středa 30. července 2014

BODEN Autumn/Winter 2014

Na novou kolekci dětského oblečení mini Boden se pokaždé moc těším. O této skvělé britské oděvní značce jsem tady už několikrát psala, a to zde, anebo zde.  Letní výprodeje pomalu končí a tento týden odhalili svou novou kolekci Autumn/Winter. Dámskou, ani pánskou kolekci jsem si ještě nestačila prohlédnout, ale na kousky pro nejmenší už jsem se stihla podívat a můžu říct, že i tentokrát se mi Boden se svými nápady pro děti od 0 do 3 let víc než trefil do noty! 
Kolekce je plná nádherných barev, originálních modelů, kvalitních materiálů, hravých detailů a zábavných potisků.
Je prostě úžasná, jako již tradičně. Ať máte doma batolící se holčičku (jako my) nebo kloučka, aktivního předškoláka anebo hravé dítko školou povinné, určitě si z nabídky mini Boden vyberete. (A když ne Vy, ony si vyberou určitě. Stránky s touto krásnou dětskou módou jim ale ukažte jen na vlastní nebezpečí...;))
    
I tentokrát jsem vybrala nejprve nějakou inspiraci pro Amálku...
Teploučké oblečení pro chladnější dny...



Trička s dlouhými rukávy a obrázky zvířecích maminek s jejich mláďátky jsou určitě mými favority na každodenní nošení. Navrch stačí přehodit třeba svetřík a k tomu manšestrové kraťásky a hned je obleček trochu víc sváteční, třeba na návštěvy...



Bavlněné šatečky z pevné, silné bavlny. Loni jsme jedny měly, modré pruhované se zajíčky, tak že by Amálce letošní podzim rozjasnily tyhle růžové puntíkaté? Uvidíme... 




Boden nikdy nezapomíná ani na doplňky. Punčocháčky a ponožky, vše s ostatními kousky výborně ladí.




Bodýčka s veselými puntíky a proužky. Ta asi pořídím.




Sadu bodýček s ježkem, zajíčkem a jablíčkem mám na wishlistu na prvním místě. Jsou tak krásně podzimní!! 
A tričko s myšičkou a mamkou myší..., uáá! 
LOVE! 
:)))



Něco pohodlného na spinkání...
Zvířátka opět bodují a vede podzimní ježek... ;)



 Až ježci zalezou a přijde zima...




 Pro chlapečky...

Very british a very special!
:)




Moc se mi líbí, jak Boden v dětských kolekcích používá britské motivy. U nás něco podobného marně hledám a znovu a znovu si říkám, proč podobné oblečení neděláme my češi?? 
Třeba bodýčka se siluetou Hradčan nebo Petřína? Máte ještě nějaký nápad? Hmm..., já nevím, že by overálek s potiskem knedla, vepřa, zela? To spíš asi ne... :)))



Tričko se zahradními výpěstky je navrženo sice asi spíš pro kluky, ale mně se tak líbí, že ho Málince snad objednám... Už ji vidím, jak na podzim v tomhle tričku zvedá ta má hokkaida a trhá dědečkova rajčata... :)) 



Super zelený model pro malé bagristy...



Tepláčky s hvězdami by se mi líbily i pro holčičky. To je další skvělá věc na této značce, spoustu klučičích kousků by moc slušelo i děvčátkům! Co myslíte?



 A pokud máte doma školáky - budoucí (nebo již současné:)) kosmonauty, muzikanty, chemiky, piráty anebo strážce lodí před piráckými tlupami, i pro ně se tady něco najde! ;) 



Vybraly byste si něco z mého výběru, milé čtenářky? A kde a jaké dětské oblečení kupujete vy?



Přeji krásný, u nás (po)bouřkový večer!




Veronika


4 komentáře:

  1. Krásne vecičky, úplne rozprávkové, mäkučké...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marcelko, to jsou, že? :) Chtěla bych být na týden malou holčičkou a každý den si obléct jiné šatičky a svetřík, samozřejmě s punčocháčky do barvy a mašlí ve vlasech...;) :)))
      Přeji pohádkový srpen a zdravím z Vysočiny, Veronika. :)

      Vymazat
  2. Jej, krásný. Něco mezi Nextem a Lindexem, řekla bych. V září vyrážím do Londýna, tak už vím kam budou mé cesty směřovat :) Holčičí jsou samozřejmě hezčí, ale mám dva chlapečky. A do školiček potřebují nějaké podzimní hadříky...díky, papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, Boden má i krásné chlapecké oblečení, určitě se bude vašim chlapečkům líbit.:) Next mám také v oblibě, ale pro ty nejmenší se mi snad zdají vzory a motivy od Boden ještě hezčí. Kvalita materiálů je perfektní, máme spoustu punčocháčků, bodýček, triček, ponožek, několikeré šatičky, svetýrky a tepláčky a vše je v super kvalitě, můžu opravdu doporučit.
      V dobrém závidím cestu do Londýna, já si (s kojeným batoletem) na výlet do Anglie budu muset ještě počkat. Londýn mám moc ráda, nějaký ten pátek jsem tam žila a stále se čas od času vracím.
      Krásné dny a díky za zastavení se... Veronika :)

      Vymazat