úterý 13. května 2014

Májová GIVEAWAY

Krásné úterní poledne, milé čtenářky a blogerky! Asi před měsícem jsem vyhrála v soutěži s Nordic day krásný samolepící trhací bloček Not to do od Design Letters. Měla jsem přirozeně velkou radost, že se štěstí usmálo právě na mě a říkala jsem si, že bych na oplátku mohla já udělat radost někomu dalšímu prostřednictvím svého nového blogu... Pak jsem na tu myšlenku trochu pozapomněla, ale ne nadlouho. Jak už jsem tu nedávno psala, květen je mým oblíbeným měsícem, mj. slavím na konci měsíce narozeniny, a tak mě napadlo, že právě teď je ideální příležitost na májovou giveaway - první na mém blogu.
Dost povídání a teď už k samotné soutěži...
O co soutěžíte?
První z Vás, kterou vylosuji po ukončení soutěže, ode mě dostane nádherný zápisník od dánské značky Design Letters s písmenem na přední desce bloku dle svého výběru z nabídky T, N, S, M nebo A a k tomu malé překvapení.
Druhá vylosovaná dostane malé překvapení.
(Přemýšlela jsem nad cenou a nakonec jsem se držela přísloví Podle sebe soudím tebe. Mně se tyto zápisníky moc líbí a mám je na svém wishlistu.:))
Doufám, že některé z Vás touto cenou udělám radost a srdečně Vás zvu k účasti v mé Májové giveaway. 


A jak se mojí giveaway zúčastnit? Pravidla jsou následující:
1. Staňte se pravidelným čtenářem mého blogu.
2. Sdílejte tuto giveaway buď na svém blogu anebo na svém FB profilu.
3. Do komentáře k TOMUTO příspěvku mi prosím napište, co se Vám u mě na blogu líbí nebo nelíbí(?), o čem byste u mě ještě rády četly, jaké téma příspěvků tu máte nejradši... jakékoli Vaše postřehy, nápady... jednoduše proč sem ke mně chodíte nebo byste rády chodily. A konečně mi napište, kde jste sdílely (např.na mém blogu, na mém FB profilu jako Anna Nováková apod.) a kde Vás mohu v případě výhry kontaktovat.
Uf, není toho zrovna málo, že? Věřím ale, že za takový pěkný zápisník trochu Vašeho vzácného času žádat můžu... :) 
Ještě jedna důležitá informace, a to délka trvání této giveaway.
Když Májová, tak tedy do konce máje, ne?
Soutěžte do 31.5. včetně a já vylosuji následujícího dne dvě z Vás, jež splnily všechny podmínky soutěže.
Moc se těším na Vaše komentáře, přeji hodně štěstí v soutěžení a krásné odpoledne!
Veronika

42 komentářů:

  1. Verunko, tomu nejde odolat !!!!! Zvláště, když je tam zápisník s písmenem "M" /jako Marki :o) / ..... 1. čtenářem tvého blogu jsem už nějakou chvíli, takže teď jsem to i zlegalizovala, chi, chi .....2. sdílím na svém blogu http://markiblog.blogspot.cz/, 3. tvůj blog se mi líbí, protože je ze života, navíc je plný tvých krásných fotografií !!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Markétko, díky za účast v soutěži a Tvůj milý komentář. To mě hned napadlo, že Ty by sis asi vybrala zápisník s písmenem 'M':).Tak hodně štěstí při losování, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Milá Veroniko,
    děkuji za krásnou GA! Tvé blogování se mi líbí, tak jako psala Marki... je ze života :) Na FB sdílím jako Tereza Fišerová. Tudíž už asi tušíš, jaké písmenko by jsem "potřebovala" :D Měj se krásně a těším se na další návštěvu u Tebe. Levadulová Tereez :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Terezo, též díky za účast v mé giveaway a nahlédnutí ke mně, díky němuž jsem teď objevila další nádherný blog! Levandule, Provence, vesničky kolem Luberonu... to je sen... jen co naše maličká povyroste a sama bude hezky běhat, sami vyrazíme tu krásu prožít. Ať i Tobě při losování štěstí přeje, krásné dny, Veronika. :)

      Vymazat
  3. Objavila som tvoj blog...zapacil sa mi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jane, vítej u mě! Už jsem mrkla na Tvůj blog a hned jsem se pokochala krásnými fotkami ze zahrádky!;) Děkuji za návštěvu a budu moc ráda, když zase zajdeš.:) Přeji hezké dny, Veronika.

