středa 9. dubna 2014

Bella Rose

Dnešní zatažený den mi rozjasnila zásilka z Bella Rose. Balík plný krásných věcí mi kurýr dovezl akorát když holčička spala, a tak jsem si všechno mohla v klidu prohlédnout.
 
A abych se o svou radost mohla s vámi podělit, udělala jsem hned i pár snímků na blog. Tady jsou...











Radost mi dělá i první utržený tulipán.

 
 
A co dnes udělalo radost vám?
 
 
 
Hezký den!
 
 
 
Veronika


4 komentáře:

  1. Jůůůůůů, jak ráda otevírám balíčky :)
    A tenhle vypadá moc lákavě, hlavně šablony.

    Dnes jsem si zašla do knihkupectví a odnesla dva kousky. Nejvetší radost je z kuchařky Bon Apétit, která je plná skvělých francouzských receptů. Moje dnešní radost.

    Krásný den,
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, dovoluji si tykat, snad nevadí. Radost v knihkupectví, tu taky dobře znám.:) Podívala jsem se na Tvůj blog, pročetla hned několik příspěvků a zjistila jsem, že máme leccos společného. Krásná inspirace, líbí se mi stejný styl, v budoucím domě bude určitě kombinace rustikálního a nordic stylu. Už jsem u Tebe pravidelnou čtenářkou.;) Díky za komentář a těší mě, že sem chodíš. Krásné odpoledne s novými knížkami, Veronika.

      Vymazat
  2. Páni, to je nádhery! Nej je foto rozkvetlého tulipánu. Není nad to mít Ježíška častěji než jednou za rok :-). Já si dnes koupila kytičky a zákusky a jsem spokojená ;-). Krásný večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, děkuji za Vaši návštěvu. Kytičky a zákusky... skvělá kombinace!;) Zboží od vás z Nordic day a Bella rose, to je pohádka! Nejvíc se těším, až bude hotový náš nový dům na venkově a já ho začnu vybavovat. Krásný den i Vám, Veronika.

      Vymazat