pátek 11. dubna 2014

Xylofon!

Páteční pozdrav od nás, milé čtenářky! Děkuji Vám za milé komentáře k mému včerejšímu příspěvku. Včerejší den patřil u nás jen Amálce, mámě a tátovi. Byli jsme spolu, Amálka dostala od každého z nás dárek a hned nám dala najevo, že tatínek vybral dobře. Dřevěný xylofon sklidil velký úspěch a dokonce bylo hned představení. Naše holčička se toho opravdu nebojí, možná bude hudebnicí... :)
 


Zítra budeme u nás slavit. Kromě Amálčiných ještě i narozeniny mého muže. Večer se pustím do dortu pro Amálku a nějakých těch dalších příprav co se občerstvení týká. Pak už zbývá jen skoro to nejdůležitější - nezapomenout doběhnout koupit dortové svíčky. (Aby pak nakonec nemusela holčička sfoukávat čajovou.) V mezičase jsem ještě nazdobila vrbové větvičky, které mi můj muž s Amálkou přinesli ráno z procházky. Použila jsem svoje DIY vajíčka a velikou vázu Vietnam z ND. Vázu jsem postavila na chodbu na botník a hned je ten tmavý prostor trochu příjemnější.










Velikonoční hokus pokus s washi páskou. :)



Jaké jiné písmeno než 'A'... :)


 
 
Přeji krásný, u nás slunečný, pátek a ještě krásnější víkend!
 
 
 
Veronika
 

4 komentáře:

  1. Tak ty narozeniny dobre oslavte ,Amalka vam k tomu ted muze pekne hrat .Ozdobena vajicka jsou moc hezka delaji paradu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Ello, už jsme oslavili. Měli jsme tu oba dědečky a tři babičky (i prababička přijela:), bylo nás tu na náš malý byt skoro až moc, ale Amálka si celé odpoledne krásně užila, jen rodiče jsou teď úplně grogy, ale to nevadí. :)

      Vymazat
  2. Tvá vajíčka už jsem obdivně okukovala na FB Nordic Day tak jako mám na jejich e-shopu zálusk na stejnou vázu :-) Moc povedené s vrbou!
    Krásnou dvojitou oslavu a slunečný víkend!
    Zdena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zdeno, děkuji Ti za Tvou návštěvu a milý komentář. Těší mě, že ses přidala ke čtenářům mého blogu.:) Na Nordic Day mají pěkné věci, často se tam kochám a někdy i nějaký ten hezký kousek putuje k nám. Třeba když se rozbijí mističky, to jsou pak potřeba nové...;) I Tobě krásný víkend do Provence, Veronika.

      Vymazat