      Vymazat
  4. Milá Veru, ráda se stávám pravidelným čtenářem, Tvůj blog jsem objevila nově a líbí se mi protože je velmi rozmanitý, inspirativní a s krásnýma fotkama... Sdílím na svém blogu http://atelier-ronica.blogspot.cz/
    Krásné jarní dny, Ronica

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ronico, díky moc za Tvou návštěvu u mě a milý komentář. Doufám, že se Ti tu bude líbit i nadále...:) Těší mě, že se mnou soutěžíš a jsem ráda, že mám další typ na pěkný blog. ;) Krásné májové dny, Veronika. :)

      Vymazat
  5. Ahoj Verunko,
    jsem nesmírně šťastná, že jsem objevila tvůj blog! Takové blogy zachycující každodenní život mám strašně ráda, ráda se nechávám inspirovat a ráda se kochám krásnými fotkami! Můžeš občas přidat nějaký recept, tip na knížku, na film, na hry s dcerkou..
    Sleduji přes GFC jako lenushenka a odkaz na tvou krásnou GA dávám na svůj blog: http://lenushenka.blogspot.cz/
    Krásný květen, Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Leni, moc Tě u mě vítám a děkuji za tipy na příspěvky, jež bys tu ráda viděla. Skvělé, že se účastniš mojí giveaway, díky za sdílení a přeji nádherné, i když chladné dny, Veronika. :)

      Vymazat
  6. Milá Veroniko,
    Váš blog čtu už delší dobu a baví mě,že je ze života..Těším se na další fotky, třeba slaměného domečku :)
    Váš blog sdílím na FB pod jménem Petra Kodlová Polgárová

    Hezký den,
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Petro, tak Vás u mě oficiálně vítám :) a děkuji za komentář a Vaši účast v soutěži. Jsem moc ráda, že se Vám tu líbí! Na slaměný dům se sama moc těším a s radostí tu budu sdílet naše pokroky...:) Krásné jarní dny, Veronika. :)

      Vymazat
  7. Veru,
    taky mám koncem měsíce narozeniny :)
    Proč sem chodím? Protože se mi tu líbí. A co bych tu ráda četla? Víc fotek od Vás, k uspokojení mé šmírující duše, protože to doma máte moc hezké :)

    Pěkný víkend,
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti a neslavíme ve stejný den? Já mám 28.:) U nás doma je to tak maličké, že tu opravdu není moc co fotit... stačilo by třikrát zmačknout spoušť a obsáhla bych celé to naše tygří doupě.:) Moc se těším, že dům bude prostorný a každý tam budeme mít svůj koutek, to pro ty občasné chvíle, když je jeden rád pouze sám se sebou. I Tobě super víkend, Veronika. :)

      Vymazat
    2. Veru, nene.
      Já mám 21.5.

      Blížencům zdar :D

      Vymazat
  8. Ahoj Verunko, tvůj blog je ještě mladý, ale podle fotek a příspěvků jde poznat, že jsi citlivá duše a takových není nikdy dost:) Notýsek by se mi hodil, jako jeden z dárků pro mou dceru, která má 31.5. narozeniny :))...takže asi písmeno "N" jako notes. Přeji krásné jarní dny i když jsou momentálně deštivé....Eliška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Eliško, moc Ti děkuji za návštěvu mého blogu a Tvůj milý komentář! Nakoukla jsem k Tobě a chtěla bych Ti poblahopřát ke krásnému vlasatému :) vnoučkovi a popřát Ti mnoho krásných, klidných dnů prožitých ve zdraví a pohodě!! Veronika :)

      Vymazat
    2. Eliško, můžu Tě ještě požádat o splnění 1. a 2. bodu v podmínkách soutěže. Pro formu, aby to bylo stejné pro všechny soutěžící.:) Díky, Veronika.

