pondělí 2. května 2016

Spotřebováno Únor 2016

Zdravím vás všechny u dnešního článku o spotřebované kosmetice. Rubrika se pomalu stává pravidelně nepravidelnou, takže se v onom duchu tentokrát namísto dubnových produktů podíváme na únorové a snad v následujících týdnech doplním i březen a duben. ;)

V dnešním článku produkty spíš jen zmíním a napíši, zda můžu doporučit nebo ne a nebudu se pouštět do rozsáhlejších popisů a hodnocení. Pokud by vás některý z výrobků zaujal a rády byste se dozvěděly víc, můžu důkladněji popsat své dojmy v komentářích. :)





Pleťová péče.




Dulcia Natural Pleťový krém s ovocem a Q10 (50 g). Naprostý zázrak a můj největší letošní objev, o čemž svědčí fakt, že mám už druhý a prozatím nechci jiný. Nádherně zmatňuje a vyživuje pleť. V květnu bude jistě i samostatná recenze, protože tento krém si ji vážně zaslouží a je nejvyšší čas začít o něm mluvit. :))
Druhý mám v koupelně a třetí v košíku v e-shopu. Co víc říct. 

Bel nature Vatové odličovací tampony (70 ks). Jsou vyrobeny ze 100% bio bavlny, což mám ráda. Není jim co vytknout. 
Doporučuji.

Nobilis Tilia Bioaktivní omlazující krém (1,5 ml). Došlo na něj, když jsem čekala, až paní Míša z Krásná každý den naskladní pleťový krém od DN viz výše. Nebyl vůbec špatný, ale ze vzorečku jej lze těžko hodnotit.

Havlíkova přírodní apoteka Havlíkův přírodní zázrak (1 g). Ten už hodnotit můžu, jelikož jsem v dubnu vypotřebovala celou tubičku. Na noc jsem jej používala jako pečující krém na obličej, žádnou neplechu nedělal, ale ani zázraky se nekonaly. Hlavně mi ale později vadila ta autentická makadamiová vůně. Olej jako takový miluji k jídlu, ale na pleti mě ta vůně vůbec netěšila.
Doporučuji vyzkoušet nejdřív ze vzorečku.

L'Occitane Divine sérum (1 ml). Hezky vonělo, malinko lepilo a účinky z jednoho použití opravdu nemůžu posuzovat. 





Tělová kosmetika.




Weleda Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku (200 ml). Byl výborný. Vůně, hydratace, účinky, vše na jedničku. Recenze na celou řadu zde.




Weleda Mandlové tělové mléko na citlivou pokožku (200 ml). I o tom byla řeč v recenzi. 
Doporučuji vyzkoušet. Sama jsem ho zřejmě neměla naposledy.

FARAN Tělové mléko Vanilla & Patchouli (75 ml). Vypotřebovala jsem jej s menším sebezapřením, vůně se mi nelíbila, vstřebává se a vyživuje dobře, ale ani tentokrát si u mě FARAN svou reputaci nijak nezlepšil.
Nedoporučuji. 

Nobilis Tilia Mandlový olej jemný (200 ml). Používáme celá rodina, hlavně můj muž a děti.
Doporučuji a koupím znovu.



Weleda Mandlový krém na citlivou pokožku rukou (50 ml). Mé druhé spotřebované balení. Velmi mi vyhovoval a moc ráda bych se k němu znovu vrátila. Více v recenzi.


Rty a ústní hygiena.


Dizao Balzám na rty ochranný se skořicí (4,25 g). Byl výborný a vyzkouším určitě další. Momentálně jsou u mě balzámy od této značky na přední příčce pomyslného balzámového žebříčku.;) Vůně jsou úžasné, fíkový nebyl tak výrazný, ale skořicový a čokoládový ano, moc mě bavilo je používat. O rty krásně pečují. 
Doporučuji a budu zkoušet i ostatní. 



Weleda Ústní voda Ratanhia (50 ml). Množství se může na první pohled zdát malé, ale opak je pravdou. Do vody se totiž nakape jen několik kapek (já jsem kapala asi 10) a pak vyplachujeme ústa. Voda mi vyhovovala, i svou svěží bylinkovou vůní/chutí.
Můžu doporučit a sama se k ní asi také vrátím.


Zkoušely jste něco z dnešního výčtu a jaké jsou vaše zkušenosti?



Přeji překrásný máj.
:)



Veronika


7 komentářů:

  1. Dulcia je opravdu skvela a doporucuji i ja😍😍😍
    Andreablog Tu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mario, díky za návštěvu. :) Dulcia Natural rozhodně stojí za zkoušení. Jsem zvědavá, zda mě u nich ještě něco tak mile překvapí, jako tenhle vynikající krém na pleť. S čím máš od nich zkušenost ty? Pěkné dny přeji, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Havlíkova zázraku jsem měla jenom vzoreček a za mě to byla hrůza. Příliš mastné a vůbec se nevsakoval. U této značky se dají najít mnohem lepší věci. Nevěděla jsem,že Weleda má i ústní vodu. Ty běžné mi vadí, možná by vyhovovala
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Wikiro, tak tak. Je hodně mastný a nevsakuje se moc dobře. Taky už ho nechci a jsem ráda, že jsem spotřebovala ten, který jsem tu měla. Ta vůně... ne. Ústní vodu vyzkoušej, mohla by myslím vyhovovat. Krásné jaro, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Ta Dulcia mě zaujala. Líbil se mi od nich i krém na oči, ale pak jsem se někde dočetla, že je hodně mastný (něco podobného doma mám, tak to nepotřebuji), ale ten pleťový se mi zamlouvá ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Claire, já jsem si právě k recenzi zvolila tuto dvojku - pleťový krém a tebou zmíněný oční kofeinový krém. První je opravdu bomba, ale z druhého mám rozporuplné pocity. Jak říkáš, je strašně mastný a zdá se mi, že se špatně vsakuje, spíš na pleti sedí a navíc nevidím ani velký rozdíl, když ho používám. Za sebe ho bohužel spíš nedoporučuji. Recenze na pleťový krém bude conevidět. ;) Hezké dny, Veronika. :)

      Vymazat
    2. Tak super, těším se na recenzi :-) Tobě taky hezké dny! ;-)

      Vymazat