sobota 27. září 2014

Malý velký Poklad podzimní limitované edice Dr. Hauschka

Krásné sobotní ráno, milé čtenářky (a čtenáři?;)!

Po včerejším příspěvku si myslím můj blog zaslouží příspěvek o něčem vyjímečném, krásném a voňavém (a vy milé čtenářky rovněž:)). Neobyčejná přírodní kosmetika Dr. Hauschka tohle všechno dozajista splňuje. Kosmetiku Dr. Hauschka používám zatím jen krátce, ale náš vzájemný vztah se vyvíjí přímo pohádkově.;) Jak to tak vypadá, bude z toho láska veliká... 
:))

   Přestože z dekorativní kosmetiky si vystačím s málem, když se na počátku září objevil jedinečný Dr. Hauschka Bronzing Powder limited edition/Bronzový pudr v limitované edici, jakoby mi nasadil brouka do hlavy. Ne a ne na tenhle nádherný kousek s akvarelovou kresbou přestat myslet. Nezamilovávám se často, ale když se to přece stane, není z toho jiné cesty ven... ;) Znáte to taky? 

A aby tenhle hedvábný drobeček necestoval ke mně úplně sám, pozvala jsem na cestu ještě pár příbuzných z jeho rodiny.
;) 



Na drahocenný pudr dohlížela Testovací a cestovní sada Péče o tělo (jmenovitě Růžový olej, Citrón Lemongrass olej, Kdoulové tělové mléko, Růžový balzám, Krém na ruce a Sprchový balzám Levandule Santal) a velké balení Tělového mléka Citrón Lemongrass.

Ani tentokrát pozorný tým v e-shopu yinyang nezapomněl na nějaké ty vzorečky v mých oblíbených skleněných 10 ml lahvičkách a potěšil mě Šalvějovou koupelí a Koupelovou přísadou Citrón Lemongrass. Díky přidanému vzorečku mám teď celé bojovně naladěné proticelulitidové trio, takže pomerančové dolíčky, těšte se! :))
Velmi si cením toho, že zásilky v tomto e-shopu připravují skuteční, přemýšliví lidé, a tak se pokaždé setkávám v zásilce od nich s milým překvapením, jež skvěle doplňuje mnou objednané produkty. To je pak skutečně potěšení takový balíček otevřít. 



Ochránci malého velkého pokladu se ujali své úlohy nanejvíš zodpovědně, a tak ke mně všichni dorazili šťastně a bez újmy.

Tak tady ho máme...

Dr. Hauschka Bronzing Powder 


K pudru navíc patří plochý štětec a ochranná taštička z biobavlny.




Dr. Hauschka Bronzing Powder není ale výjimečný jen svým vzhledem. I v jeho složení naleznete cenné léčivky a čistě přírodní složky, kterými jsou třeba hedvábí, vilín, šalvěj, výtažky z úročníku nebo karotka.



Autorkou krásné akvarelové kresby je berlínská umělkyně a ilustrátorka Tina Berning.




No řekněte, není nádherný? ;)





To mi ten podzim letos moc hezky začal a určitě i díky 'hauschkovským' radostem, o které jsem se s vámi právě podělila.









Přeji vám krásný víkend a těším se opět příště!



Veronika

8 komentářů:

  1. Jééé, mám kamarátku, ktorá nedá na túto kozmetiku dopustiť...takže asi niečo vyskúšam aj ja..konečne...musím sa porozhliadnuť, kde by sa dala slušne kúpiť, aby to nezruinovalo moju peňaženku:))krásny voňavý príspevok , želám krásny víkend, Maca..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Maco, děkuji za návštěvu a milý komentář.;) Kosmetika Dr. Hauschka je prostě úžasné, voňavé, krásně pečující a navíc super přírodní potěšení.:) Přeji příjemné vybírání a krásné dny, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Verunko, pudr je tak nádherný, že už ho mám přes 14 dní v kabelce a je to můj nerozlučný kamarád...už jen jeho obal je vážně dokonalý...růžovou vodu a kokosový olej mám také..úžasné a všem doporučuji..měj krásné dny..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Inko, taky ses do pudru hned zamilovala, viď?!?;) Ještě že to ti naši chlapi nevědí... takové naše malé tajemství... jen my, tenhle přenádherný pudr a Dr. Hauschka!:)) Miluji tahle malá tajemstvíčka.:)) Moc pozdravů, Veronika. :)

      Vymazat
  3. dr.haushka také používám, má fajn produkty /nejvíce od něj miluji čistící krém/peeling a rtěnku)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kris(týnko), pleťovou řadu Dr. Hauschka taky plánuji vyzkoušet. Zřejmě na ni dojde řada hned, jakmile dopotřebuji pleť. produkty Kivvi. I Hauschkova dekorativka musí být jistě prvotřídní.;) Krásný den, Veronika. :)

      Vymazat
  4. Od júla som aj ja zakotvila v romantickom vzťahom s Dr. Hauschkom. Naša láska pomaličky kvitne, dokonca už ukazuje prvé sladké ovocie. Podobne ako Kris(týnka) som si najviac obľúbila čistiaci krém a nimbovú vlasovú vodu. Vlastne aj očný krém... a všetko ostatné. Ešte tak zohnať ten prekrásny púdrik :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aknelko, ach, ta láska hauschkovská... :))) Nimbovou vlasovou vodu určitě chci vyzkoušet, už jsem o ní několikrát četla a vždy samou chválu. Nejraději bych v koupelně měla od Dr. Hauschka úplně všecičko a používala to dle nálady.:) Přeji krásný podzim a ať Ti pudřík udělá alespoň tak velikou radost jako mně. Veronika :)

      Vymazat