      Vymazat
  9. Blok s A nutně potřebuji!! A jako Anýzovka, to dá rozum :-) A za druhé, tak jak fušuju do papírenského řemesla se svými handmade diáři a bloky, inspirace od konkurence není nikdy dost :-D
    Pravidelnou čtenářkou dávno jsem, sdílala jsem u mě na blogu, kam chodíš pro změnu ty :-) a proč já chodím k tobě? Líbí se mi tu, krásné fotky a fotostyling a rubrika Interiér WTL je má srdcovka. Proto :-)
    Tak mám splněno a křížím prsty, aby Áčko spadlo ve žrebování k Anýzovce ;-)
    Mávám z Provence, Veru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, děkuji za sdílení a hodně štěstíčka přeji! :)

      Vymazat
  10. Veroniko, tak tuhle skvělou giveaway nemůžu nechat bez povšimnutí minimálně proto, že po notýsku taky moooc toužím a hlavně, že máme narozeniny ve stejný den!!! A ohledně blogu, mě baví hlavně bydlení samozřejmě, proto bych uvítala témata článků oddělené. Ale stejně víš sama nejlíp, jak to cítíš a podle toho jednej ;-) Jdu sdílet, krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, díky moc za Tvůj komentář a sdílení. Příspěvků o bydlení bude do budoucna určitě přibývat, hlavně v novém bydlení jistě nebudu mít o inspiraci nouzi. :)
      Moc mě potěšilo, že slavíme narozeniny ve stejný den! ;) I Tobě krásné dny, Veronika.

      Vymazat
  11. Čertíkovo maminka zdraví všechny tvořilky a hlavně tvůrkyni těchto stránek Veroniku. Tleskám, krásné nadčasové stránky plné inspirací. Je to krása si vždy jak při únavě či potřebě milých slov odskočit od starostí a jen se kochat :) Krásné Čertíkovo maminka Marika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mariko, děkuji moc za Tvou návštěvu u mě a zanechaný komentář. Je to od Tebe milé! Tak ať je čertík zároveň i andílkem...:) Krásné jarní dny, Veronika.

      Vymazat
  12. Ahoj Verčo, na Tvůj blog jsem narazila náhodou dnes a už asi hodinu jsem u Tebe na návštěvě a rozhodně ne naposled. Líbí se mi, že si blog na nic nehraje, je realistický a se spoustou hezkých fotek.
    Sdílám na http://monihome.blogspot.cz
    Přeji Ti hezké dny a ať se Ti daří! Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, moc Tě zdravím a vítám u sebe! Jsem ráda, že se Ti u mě líbí, děkuji za komentář a účast v soutěži. Přeji krásné dny a určitě přijď zase na návštěvu, Veronika. :)

      Vymazat
  13. Dobrý den Veru, moc pěkná GA. Sleduji a čtu pravidelně, krásně psaný blog. Nejradši mám fotky interiérové. Také jednu GA pořádám, tak se stavte:) Jak tak čtu, nás májovek je opravdu hodně :) Krásné jarně/letní dny...Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, díky za komentář a účast v mé giveaway. U Tebe je spousta inspirace, určitě znovu zajdu! :) Krásné narozeniny! Veronika :)

      Vymazat
  14. Veronika, ďakujem za návštevu u mňa na blogu a za pozvanie do giveaway. Veľmi rada sa zúčastním a skúsim šťastie. Som rada, že som opäť objavila nový blog plný krásnych príspevkov. O Tvojej giveaway som dala vedieť u mňa na blogu v pravej lište.
    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Andreo, moc Tě tu u mně na blogu vítám. Děkuji za návštěvu a Tvou účast. Snad se nebudeš zlobit, že také tykám, všimla jsem si, že mezi blogerkami to tak většinou bývá. Přeji krásné dny a těším se na další inspiraci u Tebe, Veronika. :)

