úterý 25. února 2014

Rozkvetl

Je až neuvěřitelné, jak rychle se tvoří rostlinná pletiva. Často se nám zdá, že rostlina vyrostla přes noc o několik centimetrů.  Jeden den nic a druhý den na nás doslova vybafnou nádherné květy.
 
Jako u našeho hyacintu...
 

... vykvetl opravdu nádherně...


Doma nám to krásně kvete, a tak se jaro hlásí nejen za okny, ale i doma. :)

Poslední dvě soboty byly ve znamení návštěv. Měli jsme u nás dvě rodiny s dětmi, které nevídáme tak často, o to jsou taková setkání milejší.
Uvařit něco dobrého, posedět, popovídat a nesmí chybět ani každodenní procházka...


Pokaždé se nestačíme divit, jak ty děti zase povyrostly... hlavně ta naše miminka, která pomaličku miminky být přestávají! :)))



Tento víkend, doufejme, bude trochu volnější... snad se s Amálkou rychle vystonáme a v sobotu i s tatínkem honem do přírody!
 
Užívejte slunečných skoro jarních dnů...
 
Veronika

2 komentáře:

  1. Veroniko pravda, nejrychleji rostou doma cibuloviny a malé děti před očima :-D! Krásné aranžmá, ať je nový víkend taky plný pohody.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, díky za komentář, mám radost, že sem ke mně přeci někdo zavítá. Není to úplně jednoduché začínat s blogem, ale je to zábava. :) S těmi cibulovinami i dětmi je to tak, úplně s Vámi souhlasím. A aranžmá je takové vlastně i díky Vám, lidem ve vašem týmu ND a BR a také všech inspirativních blogů... jeden se rychle zamiluje a je to jako se životním partnerem... najednou prostě víte, že je to ONO. ;) Krásný víkend i Vám.(

      Vymazat