pondělí 16. ledna 2017

Běžky, sáňkování a ladovská zima pokračuje

Pěkný začátek pracovního týdne přeji!
:)

Jak užíváte zasněžených lednových dnů? 
My jsme minulý víkend s mým mužem poprvé po několika letech vyndali běžky a vyrazili i se švagrem do přírody. Na běžkách u nás nemusíme daleko, stačí vyjet kousek za humna, nebo můžeme lyže nasadit už pár metrů za domem mužových rodičů a v lese jsme za chvilku. Říkali jsme si, že z našeho budoucího domova na kopci, budeme moct na běžkách vyjet rovnou ze zápraží a zpátky z kopce přímo do síně. :))
Včera se nám podařilo vyjet si znovu, byla to pohádka a věru je poslední dobou čím se v přírodě kochat. V takovou zimu už jsme u nás, můžu říct, snad ani nedoufali... Místy jsme obdivovali nedotčené sněhové pláně, zapadajícím sluncem ozářené okolní vísky, zapadané cesty a dechberoucí výhled do krajiny. To ticho a positivní energie tolikrát umocněny sněhovou peřinou... Výhled na Melechov, dominantu středního Posázaví a pak s pokřikem a vískáním z kopce dolů... Nu, co vám mám povídat.
:)












































Děti jsme vyvezli dopoledne na sjezdovku a užívali si s nimi sáňkování.





Taky jste podlehli volnému lyžování na běžkách v neupraveném terénu? A berete i děti?



Mějte se krásně a běžkám a sněhu zdar!
:))



Veronika


2 komentáře:

  1. Takova opravdova Zima jak ma byt.Moc hezke fotky .U nas je pravy opak vcera jsme se potily pri 36c.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ello, díky za návštěvu.;) Užívejte u vás léta pěkně někde v chládku a mějte se v letošním roce moc hezky, zdraví Veronika. :)

      Vymazat