úterý 28. října 2014

Všechno bylo jinak...

Krásný sváteční den přeji!

Zdravím všechny čtenáře po menší odmlce. Na včerejší den jsem si naplánovala příspěvek, který se mi ale podařilo dát dohromady až dnes. 
27. říjen je dnem naší svatby, která byla vším, jen ne tím, co jsme očekávali. Podzim se během několika málo hodin změnil v zimu a hostům, z nichž málokdo měl na autech zimní obutí, tenhle šprým ze shora přichystal nemalé trampoty. Jeden z obsluhujících číšníků se vůbec nedostavil a navíc se neobtěžoval ani s vysvětlením či omluvou. Několik litrů vzácné domácí čtrnáctileté slivovice můj bratr rozbil hned po obřadu ještě v parku, kde se někteří z nás za deště klepali zimou. 
Abych nezapomněla, na obřad jsme se dostavili s dvacetiminutovým zpožděním a po obřadě konvoj aut svatebních hostů omylem následoval fotografa namísto nevěsty. (Bylo mi trochu divné, že celou cestu z parku na hostinu nás následuje jediné auto...;))

Přesto se nám, myslím, s mým mužem, spoustu věcí podařilo. Všechno jsme si přichystali více méně sami, od nasbírání přírodních dekorací na svatební dekorování, až po výzdobu sálu, prostření svatební tabule a předně vytvoření místa v zámeckém parku, kde můj muž ještě toho rána pod stromem postavil slavobránu z podzimního listí.
:)

Moje maminka pak druhý den povídala, že takovou svatbu ještě nezažila. Prý byla nezapomenutelná! :))  






































Já i můj muž se každopádně shodneme na tom, že jsme moc rádi, že jsme náš den ve zdraví přežili a můžu vám upřímně říct, že žádné nevěstě už její den nezávidím. ;) Neznám mnoho situací, jež by byly víc stresující než vlastní svatba. 


A jestli bych si ho vzala znovu? Ano! :)



A co vaše svatba, milé čtenářky? Byla taková, jakou jste si vysnily?
(Anebo o jaké sníte?:))


Těším se na všechny komentáře!




Veronika

12 komentářů:

  1. Veľa ďalších krásnych spoločných rokov prajem. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně štěstí!
    Měli jste to pěkně nachystané a moc Vám to sluší.
    Mějte se krásně.
    Milena

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu zimu tehdy se nedá jen tak zapomenout :-) a co se týče stresu? musíš počkat na druhou svatbu, tu už jsem si na rozdíl od té první užila :-))) Hanina

    OdpovědětVymazat
  4. Velka gratulace a hodne lasky do dalsich let.Vsechno jste zvladly a jste porad spolu a to je to hlavni.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak snad jste si ten svůj den hezky užili a zavzpomínali!!! Gratuluju k výročí!

    OdpovědětVymazat
  6. Milé dámy, děkuji za vaše hezké komentáře! :) Přeji krásné dny, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky, byla jsi velmi krásnou nevěstou ;)) a také parádní výzdoba ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Patricio, moc děkuji za krásný komentář. :) Pohádkový podzim přeji, Veronika. :)

      Vymazat
  8. Já měla také svatbu 27.10. ,ale už před 30-ti lety, bylo krásně teplo. Ta vaše dekorace byla nádherná, Byla jste krásná nevěsta, krásná fotka. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evo, to jste mě mile potěšila! Taky máte na prstýnkách vyryto datum?;) Trošinku závidím to teplo před třiceti lety, taky jsem v něj moc doufala. Větší zimu a nevlídno jsem si ale na ten náš den snad ani nemohla představit... I tak to bylo hezké a já mám hodného manžela a krásnou zdravou dcerku, která už tam vlastně byla s námi.;) Mějte se krásně, Veronika. :)

      Vymazat
  9. .... ta dekorace je úžasná.... a slušelo vám to... třeba všechny ty kotrmelce vám přinesou štěstí....!!!
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, děkuji! Na fotkách to tak nevynikne, ale ve skutečnosti byly dekorace moc hezké, přírodní, zkrátka podzimní svatba v podzimním duchu a za podzimního (i když trochu sychravého) počasí. Říká se, že když při svatbě prší, že prší štěstí, tak snad... :)) Veronika :)

      Vymazat