pondělí 10. listopadu 2014

Čarovné podzimní procházky

Po menší odmlce zdravím všechny čtenáře a čtenářky a přeji krásný listopadový týden. 

Poslední dobou příspívám na blog poskrovnu, řekla bych, že na to nemám takovou tu správnou náladu, nápadů o čem psát není málo, ale trochu chybí chuť fotit a tvořit. To se ale jistě zase brzy změní a článků a fotek pak bude habaděj. ;)

Tyto dny mě nejvíc naplňuje barevná příroda, někdy zářící podzimní žluťí, okrem a hnědí a jindy zahalená do mlhy. Žádný den nechybí procházka venku, pokud možno ne městem. Amálka takové chvíle vychutnává stejně jako my a líbí se jí, když se vracíme domů za tmy. Začíná říkat spoustu nových slov, momentálně vedou bunda, boty a čepi(ce):).

Chodíme plavat, cvičit a vybíráme vše potřebné pro Amálčin zimní šatník. Jsme připraveni na hory sněhu... :))
Kupujeme nové dětské knížky, které se líbí nám všem a pak je navečer při svíčkách spolu čteme. Vedou hlavně ty s krásnými ilustracemi Zdeňka Milera (o tom třeba někdy příště). Dobře jíme, zdá se, že nás podzim příjemně zpomalil, vážíme si našeho malého, teplého domova a maminka plánuje ten příští (větší)... ;) 
Taky postupně nakupuji vánoční dárečky a přemýšlím komu čím ještě udělat radost.
:))     












































A jak vypadají letošní listopadové dny u vás?


Mějte se báječně!



Veronika




4 komentáře:

  1. Nádherné... moc krásné fotky...
    Hezké dny přeje Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky... Já si užívám, že je letošní podzim tak teplý. I když kolikrát je těžké odhadnout, jak našeho prcka obléct. Ještě mě čeká nějaká práce na zahradě, jinak se snažím tvořit a konečně taky šít :-) No, a samozřejmě nějaké ty úpravy doma :-)

    OdpovědětVymazat