čtvrtek 4. září 2014

Kivvi - Co právě používám

Krásný čtvrteční večer!

Minulý týden jsem vám ukázala kosmetickou lahůdku od lotyšské značky kosmetiky Kivvi - Tělovou marmeládu citrón a máta.
Dnes se podíváme, které další produkty Kivvi mi přišly spolu s  voňavou marmeládou.

Čistící pleťový vitamínový koktejl asi netřeba dlouze představovat. Tento výrobek je výjimečný zejméne tím, že podporuje hned pět důležitých funkcí.
1. Pleť vyčistí, odstraní make-up a zároveň zachová přirozenou rovnováhu pleti.
2.Výborně tonizuje díky extraktu z jeřabiny a květovým vodám z maliníku a růže.
3. Zjemňuje pleť díky extraktu z měsíčku.
4. Dodává optimální hydrataci.
5. Obsahuje extrakty s protizánětlivým a hojivým působením(heřmánek, šalvěj, aloe vera).



Osobně koktejl používám jako pleťovou vodu, nanáším jej tampónkem na vyčištěnou pleť. Produkt používám teprve krátkou dobu, na nějaké větší hodnocení je tedy ještě brzy, ale už teď můžu říct, že mi Kivvi koktejl vyhovuje a zdá se, že pleti velmi prospívá. 




Dalším produktem je Denní a noční krém s výtažky z břízy a borůvky. Tento krém je vhodný jak pro normální, tak pro smíšenou a mastnou pleť. Obsahuje terapeutickou směs přírodních výtažků, která chrání, hydratuje a čistí mastnou pleť. Ve složení najdete úžasné přírodní věcičky jako třeba šípek, borůvku, olej z hroznových jader, výtažky z lopuchu, macešky, chaluhy bublinaté, břízy, mučenky a hluchavky bílé. 



Krémík má skvělé, hygienické balení v tubičce s pumpičkou, takže žádné patlání se v krému prsty se tu nekoná. Tento krém, i ostatní produkty Kivvi, které mám, je třeba vypotřebovat do 6 měsíců od otevření. 
Nejúžasnější na tomto pleťovém krému je jeho nádherná vůně, trochu podobná i jiným Kivvi  krémům (např. krému na ruce). Je velmi jemná, přírodní, prostě skvělá! :)) 
Mohu souhlasit i s tím, že krém se díky své lehké krémové konzistenci poměrně rychle vstřebává, jak píší v oficiálním popisu tohoto produktu a pokud se použije jen malé množství, tak nezanechává pocit mastnoty. 











Zatím posledním produktem od Kivvi je Mycí emulze pro intimní hygienu  s výtažky z řebříčku a měsíčku.
Tak tady můžu říct, že jde o nejjemnější a nejpříjemnější přípravek na intimní hygienu, který jsem kdy používala. Je opravdu šetrný, má krémovou konzistenci mléčně bílé barvy a nádherně jemně přírodně voní. 
Jsem tvor zvídavý a moc mě nebaví v kosmetice (hlavně v péči o tělo a vlasy) používat opakovaně stejné produkty, ale tentokrát u Kivvi Mycí emulze nejspíš zůstanu.



Všechny produkty mají ťuťu ňuňu obaly :) a ty jsou jen třešničkou na dortu této vskutku povedené přírodní kosmetiky. 
Já už pokukuji, co dalšího od Kivvi ještě potřebuji 'řádně' vyzkoušet...
;) 




A co vy a moje 'trojka'? Zaujala vás? 


Mějte se krásně!



Veronika


4 komentáře:

  1. Měla jsem vzorečky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo a tvé dojmy? Co jsi zkoušela a zaujalo Tě něco? Pěkný víkend na Moravu, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Krásne fotky :) Zo vzoriek ma najviac zaujal práve koktejl, čiže ten jediný som mala zatiaľ v plnom balení. Ale napríklad taký pleťový píling som ešte vôbec neskúšala....
    A presne - tie ich ťuťu - ňuňu obaly a prírodné zloženie, už len za to od nich treba niečo vyskúšať :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítám Tě tu u mě a děkuji pěkně za návštěvu.:) Mě pleťový peeling nadchnul a určitě ho mám v plánu, doporučuji vyzkoušet. Kivvi obaly dělají v koupelně velkou parádu, možná si je pro potěchu oka a všech milovnic Kivvi vyfotím všechny najednou.;) Krásný den na Slovensko, Veronika. :)

      Vymazat