středa 11. března 2015

Očekávání...

Moc vás všechny po delší odmlce zdravím!
:)

Pokud jste si některá z vás říkala, co že se s blogem a potažmo i se mnou stalo, vězte, že jsem v pořádku a na blog budou brzy příspěvky zase přibývat.
Články jsem nepsala, neboť mě pod tíhou těhotenských nevolností přestalo téměř všechno zajímat a hlavně celý virtuální svět byl tím posledním, čím bych se v posledních týdnech chtěla zabývat.
Jsem v očekávání nového života a dnes už s úlevou mohu napsat, že konečně pominulo prvních čtrnáct týdnů, které jsem si zrovna dvakrát neužívala a nejlíp mi bylo v posteli, ba co bylo ještě důležitější - v blízkosti záchodové mísy. Naštěstí mě nic zvlášť nepřekvapilo, jelikož podobný průběh prvního trimestru jsem měla i s Amálkou, jen s tím rozdílem, že teď tu mám téměř dvouleté zvědavé a hravé batole, které chodí za mnou i na ten záchod a když mě vidí s hlavou skloněnou, starostlivě se ptá 'mami, dob(r)ý?' a stačí, abych se na ni usmála, že 'dobrý' a jde zase spokojeně pokračovat v tom, čím se právě zabývala. ;)

Sami v sobě jsme u nás už před několika týdny přivítali jaro a já bych vás tu dnes ráda potěšila právě několika našimi jarními obrázky z jednoho z prvních krásných únorových víkendů...














Budu se těšit u mých dalších nových příspěvků,


mějte se báječně!



Veronika

16 komentářů:

  1. Veru,
    vítej zpátky! ;-) Ani nevíš, jakou mám radost, protože já se docela bála, jestli je u vás všechno v pořádku, a popravdě mi Tvé články dost chyběly. Ale taková novinka mě opravdu moc potěšila a gratuluju nejen k zdárnému překonání oněch kritických týdnů ;-). A Tvé fotky mě znovu pohladily...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Verunko, děkuji za milý komentář! :) Já mám také radost a s ní i chuť a nápady do dalšího psaní a focení. Snad už mi bude teď už jenom lépe... Zdravím a mávám, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Moc blahopřeji.
    Já jsem s hlavou v míse strávila celé těhotenství, ale to jsem byla spíš přírodní úkaz. Také jsem přibrala jen 6,5 kg a když jsem šla z porodnice domů, tak jsem měla míň kilo než když jsem do jiného stavu přišla.
    Přeji klidnější jarní dny, Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martino, ten maličký nárůst váhy Vám tak trochu závidím, ale zase celé těhotenství v nevolnostech... úha!! :( Já jsem prvně přibrala 'pěkných' pětadvacet kilo a do porodnice šla skoro jako metráček. :D Naštěstí všechna zmizela jako mávnutím kouzelného proutku. Teď to zřejmě s tím přibýváním nebude jinak, tak snad se jich pak zase stejně lehce zbavím. DOUFÁM. ;)
      Děkuji za komentář a přeji krásné jaro, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Moc gratuluji a těším se na nové články.

    Ať už je jen dobře,
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martino, děkuji! ;) Taky se těším na lepší zítřky a na to dlouho očekávané (letos obzvlášť) jaro. Hezké slunečné dny k vám, Veronika. :)

      Vymazat
  4. Hahá moc gratuluji! Ještě mám tohle období v živé paměti:-))). Tak ať je příval nové energie pořádný! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Luci! :) Doufám, že energie se mi navrátí s takovou rychlostí, s jakou zmizela. A hádejte ke kterému blogu jsem se já navrátila jako první? ;) U vás je báječně... :) I Vám krásné dny na ten Maxův nácvik chůze... ;) Veronika

      Vymazat
  5. Veru, přidávám se ke gratulantům a jsem moc ráda, že jsi zpátky! :)
    Tak hlavně, až jste zdraví :)) krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, Evi a děkuji! Nic jiného si nepřeji. ;) I Tobě krásné dny, Veronika. :)

      Vymazat
  6. Verunko, moc, moc gratuluji a držím palečky, ať je všechno jak má být !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  7. I já už jsem si říkala, co že se to děje - a ona taková krásná zpráva! Moc gratuluju! Mně nebylo v těhotenství špatně ani jeden den a přála bych to každý, protože ty nevolnosti musej bejt děsný... Tak hlavní je, že už máš nejhorší za sebou. Ať to jde jako po másle:). L.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý večer, Veroniko,
    přiznám se, že mě to napadlo, jestli není na cestě miminko, když jste se tak na dlouho odmlčela.. Moc gratuluji a přeji ať vše probíhá jak má a ať nevolnosti ustoupí..
    těším se na další čtení.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  9. Já to tušila ;-) To je krásná zpráva, Veru - tak ať se Ti daří co nejlépe a vše probíhá zdárně!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Veru, gratuluji!!! Já byla při druhém těhotenství hrozně unavená, tak přeju ať nejsi, ať už si to jen a jen užíváš... :-) Krásný den, Veronika

    OdpovědětVymazat
  11. Verunko, moc me potesil vas navrat. Gratuluji a preji hodne zdravi. Alena

    OdpovědětVymazat