      Vymazat
  15. Ahoj
    Máš pěkný blog, a přidám si tě na muj blog. http://greengate-shop.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eliško, moc díky a měj se krásně! Přidávám Tě do losování, Veronika. :)

      Vymazat
  16. Milá Verunko, sleduji Tě v podstatě od doby, kdy jsem zavítala do světa blogerek..není to tak dlouho, což mě mrzí, od února letošního roku..od té doby jsem se s tímto světem zžila a tvůj blog upoutal mou pozornost..sdílím ho na www.inkafej.blogspot.cz. Z výhry bych samozřejmě měla velikou radost, tak jako asi každá z nás..moc mě zaujaly i tužky, které nemají chybu. Měj krásné dny a ještě jednou všechno nejlepší k Tvým narozeninám. Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Inko, moc Ti děkuji za hezký komentář a přání ke včerejším narozeninám! Já jsem poslední dobou taky blázen do blogů, tolik šikovných blogerek, krásných fotek, inspirace... radost pohledět...:)
      Souhlasím s Tebou, tužky jsou super!;) Přeji Ti bezva víkend, Veronika. :)

      Vymazat
  17. Verunko našla jsem tvůj blog teprve nedávno a přidávám si tě do hleedáčku sleduji -:-) Líbí se mi,že je o tobě a tvém životě,o tom co se ti líbí a co děláš no a tak.Taky mám dceru Amálku 26 měsíců a + syna Matěje 5 let.Sdílím tě na Fb https://www.facebook.com/hana.cimerovaplackova .S pozdravem Hančí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hančí, moc Tě tu u mě vítám, jsem ráda, že jsi mě našla!:) To je úžasné, že máš taky Amálku! My, když jsme přišli s vybranými jmény do porodnice, jsme si mysleli, že Amálie je dost staré a dnes už určitě neobvyklé jméno, a tak jsme se dost divili, když jsme po příchodu naší Amálky začali potkávat holčičky se stejným jménem docela často. Vůbec nevím, jak mi mohly všechny ty Amálky uniknout...:) Taky říkáte vaší Amálce Málinka? Přeji krásné dny a hodně štěstí při losování, Veronika. :)

      Vymazat
    2. Veru,ani mi neříkejte,já u nás na vesnici rozdělila ves na dva tábory :-)Jeden se rozplýval nad jménem a druhý nechápal proč tak staré jméno.Říkáme,to víte že ano .Málinko asi nejčastěji,někdy Malč,Máli, a když zlobí tak Malino s krátkým a.:-D

      Vymazat
    3. Haní, s tím rozdělením vesnice na dva tábory jsi mě povavila, lidé jsou někdy legrační... Malina s krátkým 'a' se mi líbí, je to takové dvojsmyslné ;), Amálka zlobící je u nás Málina. :))

      Vymazat
  18. MIlá Veroniko, ráda jsem přijala tvé pozvání a jsem tu :) Na blogu jsem poprvé, ale jsem nadšená, moc se mi tu líbí! Nic bych neměnila, je to už tak super! Sdílela jsem na svém blogu :) a můj email: anna.kaplanova@gmail.com Krásný den, A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Annie, to jsem moc ráda, že se Ti tu líbí! Doufám, že aspoň tolik jako mně u Tebe! :) Třeba Tě brzy potěším zápisníčkem;), měj se moc pěkně, Veronika.

      Vymazat
  19. Milá Veroniko, Váš blog, který moc ráda čtu, se mně líbí z jediného prostého důvodu a to, že je tady od každého něco. Takže jen tak dál! Mějte se moc hezky. Veronika
    voltnerova.v@seznam.cz, sdílím na FB Veronika Voltnerová, pravidelně čtu přes bloglovin

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj Vas blog je super a uzasný.vdaka za inspirácie a tie notesy sú úchvatné. bolo by super mat ho doma.
    petaflak@centrum.sk

    OdpovědětVymazat