středa 24. června 2015

New In - kosmetické nákupy Květen 2015

Krásný den, milé blogerky!

Až při sepisování dnešního článku jsem si uvědomila, že kosmetické nákupy minulého měsíce byly větší, než bych si bývala myslela. Na druhou stranu tu máme i spoustu maličkých vzorečků a cestovních balení tělové kosmetiky, z nichž některé byly přidány k objednávkám jako dárek. I Málinka potřebovala doplnit svojí dětskou kosmetiku, po roce nám došel dětský šampon a taky už jsme téměř na dně naší litrové lahve jemného mandlového oleje od Nobilis Tilia. ;)
Vezmu to dnes spíš stručně formou výčtu produktů a e-shopů, odkud jsem kosmetiku objednávala, přece jen to vypadá na delší článek včetně všech těch obrázků pro lepší představu, tak abyste tu nestrávily celé odpoledne. 
:)

Z e-shopu biorganica.cz jsem si objednala vzorečky britské přírodní kosmetiky Inlight, kterou jsem musela alespoň zkusit. Bohužel jsou pleťové produkty pro můj typ pleti převážně moc mastné, všechno ale ještě nemám vyzkoušené. Stále mě zajímá jejich tělová péče.  




Bylo potřeba doplnit zásobu zubních kartáčků a na e-shopu curaprox.cz se nakupuje jedna radost...









Od Dr. Hauschky z e-shopu yinyang.cz jsem k moři potřebovala Mléko po opalování a Testovací sadu 'Péče o problematickou pleť' a jelikož dvě věci nikdy neobjednávám, přidala jsem ještě Zubní pastu Mint forte, Kondicionér - jojoba a ibišek a Volume Mascaru černou.














Khadí Bylinná pleťová maska Vetiver mě nadchla natolik, že jsem si v květnu pořídila i všechny její sestřičky a budu je teď používat podle nálady a potřeby. Jedna z mých čtenářek mi doporučila ještě Khadí Olej růžový lotos, prý nádherně voní... Moc se na něj těším a jsem strašně zvědavá, zda opravdu voní jako les
:)
Vše z e-shopu khadi-cz.cz














Samozřejmě jsem ani nezapomněla pravidelně sledovat nabídku mého oblíbeného e-shopu naturals.cz, ze kterého mi minulý měsíc posílali hned dvě zásilky. Té první vládly Natura Siberica, Weleda a Nobilis Tilia.
Od Natury Sibericy jsem potřebovala Severní tonizující krémovou masku na nohy a Krém-peeling na nohy a od Weledy Březový sprchový peeling, Mandlový krém na citlivou pokožku rukou a ještě jednu Měsíčkovou zubní pastu, která mi úplně nakonec používání zachutnala a tak ji chci zkusit ještě nějakou dobu dál používat.  

Potěšily mě i vzorečky Bioaktivního omlazujícího krému, Projasňujícího krému Tilia a Levandulového krému Chére od Nobilis Tilia, stejně tak jako mini tubička Havlíkova přírodního zázraku.




Amálce v balíčku přišly ještě dětské produkty Nobilis Tilia a to Nobilis Osvěžovač vzduchu pro miminko, Přírodní mýdlo Amorek, Dětský zubní gel Benjamínek, Dětský šampon s medem a heřmánkem a Masážní olej Žofie.
Dětské produkty Nobilis Tilia používáme od Amálčina narození a já vůbec necítím potřebu zkoušet jiné přírodní produkty a značky (což je u mě opravdu div divoucí;)). Nobilis o maličké pečuje s láskou a i jejich obaly už k našim rituálům tak nějak patří.
:)









Při nákupu ve zdravé výživě mi do nosu cvrnkly vzorečky přírodní konopné kosmetiky Cannaderm, kterou u nás taky dobře známe. Před Vánoci jsem vyhrála dva balíčky s jejich produkty a můj muž je celkem rád používá.  Tyhle vzorečky se na nějakém letním výletě jistě hodí.




A už jsme u druhé objednávky z naturals.cz. Docela se mi hodila 10% sleva na kosmetické a intimní potřeby pro ženy a děti značky Organyc. Některé výrobky už znám a třeba dětské ubrousky z bio bavlny jsou mými oblíbenými. Hlavně jsem je ocenila, když byla Amálka docela maličká.
Tentokrát jsem spolu s Dětskými čistícími ubrousky vybrala ještě Intimate Wash pro intimní hygienu a Mateřské vložky po porodu z bio bavlny. Organyc Odličovací tampony také nemám prvně.









