středa 4. června 2014

Kde postaví Tygři...

Krásný den, milé čtenářky! To máme ale krásné počasí, že? Hned se jinak vstává a kouká na svět. :) My jsme dnes na nohou (a kolínkách:)) od půl šesté, máme vyžehleno, poklizeno, dvoje prádlo na šňůrách, Amálka spinká, a tak jsem si vyšetřila čtvrthodinku na blog.
A protože je dnes opravdu nádherně, dovolte mi pozvat vás na krátkou procházku. Kam? Do vesničky, kde poslední dobou trávíme velkou část našeho volného času. Do míst, kde můj muž trávil své dětství voňavé senem, vodou a ohněm a která budou objímat a chránit i naše děti. Do malé vesničky na kopci i pod kopcem, kde budujeme svoji zahradu a postavíme náš dům.

Na prababiččině statku stále prožíváme milé chvilky...



Cestičkou za humna... (tady rostou ty nejlepší švestky:))



Od lesa.











U nás. Namísto konírny v levém horním rohu zřejmě postavíme náš slaměný dům.




Hezký den a brzy zase tady!




Veronika




10 komentářů:

  1. Nádherné místo, tam se bude krásně bydlet!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, je! :) A nejen nám se tam líbí, nejraději to tam mají srnky a ptáci a taky ropuchy, které si v zahradě hýčkáme obzvlášť!:) Přeji krásný podvečer, Veronika.

      Vymazat
  2. Veroniko nádherná příroda, krásné místo pro Domov:) budete stavět slaměný? to je můj sen..jen jsem po dvou letech sbírání info o všem okolo stavění si řekla, že je to pro mě nereálné..lae srdcem bych to chtěla nejvíc:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Káťo, díky za zastavení! Slaměný dům je i náš sen a oba s manželem věříme, že si ho dokážeme splnit. Pracujeme na tom...:) Krásné dny, Veronika.

      Vymazat
  3. Teda ta příroda je vážně skvělá, Veru! Držím palce na ten slaměný sen, a budu se těšit na foto, jak to probíhá (a ať to probíhá rychle!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji a moc vás s Julinkou obě zdravím! :)

      Vymazat
  4. Verunko, krásné místo ..... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Marki, musím říct, že se nám odtamtud těžko odjíždí a návraty do města bývají nemilé. Ještě že býváme pořádně unavení;). Moc už se těšíme, až tu budeme DOMA...:)

      Vymazat
  5. Veru,krásné místo a přímo stvořené pro takovýto sen.Jednoznačně to bude nádhera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haní, díky za návštěvu!:) Taky si myslím, že slaměný dům sem zapadne, jakoby tu stál odjakživa...:) Moc se na to těším! Pa

      Vymazat