středa 1. října 2014

Zářijové beauty nákupy

Máme tu nový měsíc a tak bych vám chtěla popřát, ať jsou všechny vaše říjnové dny něčím neobyčejné. ;)

Dříve než se pustím do třetího dílu kosmetického příspěvku Spotřebováno, v dnešních obrázcích se podíváme, co nového mi minulý měsíc do koupelny naopak přibylo.  


Vlasy si budou užívat přírodní péče 100% Pure a Born to Bio. Od 100% Pure zkouším ještě nový balzám na rty. 
Zaujala mě i další přírodní značka - Nonique. Na používání jejich tělového balzámu se už těším... 



Díky naturals.cz jsem obohatila svou sbírku lotyšských produktů značky Kivvi a díky Bebe jsem sáhla i po ručně vyráběném propolisovém mýdle od Natura Siberica. Od NS tu máme ještě již zmiňovaný rakytníkový zábal, se kterým jsem tak trochu šlápla vedle a jedno husté sibiřské mazání na tělo, u kterého doufám, že nebude stejně husté jako ten teplý zábal. ;)
K této objednávce jsem ještě přidala něco málo od Organyc a potěšily mě další vzorečky Kivvi. :)) 




V DM drogerii moc často kosmetiku nenakupuji, ale tentokrát jsem udělala výjimku a v akci při koupi pěti výrobků od jedné značky sleva 25% jsem si vybrala pět výrobků, kterými se zároveň budu seznamovat s cenově dostupnou přírodní kosmetikou Alverde. Na tyto produkty jsem moc zvědavá.




O potěšení od Dr. Hauschka jste si už u mě mohli přečíst tady.
;)



A konečně tu mám i první voňavou lahvičku Monoï Tiaré Originál... 



Aby toho nebylo málo, v soutěži s Biooo jsem vyhrála Dizao balzám na rty dle vlastního výběru, stejně tak jako moje maminka, která mi ten svůj darovala. No nemám já tu nejmilejší maminku na světě? :)) 









A to už je krom několika málo mini vzorečků úplně všecičko. 

Přibylo mi tu plno krásných lahviček, kelímků a tub, ale místa na kosmetiku nikoliv, takže příště budeme zase spotřebovávat. ;)


Mějte se krásně!



Veronika




12 komentářů:

  1. Krásné fotky, moc se mi všechno líbí :-) přiznám se, že jedinou značku, kterou jsem vyzkoušela je Alverde. S ničím ostatním nemám zkušenost.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Maru, díky za návštěvu a tvůj komentář.:) Já naopak nemám téměř žádné zkušenosti s Alverde, až na ústní vodu. Spojení přírodních produktů kvalitního složení a rozumné ceny stojí za vyzkoušení alespoň některých tělových produktů. Doufám, že mě Alverde nezklame...;) Krásný den, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Krásné fotky :) Balzámy na rty jsou skvělé, přemýšlím o jiném odstínu. A všeobecně celý tvůj nákup by se mi do jednoho moc líbil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Jani!:) Jako první z mé dvojky od Dizao organics jsem vyzkoušela odstín Wild Poppy a moc se mi líbí, nádherně hydratuje a je na rtech tak příjemný. Zkusím vyfotit jak vypadá na rtech. Taky se mi líbí i další odstíny, jen nevím, který by mi slušel. Přeji pěkné dny, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Ach, tak tu by som si vedela vybrať. Predovšetkým by som svoju zbierku rada obohatila o nejaký príjemný výrobok značky Kivvi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aknelko, kosmetika Kivvi má krásné přírodní složení a zajímavou nabídku produktů. Přeji příjemné vybírání. ;) Hezký den, Veronika :)

      Vymazat
  4. Pak napiš jak jsi spokojená s Born to Bio - je to šampón na fotce? Já od této značky mám arganový a šípkový oleje a sprcháč Violka, nemám výtky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj 'Nakupujirada', ano je to šampón a kondicionér od Born to Bio. Zatím jsem je použila jen dvakrát a zdají se dobré. Vrátím se tu k nim, až dopotřebuji celé lahvičky. Díky za Tvé tipy B. to B.;) Veronika . :)

      Vymazat
  5. Promiň, nějak jsem si zvykla podepisovat se názvem blogu, jmenuji se Marie ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten pudřík od Dr. H. s tou paní je nádherný:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Anežko, je to krásný kousek a líbí se i naší holčičce!:) V tomto případě je jí ale výjimečně dovoleno pouze se dívat.;) Jinak by mi pudr v tomto celistvém stavu nevydržel ani pět minut.;) Hezký den, Veronika. :)

      Vymazat