To bych opravdu nebyla já, abych si nepořídila i něco málo od Kivvi. :))
A tak tu máme ještě Pleťový peeling s bambusem a olejem ze semínek papáji, který jsem chtěla už dlouho, ještě jeden Tělový peeling s aróniemi a hnědým cukrem, protože jejich prodej byl ukončen! :o a milý dárek od paní Evy Vobrové v podobě Tělové marmelády Sladký pomeranč
Děkuji. ;)
























Se vzorečkem Kivvi Očního krému si zavzpomínám a jsem moc zvědavá na vyzkoušení Nobilis Tilia Gelu pro intimní hygienu Fema, ten jsem totiž už několikrát chtěla objednat. 





Na mém oblíbeném e-shopu s bytovými doplňky bellarose.cz jsem objevila skvostnou francouzskou kosmetiku Panier des Sens a neodolala nádhernému dárkovému setu s kosmetikou obohacenou o verbenový esenciální olej, která je prostě pro letní období jako stvořená. Produkty neskutečně nádherně voní a co nevidět je začnu používat. Alespoň kousínek prosluněného kraje Provence mi letošní léto přinesou Tělové mléko, Krém na ruce a Mýdlo Verveine z kouzelné provensálské krabičky. A jelikož v sadě chyběl Sprchový gel, přidala jsem ještě pro jistotu i ten.   









Na závěr už jen pár nádherně voňavých, přírodních francouzských mýdel z Marseille - Ananas a mango, Květ pomeranče a zelený čaj, Mýdlo s peelingem - oliva květ a Mýdlo s peelingem - levandule květ.
Tato tuhá mýdla značky Le Chatelard už znám a moc je doporučuji, opravdu luxusní zážitek za pár korun.
:)
Mýdla jsou z e-shopu bellarose.cz.









No a z bellarose.cz ještě několik cestovních balení kosmetiky Compagnie de Provence a Panier des Sens jako dárky k objednávkám - Sprchový gel a Tělové mléko Figue of Provence, Balzám na ruce Anise & Patchouli a od Panier des Sens Mini krém na ruce - levandule

... a ... 




... ještě jednou vůně verbeny v podobě Mini krému na ruce Fresh Verveine.  





Ufff, to je pro dnešek z májových kosmetických nákupů opravdu všechno všecičko a já tak trochu doufám, že za červen jsem nakoupila pouhý zlomeček.
;)

Pokud jste dočetly až na konec, pak díky vám za váš čas a dejte mi třeba vědět, zda něco z téhle voňavé hromádky znáte/máte rády/anebo byste chtěly vyzkoušet.
Ještě mě napadlo, měly byste případně zájem o recenzi/můj názor na některý z těchto nových produktů?


Krásný podvečer a mějte se báječně.



Veronika

7 komentářů:

  1. Tedy zase slintám nad skvělými nákupy,nejvíc se mi líbí paletka, ta je doslova úchvatná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, sama mám z nákupu radost a ač jsem doufala, že v červnu i díky dovolené moc nakupovat nebudu, stejně červnové nákupy budou a určitě zase o spoustě voňavých přírodních lahůdek ;) Krásný víkend přeji, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Super článek. Žádný z těchto produktů jsem nezkoušela, ale hodně mě zaujaly jako poslední mýdla :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Peggie, díky za návštěvu i Tvůj komentář. Mýdla jsou skvělá, nádherně voní a díky obsahu olivového oleje při běžném mytí rukou i celého těla nijak nevysušují. Mám je moc ráda a stojí kolem šedesáti korun. Hezké letní dny, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Mě by moc zajímala recenze na krémy na ruce od Panier Des Sens, protože krémy na ruce jsem posedlá :-) Mám v plánu si nějaký od této firmy pořídit, ale zajímají mě zkušenosti ostatních. Díky moc Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, díky za zastavení se. ;) Já si taky docela potrpím na pěkné krémy na ruce, takže té 'posedlosti', myslím, rozumím. :) O zkušenost s Panier des Sens se tedy určitě s čtenářkami blogu podělím. Jen co krémy pořádně vyzkouším. Krásné léto, Veronika. :)

      Vymazat
  4. Wow! Toto sú riadne nákupy. Toľko inšpirácie :) Uži si tie krasotinky a nech všetky dobre slúžia.

    OdpovědětVymazat