pondělí 2. června 2014

Outfit na školní sraz

Před několika hodinami jsme se vrátili z celkem rušného víkendu stráveného u našich rodičů. Poslední dobou již bývá skoro pravidlem, že se v neděli večer navracíme unavení, vyvětraní a spokojení se zásobou nějakých těch dobrot od našich maminek, z čehož vyplývají dvě věci - jednak v pondělí zásadně nevařím (tedy kromě Amálčiných jídel) a pozorným čtenářkám možná neuniklo, že já a můj muž pocházíme z jednoho města, jinými slovy máme babičky a dědy od sebe vzdálené 10 minut chůze.

Nedělní den jsme strávili převážně u nás na zahradě/našich 3 300 m² pozemku, já a můj švagr krotící bujnou trávu se sekačkou a hráběmi v ruce.:)
V sobotu jsem jela do nedaleké Ledče nad Sázavou, na sraz se spolužáky z gymplu po 12 letech. Nejdřív se mi moc nechtělo, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem jela a všechny ty úžasné lidi zase mohla vidět. Navíc jsem poprvé vyzkoušela novou halenku...
 


... v kombinaci s mými momentálně nejoblíbenějšími džíny (nejmenšími v mém šatníku, které strašně ráda nosím a mám velkou radost, že se do nich po těhotenství a porodu zase krásně vejdu:))...

























...a mými nádhernými balerínkami...









 
Tímto příspěvkem ukončuji mou májovou giveaway a děkuji vám všem, jež jste se stihly přihlásit (samé dámy:)). Mám velkou radost z vašeho zájmu o můj blog, z vašich komentářů, i návrhů a moc si vážím všech nových čtenářek!
 
Dnes se pokusím vylosovat výherkyně a uveřejním je v některém z příštích příspěvků.
 
 
 
Přeji vám krásný start do nového týdne a měsíce června!
 
 
 
 
Veronika
 


4 komentáře:

  1. No musím povedať..krásny model...halenka je úžasná...a botky tiež...Veronika musela si byť kočka...prajem krásny deň..a veľa krásnych príspevkov..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, vítám Tě tu a moc děkuji, to je od Tebe opravdu milé!:) Krásné dny, Veronika.

      Vymazat
  2. Veru, muselo ti to moc slušet...padne to k sobě dokonale...krásný den a šťastnou ruku při losování.Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, moc díky! I Tobě hezký podvečer a zítra jukni, zda nepoputuje notýsek na Tvou adresu.;)

      Vymazat