úterý 16. prosince 2014

Amálka losovala a NILA bude nadělovat

Krásné úterý, mé milé čtenářky!

Poslední dny mi na blog nezbývá čas a tak jej trochu zanedbávám, to víte, předvánoční přípravy... navíc tak trochu bojujeme s nachlazením a rády bychom s Amálkou byly na Vánoce jako rybičky a tak se snažíme i trochu odpočívat, popíjet čajíky s medem a citronem, tulíme se spolu pod dekou, čteme knížky a těšíme se, že nám snad Ježíšek přinese nějaké nové příběhy. :)

Sice jsem si původně předsevzela, že letos budu mít vánoční dárečky připravené ještě před začátkem adventu, jenže jak už to tak často bývá, realita je nakonec trochu jiná než plány a představy, takže stále ještě všechno nemám. Sice je vše dávno objednané, ale znáte ten proces odesílání zásilek a jejich následné doručování... nezbývá mi než doufat, že poslední balíčky do konce týdne přece jen dorazí. V obchodech letos téměř nenakupuji a můžu říct, že mi nákupy online čím dál víc vyhovují, tedy až na to doručení, které je občas o nervy.
Všimla jsem si na Vašich blozích, že taky nakupujete většinu dárků online, jak vidím, málokomu z nás chybí předvánoční tlačenice a chaos v klasických obchodech.
Navíc na konec roku plánujeme malý odpočinkový výlet, jehož plánování je pochopitelně na mně. Ještě že u nás pečou cukroví babičky. ;)


Dnes jsem tu ale s příjemným posláním, chci vám oznámit jméno výherkyně, jež si v obchodě NILA bude moci vybrat buď krásné mističky se stříbrným lemem anebo některý z nákupních košů.

Tentokrát losovala Amálka a vzala svůj úkol nanejvýš zodpovědně...
:))









V druhém kole mé adventní giveaway vyhrává...




Claire moc blahopřeji a prosím o zaslání kontaktní adresy do mailu.


Všem ostatním moc děkuji za krásné komentáře a těším se na další nadělování.



Veronika




4 komentáře:

  1. Jééé moc vám děkuju holky :-) To jste mi udělaly radost a krásnější den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Claire, tak to jsme rády! ;) Přeji mnoho takových radostných dnů, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Ahoj Veru, i já podlehla kouzlu on-line nákupů, na Vánoce už poněkolikáté... a stejně jako ty napjatě čekám, zda vše stihne dorazit pod stromeček ;-). A jestli náhodou ne, tak myslím, že dárky potěší i v jiný den, na ten Štědrý je stejně nejdůležitější být se svými nejdražšími pohromadě, viď? ;-)... Ať jste s Amálkou brzy fit!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Tě, Veru, krásně jsi to napsala! :) Na tom šťastné Vánoce opravdu nestojí, zda všechny balíčky dorazí včas. Moc už se na ty okamžiky Štědrého večera těším... na Amálku a její očička... Už je nám lépe, pa Veronika. :)

      Vymazat