Vymazat
  4. Weledu bych chtěla vyzkoušet, klidně i ve formě vzorečků :)

    20 Knižních Faktů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Peggie, vítej u Tygrů! ;) Weleda se usazuje na prvních příčkách mé oblíbenosti (rozhodně to platí alespoň u tělové péče), i pro vás čtenáře určitě spolu s českým zastoupením firmy časem přichystáme nějakou pěknou soutěž. Mám velkou radost z právě navázané spolupráce. Přeji krásné dny a těším se zase tady, Veronika. :)

      Vymazat
  5. Veru,prosim,kde nejcasteji objednavas kosmetiku celkove a pak kosmetiku Kivvi? Dekuji,Bara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Báro, většinou vše poslední dobou uvádím právě ve více méně pravidelných příspěvcích 'Kosmetické nákupy'. Hodně často objednávám na e-shopu naturals.cz a tady také vždycky kupuji Kivvi produkty. Dříve jsem objednávala z e-shopu yinyang (Dr.Hauschka), teď už delší dobu ne. Produkty Weleda nakupuji tak porůznu pokaždé někde jinde a poslední dobou je také často dostávám k vyzkoušení přímo od zastoupení firmy a toho si velice vážím. Klidně se zeptej, pokud Tě napadne určitá značka.;) Ještě mě napadlo, můžu doporučit také e-shop http://www.ladybio.eu/?a_box=tn8gzuup. Mají velikou nabídku zajímavých a kvalitních produktů. Brzy budu asi vybírat právě u nich.;) Krásné dny, Veronika. :)

      Vymazat
  6. Veru,promiiin,ja to uplne prehledla,vzdyt je to tam napsane :-) i tak dekuji :-) a uz na to koukam a tu myci emulzi od Kivvi vyzkousim :-) a nejen tu :-) B.

    OdpovědětVymazat