čtvrtek 10. dubna 2014

První narozeniny

Dnešek je pro nás velkým dnem. Naše holčička má první narozeniny. Sama to sice ještě nevnímá, ale já dnes vzpomínám na desátý duben loňského roku, dívám se na hodiny a vybavuji si, co se v tu chvíli zrovna dělo. Vzpomínám, jak jsme s mužem dopoledne odjížděli z domu, ještě stihli dojít k mému gynekologovi, v poledne přišli do porodnice, nic se nedělo... jen ta voda naznačovala... 40+0, den termínu... pak můj muž odjel a mě začalo bolet v zádech... Co to? ...je to horší... sestra se ptá, kde je tatínek, prý to nestihne... Cože?!? Muž už je tu, prý budem tlačit... za chvilku tu bude, naše miminko! 15.45... 'máte holčičku'!
 
A je tu zas. Desátý duben...
 




 
 
Rok utekl jako voda... krásný rok... první společný rok mámy, táty a dcery.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 












 
 
 
 
 
 
 











 
 
 
 
 
 
 





 
 
Maminky, jak prožíváte narozeniny svých dětí Vy?
Vzpomínáte? Na tu porodnici?? :)
 
 
 
Mějte se krásně!
 
 
 
Veronika

9 komentářů:

  1. Úplně přesně stejně! Taky jsem ten den prožívala po hodinách a vzpomínala, jak to bylo.. a pak nás překvapil manžel, který v těsně - minutu před výročím narození přišel domů z práce - schválně samozřejmě:)) Ale u vás to bylo nějak super-rychlé, to je skvělé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě napadlo, jak dlouho ještě budu o dceruščiných narozeninách vzpomínat na den porodu. Možná navždy? Koneckonců byl to nejdůležitější den od mého narození, stejně tak jako mého muže - stali jsme se rodiči. Náš porod byl šup šup, takže vzpomínky nic nekalí. Zdravím k Vám, Veronika :)

      Vymazat
  2. Ta je kouzelná a přeju jí vše nejlepší :)
    Také máme jedno dubnové, ale v tomto dubnu mu bude už 9 (jak ten čas letí)
    Na porodnici už ani nemyslím, jen si vzpomínám na ten pocit, když jsme ten malý uzlíček uložili doma do postýlky. Přišlo takové: no a co teď :)
    Jen jsme stáli a koukali na něj.
    Naše nová zajímavá televize, i když jen pořád spal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martino, ty první dny jsou takové, nic jiného neexistuje, oni jsou začátek i konec všeho. Stačí se na ně jen dívat, celé hodiny... Já jsem myslela, že takové štěstí snad ani neunesu. Taky máte doma berana... tak to je asi i u vás o zábavu postaráno, že? :)

      Vymazat
    2. Kdepak,
      my už máme býka.
      Ale řekla bych, že si budou dost podobní. Hlavně co se tvrdohlavosti týče :)

      Vymazat
  3. Verčo - malá je nádherná! A vyrostla, jako z vody! Přeju spoustu zdraví, štěstí a pohody - nejen jí, ale i vám - rodičům :-)
    L.

    OdpovědětVymazat
  4. Dodatecne preji male vsechno jen to nejlepsi ke krasnym prvnim narozeninam.Nase prvni dcera ma narozeniny 24.4 ,pokazde kdyz ma jeden z deti narozeniny tak se clovek vrati k tomu dnu kdy se narodily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ello, moc děkujeme. Jak vidím, všechny maminky to mají podobné. :) Zdravím k Tobě na jižní polokouli. Veronika

      Vymazat