středa 12. srpna 2015

KIVVI Mycí emulze pro intimní hygienu s výtažky z řebříčku a měsíčku

Krásný letní den přeji!
:)

Tropická vedra nám přetrvávají, a tak většinu parných odpolední stále trávíme doma u babiček za zataženými žaluziemi (opravdu si nás tyto dny nedovedu představit v rozpálených ulicích města ani na dětském hřišti). Při tomto odpočinkovém režimu mi tedy zbývá i nějaký ten čas pro sebe, Málinka stále chodí po obědě spát a s klidem prochrupá i dvě, výjimečně dokonce tři, hodinky. ;) Obě babičky jsou tak zlaté, že mě jako těhotnou s posledními čtyřmi týdny do očekávaného porodu, nechávají dostatečně lenošit, tudíž můžu číst, spát, svačit :)) a psát články na blog...
;)  

Dnes se podíváme na zoubek jednomu z mých nejoblíbenějších kosmetických produktů posledního roku, kterým je 

KIVVI Mycí emulze pro intimní hygienu s výtažky z řebříčku a měsíčku.

Emulzi jsem prvně začala používat zhruba před rokem a na blogu už jsem se o ní několikrát zmiňovala. Pravidelně se začíná objevovat jak v nových, tak ve spotřebovaných produktech a oblíbila jsem si ji natolik, že mezi mou kosmetikou bude mít své čestné místo i nadále. :)

Emulze je určena pro každodenní šetrnou intimní hygienu. Obsahuje kyselinu mléčnou, jež udržuje přirozené pH pokožky. Spolu s přírodními výtažky a hydratujícími oleji chrání citlivé prostředí intimních partií a extrakty z aloe a měsíčku zklidňují citlivou a velmi citlivou pokožku. 

Osobně tento produkt považuji za to nejjemnější a nejpříjemnější, co jsem kdy v této oblasti používala. Emulze má čistě bílou barvu a středně hustou krémovou konzistenci jemné nevtíravé vůně, kterou bych nejlépe popsala asi jako slabě bylinkovo-květinovou. 




Myje skutečně velmi šetrně, nekoná se žádné pálení, podráždění, nepříjemný pocit, vysoušení pokožky ani nic podobně nemilého. Namísto toho emulze jemně pění, dokonale čistí a zanechá nás dámy a slečny s příjemným pocitem perfektní péče o naše nejcitlivější místa.




Produkt je balen do velmi pevných plastových lahviček s tuze praktickým vyklápěcím víčkem v objemu 150 ml. Díky dobře zvolenému obalu i konzistenci emulze, se skvěle dávkuje a nic nepřijde vniveč.





Pokud byste rády mrkly na úplné složení produktu...

INCI: Aqua (Water), Cocamidopropyl betaine, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf extract, Decyl glycoside, Glycerin, Triticum vulgare (Wheat) germ oil*, Vitis vinifera (Grape) seed oil*, Xanthan gum, Dehydroacetic acid, Benzyl Alcohol, Acidum citrium (Citric acid), Caprylic/capric triglycerides, Vaccinium macrocarpon (Cranberry) seed oil*, Calendula officinalis (Calendula) extract*, Matricaria recutita (Chamomilla) flower extract*, Olea europea (Olive) oil*, Aroma*/**, Zingiber officinale (Ginger) root extract*, Salvia officinalis (Sage) extract*, Actinidia chinensis (Kiwi) seed oil*, Achillea millefolium (Yarrow) extract*, Ribes nigrum (Blackcurrant) extract*, Pyrus malus (Apple) extract*, Astragalus membranaceus (Milk vetch) root extract*, Euphrasia officinalis (Eyebright) extract*, Crataegus oxyacantha (Hawthorn) extract*. 

* certified organic ingredient 
** from natural essential oils


Já Kivvi mycí emulzi kupuji na e-shopu naturals.cz, kde ji momentálně až do konce měsíce můžete pořídit s báječnou 30% slevou za pěkných 271 Kč (běžná cena tedy je 387 Kč). 

Produkt za sebe mohu opravdu doporučit, i přes trochu vyšší cenu, kterou ale za mě rozhodně vyrovnávají vlastnosti této emulze. 


A co vy, milé dámy, používáte v této oblasti také speciální šetrné produkty k tomu určené anebo jste spokojené s klasickými mýdly a sprchovými gely? Které vámi vyzkoušené produkty na intimní hygienu byste případně doporučily vy?


Mějte se krásně!



Veronika

4 komentáře:

  1. Verčo, teď jsi mě teda docela nalomila na Kivvi :-) Chtěla jsem Havlíka, ale asi objednám tuhle a přihodím k tomu i nějaký ten krém - stejně se už snad půl roku chystám něco od Kivvi vyzkoušet (zatím jsem měla jen vzorečky) :-)
    Jinak hodně štěstí s prckem! Ono to asi není vůbec sranda, mít v tomhle počasí měsíc do termínu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, moc díky za milý komentář. ;) S prckem to zvládám docela dobře, ale stejně už se těším, až mi zase bude zima. :D Čeho je moc, toho je příliš a tahle vedra mě přece jen začínají trochu zmáhat.
      Co se Kivvi týká, tak určitě vyzkoušej, minimálně tahle emulze je perfektní a můžu doporučit i oční krém, marmeládu (i když tu spíš na zimu, je dost mastná) a šípkový pleťový krém na den i noc byl také fajn. Já miluju ty jejich obaly! ;) Havlík mě v porovnání s Kivvi mírně zklamal, vůně je až moc levandulová - silná, Kivvi je krémovější, zdá se mi jakoby příjemnější. No, ještě uvidím po čase...
      Pěkné dny a nashle u Tebe, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Super recenze, já jí mám měsíc a také chystám článek, takže mě zajímal i tvůj názor :) A jsme na tom podobně, podle mě také nejjemnější co jsem kdy měla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky! ;) Já už vlastně ani jinou nechci, ale ta zvědavá kosmetická dušička ve mně mi stejně nedovolí, abych si sem tam nepořídila i jiný přírodní produkt na intim. mytí, teď třeba zkouším BIO Mycí elixír na intim. partie z Havlíkovy apoteky a mám tu ještě i Intimate Wash od Organyc. Stejně si ale myslím, že ani jedno nebude lepší než Kivvi (alespoň Havlík Kivvi nepřekonal). Přeji pěkné dny a těším se na recenze u Tebe... Veronika. :)

      Vymazat