středa 28. května 2014

Design Letters

Hezký den, blogerky a čtenářky!
Dnešek je dnem mého narození, můj muž ale není doma, a tak jsme si s Amálkou ráno vyšly k řece, pak něco nakoupily, hrály si, podobně jako jiné dny. Slavit budeme až o víkendu. Říkám slavit, ale nebude to žádná velká oslava, můžu říct, že s přibývajícími léty už tolik své vlastní narozeniny neprožívám. Rozhodně mám ve větší oblibě narozeniny mých blízkých než ty své. Velkého významu pro mne letos samozřejmě nabyly narozeniny Amálčiny. A ty se musí slavit důkladně! :)
Abych nebyla sama, kdo dostává v těchto dnech nějaké ty dárečky, brzy dostane malou pozornost ode mě i jedna z vás. (Vlastně dvě.:)) Má májová giveaway bude ukončena už tuto sobotu, tak pospěšte, pokud se vám líbí zápisník od Design Letters a ještě jste se nepřihlásily. 
Já už jsem si jeden blok objednala, je nádherný a asi mi nějakou dobu bude líto do něj psát. :)
Připomínám, že výherkyně ode mne dostane bloček s písmenem dle vlastního výběru (z nabídky 'A', 'S', 'N', 'T' nebo 'M').



K zápisníku se krásně hodí tužky od Design Letters. V balení jich dostanete hned 5 kusů. Pokud píšete rády tužkou, tuhle nebudete chtít dát z ruky a ještě můžete stylově podělit děti, sourozence, nebo kamarády...
:)
















Už teď jsem zvědavá, ke které z Vás zápisník poputuje a jak s ním 'naložíte'...



Krásný večer!



Veronika


6 komentářů:

  1. Veru,
    přeju krásné narozeniny. Pouze jen to nádherné a dobré tobě a celé tvé rodině.
    Malé oslavy mají obrovské kouzlo, ta vaše bude jistě skvostná.

    Posílám mnoho pozdravů (hlavně těch narozeninových)
    M.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Veru, k Tvým narozeninám přeji všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví..užívej si radosti ze života..Inka

    OdpovědětVymazat
  3. Verčo nádherné fotky! Už se těším, ke komu poputuje :-). A opožděně jen to nej k narozeninám s povedenou oslavou! “Prožívám“ to stejně ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, díky moc! Taky se těším, už brzy se to všechny dozvíme:). I Tobě opožděně všechno nejlepší! Krásný víkend, Veronika. :)

      Vymazat